Apsolutno se slazem s tobom da bi trebali proci psv na san siru bez vecih problema.
Abbiatia sto s tice, ironicna je njegova fukcija. Prvo je poluvrijeme branio fantasticno i spasio nas od debakla. Da smo gubili tada 3-0 nitko mu ne bi mogao nista prigovoriti. Ovako je ispao tragicar s onom pogreskom:-)
Ma nije to ni bilo tako lose, prva je zvanicna utakmica. Znate kako uzasno startujemo svaku sezonu, bolje remi protiv psv-a na strani, nego remi protiv Verone u prvenstvu. Juve ima mnogo tezi raspored u prvih nekoliko kola, moramo to bar malo iskoristit. Iz godine u godinu mi ufatimo pravu formu tamo oko nove godine, valjda tako tempiraju pripreme, nisam neki strucnjak za atletske i tehnicke treninge, al to je ocito.
(08-23-2013, 01:30 PM)huss Wrote: [ -> ]Ma nije to ni bilo tako lose, prva je zvanicna utakmica. Znate kako uzasno startujemo svaku sezonu, bolje remi protiv psv-a na strani, nego remi protiv Verone u prvenstvu. Juve ima mnogo tezi raspored u prvih nekoliko kola, moramo to bar malo iskoristit. Iz godine u godinu mi ufatimo pravu formu tamo oko nove godine, valjda tako tempiraju pripreme, nisam neki strucnjak za atletske i tehnicke treninge, al to je ocito.
kamo srece da se takmicimo sa Juventusom ove godine. Vise mi se cini da ce svaki bod biti vazan da dograbimo trece mesto opet. Bice dosta teze jer mi izgleda da je liga jaca nego zadnje 2 godine.
Pitanje je koliko ce uci sa 100% snage u mec sa Veronom, kad je posle toga PSV od cega zavisi mnogo miliona!
Nismo otvorili dobro prethodne 2 sezone, sad je protivnik dosta slabiji ali videli smo našu spremnost kad su nas pretrčavali 20-godišnjaci a imali smo i ozbiljan meč u utorak, tako da je meni dovoljna pobeda ma kojim rezultatom. Dosta bi moglo da zavisi od napadača zbog verujem opet teškog prenošenja lopte do gola tako da se nadam da će imati dobre partije, a bilo lepo da vidimo neka poboljšanja u branjenju prekida i kontri, s obzirom da nam slabije ekipe tako daju najčešće golove.
Abbiati; Abate-Zapata-Mexes-Constant; Poli-Montolivo-Nocerino; Niang-Balotelli-El Shaarawy.
Jebem ti sve strucnjake i trenere na klupi Milana...prosle sez smo primili 70% golova iz prekida....Naravno i danas prvi prekid i prva prava prilika za Veronu i odma gol...i to kakav dva igraca odvuko stopere a Toni ostane na beku, jednostavnije a gluplje za Milan ne moze....
Jel ovi znaju da je raspust gotov, bice keceva na tromesecju.
Fascinantno je to kako nasa obrana cuva Tonija! Mlad je taj Zapata, naucit ce valjda jednom. Jedan je TIAGO SILVA!
A sta rec za Mexesov pokusaj skarica u situaciji gdje mu cista lopta ide na glavu i on ju treba zakucati u gol s nekoliko metara? Heh. I uopce se ne zivciram vec mi je smijesno. Valjda cemo izvuci bod.

))
BRAVO ALEGRI jebem li ti sve mrtvo i zivo kretenu retardirani
COVJEK OD 36 GODINA SE POIGRAVA SA NASIM STOPERIMA....PA TO JE STRASNO...ALLEGRIU JEBEM MATER VISE I OTVARANJE SEZONE...JOS NI JEDNOM NIJE POBJJEDIO U PRVOM KOLU...SRAMOTA !!!
Veznog reda u drugom pol nema ne postoji...u odbrani rupa po 20-30 m...Montolivo los...na prekidima najgori uvijek mu pobjegne igrac...Jankovic glavom sansa, njegov igrac...
A nasi prekidi su smjesni...bolje Primavera izvodi kornere od prvog tima u to sam uvjeren...
Reakcija trenera da uvede Petagnu koji je zelen ko grana i Urbya koji citave pripreme igra LB....pri negativnom rez a izvede dva napadaca sve govori o njegovim vidicima i njegovom fudbalu...i onda skonta nakon 5 min pa izvede Constanta a uvede Robinha...Boze sacuvaj....ja sve se potajno nadam da za njega ima nade...ma kakvi kurac...
Sta ce nam ljevi bek dovedi Albetrazzia, odlicna utakmica momka....
(08-24-2013, 06:53 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]COVJEK OD 36 GODINA SE POIGRAVA SA NASIM STOPERIMA....PA TO JE STRASNO...ALLEGRIU JEBEM MATER VISE I OTVARANJE SEZONE...JOS NI JEDNOM NIJE POBJJEDIO U PRVOM KOLU...SRAMOTA !!!
Veznog reda u drugom pol nema ne postoji...u odbrani rupa po 20-30 m...Montolivo los...na prekidima najgori uvijek mu pobjegne igrac...Jankovic glavom sansa, njegov igrac...
A nasi prekidi su smjesni...bolje Primavera izvodi kornere od prvog tima u to sam uvjeren...
Sta ce nam ljevi bek dovedi Albetrazzia, odlicna utakmica momka....
mislis vrati on je nas igrac, ma jok sto bi kad su tu igracine poput konstanta i emalnuelsona, eno real ih hoce u paketu za 200 miliona a berluskoni neda