Ovo sto Berlusconi radi Milanu je lakrdija. Galliani je direktor koji bi trebao dovesti igrače za 0 eura? Pa da, svi jedva čekaju da se to dogodi i da velikom Milanu poklone igrače.
Mi ne mozemo posteno i fair play platiti 5mln jednoga Hondu, koji realno vrijedi 10+mln jer je VRLO DOBAR igrač, koji zna biti i stvarno odličan. Ali Milan se sramoti sa ponudama od 3.5... Pa nas ismijavaju vlasnici klubova.
Sto prije Berlusconi proda klub to bolje. Jer dok god je on vlasnik nista od ovoga.
Druga stvar je, dok god je Allegri trener necemo izvuci 100% cak ni od ove polu ekipe koju imamo! Jer to je trener za Bresciu a ne jedan Milan. Pa covjek nije dobio NITI JENDNU veliku utakmicu vani. Nema trenera koji njega nije razvalio.
Da Milan ne moze normalno i posteno prodati Robinha i onog klauna Boatenga. I dovesti Eriksena, Hondu, Ljajica i stopera... Samo to. Nikakav Bale itd.
Pa evo neka sada ako se plasiramo dovedu Hondu, Eriksena i nekoga kao Sakho koji odlazi. I to je nesto. Barem malo kvalitete u veznom redu. A mi cemo MATRIA. Pa to je za Milan PONIŽENJE! Smece od Juveta uzimati!!! Sramota me.
I što se mene tiče mozemo ispasti. Pa da ovom klaunu daju nogu i da se sezona odigra sa sansom za 3. mjesto. Ionako oni nece uloziti u mercato, svejedno je. Jer sada u italiji imamo 4 ekipe koje su bolje od nas trenutno.
Vidjet cemo veceras.
P.S.
Zelje Allegria su Astori i MAtri! Toliko o veličini šampiona MAxa i njegovog poimanja AC MILANA.
(08-28-2013, 01:48 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]Fiorentina platila za no name igraca koji nema 20 utakmica u hnl-u 7 milijuna eura a nema ih u ligi prvaka godinama a mi za pojacanja nemamo 5 miljona i onda kazu neki da se borimo za naslov...
Viola dovela Rebica da. 7mln za telenta bez sumnje, ali sve je upitno kod njega. Mi ne mozemo HONDU platiti 5mln. Jednog izvrsnog igrača, tehničara, pasera, sa iskustvom i MARKETINGOM NA NAJVIŠEM NIVOU s obzirom na japan itd.
Cuardado, Joaquim, Rossi, Gomez... I gledao sam ih sa Grasshoperom. Montellin nogomet je za naš iz godine 3570. poslije krista.