Matri je potpisao...sada je official i vjerovali ili ne MATRI CE NOSITI BROJ 9...Galliani kaze da ce pokusati dovesti Honud...teze je za Kaku radi finansija...kaze da jedan drugog iskljucuju tj. jedan izmedju njih dvojice ce doc...
Ja iskreno mislim nakon sto smo ostali bez Ljaljica i Eriksena koji bi bili velika ulaganje u buducnost...potrebni su nam i Honda i Kaka zajedno...Niang i Petagna sada mogu na posudbe da steku iskustvo u Seriji A ..ali samo ako dodju i Kaka i Honda...
Ja znam da Kaka ima 32 da je u strasnom padu forme....ali koliko mi je radosti i srece donjeo puta jednostavno to ne mogu zaboraviti...kad se sjetim kako su ga zrtvovali kao janje u Real samo radi para....Volio bi stvarno da se vrati vise od svih drugih transfera..Kaka je Kaka....a i ubi me nostalgija
Niang je i sada sa svojih 19 bolji od Matrija...Jos je Matri govno koje je skakalo od srece kad je zabio onaj go za 1/1 kad smo i izgubili trku za titulu...GOVNO jednostavno...
Prodaja Princa je greska po meni,hajd da je to 30/ak mil..ali ovako..pa ako Bale vrjedi 100 mil..onda i princ vrjedi 30 minimalno...
Sad ako i dodze Kaka neznamo u kakvom je stanju...nemoze igrat L.P.jer su prijave igraca zavrsene...Sve cesce se povrjedzuje...
Hm...Nista nije cisto kod ovog celavog...
(08-30-2013, 01:51 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: [ -> ]Niang je i sada sa svojih 19 bolji od Matrija...Jos je Matri govno koje je skakalo od srece kad je zabio onaj go za 1/1 kad smo i izgubili trku za titulu...GOVNO jednostavno...
Prodaja Princa je greska po meni,hajd da je to 30/ak mil..ali ovako..pa ako Bale vrjedi 100 mil..onda i princ vrjedi 30 minimalno...
Sad ako i dodze Kaka neznamo u kakvom je stanju...nemoze igrat L.P.jer su prijave igraca zavrsene...Sve cesce se povrjedzuje...
Hm...Nista nije cisto kod ovog celavog...
Ne znam otkud ti to????Kako ne moze igrati CL...onda ni Honda ne moze???...uvijek imaju dva spiska A i B na koji se mogu dodati igraci...bitno je da igrac ne igra za drugu ekipu u CL
Žao mi je zbog Boatenga i to ovako odjednom odlazi a vazda o našim transferima se pričalo po 15 dana pre završenog posla. Čovek je uvek igrao vrhunski u Evropi i često u velikim ligaškim utakmicama, energičan fudbaler koji igra na motivaciju i kada eksplodira ne možeš da ga ne voliš, atipičan, strelac najlepših golova, meni pored svega ostaje u lepom sećanju i srećno mu u nastavku karijere.
Izjava sportskog direktora SC04:" Nije bilo uopste tesko ubjediti Boatenga da dodje...Tezi dio je bio naci dogovor sa Milanom....Prvi put smo kontaktirali Boatenga prije godinu dana, a u pregovore krenuli nakon Audi Cupa..."
Ljajić: 'Uprava Fiorentine je znala da mi je velika želja bila igrati za Milan, no prisilili su me da potpišem za Romu. Vjerovatno su još uvijek ljuti zbog načina na koji su ostali bez Lige prvaka.'
Sad ostaje da sačekamo kraj prelaznog roka, valjda se neće završiti sa ova 2 jadna poteza a Galiani opet zna šta radi.
Prijave za lp zavrsavaju u ponedjeljak...
Ja ne vjerujem da ste i vi popušili foru u kojoj je ASTORI igrač za MILAN? Halo??
To je jos jedan od super bisera Allegria. Trazi ga 3 godine. I gdje je te 3 godine taj super Astori? U CAGLIARIU i dalje. Jer je sranje od igrača... Sorry na izražavanju.
Ovo je lakrdija.
Jel nije i matri bio clan cagliarija? Ovom mulcu bi trebalo objasniti da postoje i drugi klubovi na svijetu
Jeste, matri, astori i lazzari
Sve je to Max otkrio
Matri dobio svetu "9"
Povraca mi se