jedan drugi igrac e dolazio iz juventus u Milan i uzmio 9 ali taj e kostao 40 mil evra tadasni sad sa inflacija i ekonomsku krizu to bi u danasni nogomet bi bilo preko 60 mil , a negov istikt za gol su nesporedlivi i bi zabio sa zatvoreni oci ono sto bi Matri promasio
prodali za da bi kupili sta nam prodavaju eftine finte ... AhhhHHHHHHHHHHH
Zadnje vijesti sa SKY-a: " Odgovor CSKA na ponudu Milana trebao bi biti veceras...Kaka i Milan pregovaraju oko plate i ne mogu da se dogovore navodno Kaka ne zeli da smanji puno platu koja je u Realu iznosila 10 miliona eura, navodno ga je Real spreman pustiti besplatno...Boateng juce je sam trazio da ide iz kluba, nije se pozdravio sa igracima samo se rukovao i pozdravio sa Allegrijem...Ako ne dodju ni Honda ni Kaka sto je malo vjerovatno, Monto ide na mjesto playmakera"
A bokte je forum zivnuo. A ovo za Boatenga me malo sokiralo al sta je tu je. Nije to Boa od prije par godina al sto jest, u Ligi prvaka je znao pruzati maestralne partije, pogotovo protiv Barce i falit ce nam puno. E sad ako mi nikog ne dovedemo nakon ovog odlaska Boatenga onda mislim da postajemo dno dna. Bila bi to sramota. Molim te Boze da dovedemo pojacanje do kraja ljetnog prijelaznog roka, molim te Boze!
Sto se tice kake, negdje sam procitao izjavu pannucia, ovjde na engleskom dijelu foruma mislim, kako on ne vjeruje, poznavajuci kaku, da ce se ovaj odreci ijednog centa svoje place. Meni ta izjava djeluje vise no legitimno.
Kaka je sve ove godine mogao birati klub gdje ce igrati, ali uz drasticno smanjenje place od 10 milijuna eura. Umjesto toga, on je odabrao placu reala i to da ce truniti na klupi sto i cini zadnje tri-cetiri godine.
Toliko o njemu.
Mislim da bi se i real njega rado rijesio, ali ne znam koliko je ovaj spreman doci u "voljeni" milan i igrati za 3 milijuna eura. Zbog takve nas je ljubavi i napustio onomad.
Milan are still looking for a replacement for Kevin-Prince Boateng, who has been sold to Schalke today, and Honda is/was the number one target. Unless something big happens, Keisuke will sign a contract until 2017 in a few months’ time. It’s believed that Kaka is Milan’s back-up plan for Honda but there are many difficulties in signing the Brazilian as well. According to Sky Italia, Real Madrid would be willing to give him to Milan for free but the wages remain a huge issue.
Kaka, 31, currently earns €10 million a season after taxes at Real Madrid and the 2007 Ballon d’Or winner is reportedly only willing to reduce just €1-2 million and Milan will obviously not give him €8-9 million per season (the top earner right now is Mario Balotelli with €4 million). It’s also said that Max Allegri prefers Mesut Ozil and not Kaka but that seems unlikely.
Sky reports that if Milan fail to sign an attacking midfielder in the next few days, Riccardo Montolivo will be given a more advanced midfield role with another defensive midfielder arriving: possibly Juraj Kucka who can be swapped with Niang.
Evo pregovaramo sa Ozilom
Hocu Ozila majku vam j.... !!!!
Zajebi Kaku, 32 godine, hvala njemu za sve sta je ucinio, Ozil je buducnost. Jao kako bi nam taj covjek sjeo. I ako se ne svidi kasbije ga mozes uvijek utalit za minimum 22-25. milki hihihi
(08-31-2013, 02:06 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Evo pregovaramo sa Ozilom
Zajebi Kaku, 32 godine, hvala njemu za sve sta je ucinio, Ozil je buducnost. Jao kako bi nam taj covjek sjeo. I ako se ne svidi kasbije ga mozes uvijek utalit za minimum 22-25. milki hihihi
Kakav ozil...pa nisu ludi da nam ga daju za sitnis...kaka je nasa realnost...odnosno nasa realnost je igrac kojeg niko ne zeli a ne ozil kojeg trazi pola europe...
(08-31-2013, 08:26 AM)kalla1899 Wrote: [ -> ] (08-31-2013, 02:06 AM)ensar7 Wrote: [ -> ]Evo pregovaramo sa Ozilom
Kakav ozil...pa nisu ludi da nam ga daju za sitnis...kaka je nasa realnost...odnosno nasa realnost je igrac kojeg niko ne zeli a ne ozil kojeg trazi pola europe...
sta je bilo sa balloteliem? Ibrahimovicem?
Ko ti ga zna, mozda ga Galliani iscupa u zadnjem trenutku za neku sumu od 20 mil preko VISA kartice na odgodjeno placanje + 10 mil. na bonuse, i jos tamo neke zavarzglame.
Ali sve mi govori da cemo dovest Kaku u 32.godini. Naravno, volim Kaku, ali jarane 32 god, i hoce ugovor od minimum 7 mil. godisnje
Neki dan je Boateng zabio 2 gola i uveo nas u Ligu prvaka, a sad je clan drugog kluba. Ja sam itekako sokiran. Tek sam maloprije postao svjestan zaprave. Citam neke vijesti i gledam neki dan zabio 2 gola za nas i sad ga vise nema. Covjece dragi mi Schalkeu prodajemo nase ponajbolje igrace? Hahaha. Ovo postaje lakrdija. Tuzan je sav svijet koji navija za Milan, pretuzan.