(09-01-2013, 01:49 AM)huss Wrote: [ -> ]Heh jebote citam ove postove i kontam kolko smo mi negativni
p a mozda su svi navijaci takvi....stanite ba ljudi nek se nesto razvije, desi...ko zna mozda nesto i bude od ove sezone :=)
Nisu svi navijači takvi, barem gledam po forumima! Ja sam aktivan na 3 foruma pored ovog, uz to pratim još talijanske forume kako mognem kroz google translate.. U granicama normale al ovdje je majka negativnosti..
Milion puta sam sebi rekao neću ovamo dolaziti ali nešto me vuče nazad, ako ne pišem uvijek redovno čitam

Birsa.. Ni ne obraćam pažnju na ta pojačanja poput njega i Silvestrea, ako se pokažu dobro lepo iznenadjenje, ako ne ništa.
Mada sam dosta gotivio Antoninija, nema pojma ali je svestan toga i uvek daje sve od sebe, a vidim vole ga i u klubu.
Kako je to Juve njima opet dao 4 komada? Svaki gol tako jednostavan, svi igrači točno znaju gdje se kreću, kako i zasto. Kao da gledam neki drugi sport od ovih naših.
Tevez 3 komada u 3 utakmice. A Galliani platio 12mln za Matria. Allegri tražio svoje tajno oružje da mu dovede: Matri + Astori. Sad su gotovi.
@Geoff, da... Birsa je stigao. Poli ispada iz ekipe sada.
Veceras Robinjo u prvoj, Faraon na klupi, nemogu da vjerujem koji kreten je ovaj Alegri, obzirom da mu je guzni haver Matri, vjerovatno ce uci Matri, a Faraon odgledat citav mec sa klupe.
Izgleda da je transfer Kake u Milan gotova stvar. Na sastanku su bili prisutni predstavnici sve 3 strane te je dogovoren transfer bez odštete, a Kaka je pristao na plaću od €5m godišnje... tako pišu pa ćemo vidit
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Poli, de Jong, Muntari; Montolivo, Robinho, Balotelli.
Klupa: Amelia, Coppola, Matri, Birsa, Constant, Nocerino, Cristante, Silvestre, Niang, Zaccardo, El Shaarawy.
Trener: Allegri.
CAGLIARI: Agazzi; Dessena, Ariaudo, Rossettini, Murru; Nainggolan, Conti, Ekdal; Cabrera; Pinilla, Sau.
Klupa: Avramov, Avelar, Astori, Eriksson, Nené, Ibarbo, Perico.
Trener: Lopez
Montolivo iza napadača... Mislim da ovim gubimo na njegovim dugim loptama u čemu je medju najboljima a i nije tako kreativan u završnici, mada kvalitetan je to igrač, možda se snadje. Nova formacija, barem nešto menjamo, u onoj staroj trećinu utakmice jedno krilo je igrač manje... Urbi sad ispred Konstanta izgleda, nemamo mi pojma šta s tom dvojicom, al' aj barem imamo za rotaciju, ne sumnjam da će se tu DES kad bude spremniji lagano probiti.
Juve ima dobar vezni red, dosta probija kroz sredinu za razliku od ostalih ligaških klubova, gde smo i mi, koji forsiraju igru preko bokova previše. Tevez im je odlično legao, pored odlične završnice ima prostora i za razigravanje saigrača.
Ubacuje Faraona u 88 minuti, jesul ovo njegovi posljednji minuti u Milanu?
A imam osjecaj da se Alegri boji izbacit Balotelija izbacio Montoliva i ubacio ovog a Balotelija drzi i dalje u igri kod rezultata 3-1, veznjak vani, napadac unutra nema mi tu neke logike..
Igramo prvenstvenu utakmicu i samo dva posta? Ovaj forum treba ugasiti. Gledam druge forume s balkana, veliki klubovi poput milana imaju po 50 postova minimalno. Neki i 100 i vise. Mozda zato sto nismo velik i uspjesan klub kao prije forum umire.
Bem ti ja pojacanja. E pa onaj Matri vrijedi stvarno svi 12 €
Jadna ti majka na koga mi dadosmo milione. Bojim se da je ovo novi Ricardo Oliveira!
Evo gledam Barcu, jadni smo snjima u grupi.