Sad se pojavila nova ideja...zamjena Zaccardo i Burdisso sa Romom...Navodno od ove zamjene s Napoliem nema nista...Napoli to ne zeli...Predsjednika Cagliaria jos niko nije kontaktira iz Milana za Astoria...prelazni rok je gotov veceras u 23:00...
I Astori je nešto, jer bolji je od ovih koji su iza Mexesa i Zapate. Ali vec je 4 popodne i mislim da nema nikakve šanse za to. Cagliari nije više u blokadi onog nekog stopera kojega su jučer blokirali kao zamjenu za Astoria.
De Sciglio na operaciju? Grande Milan Lab i pripreme strikes again.
Sada imamo stvarno hrpu napadača. Ali po meni, samo LUĐAK može staviti Elshu na klupu. Pa dečko ima 20 godina, on 80 minuta sprinta, zabija, jednostavno gotovo uvijek je vrlo dobar ako ne ODLIČAN. Matri i ovi nemaju baš nikakvu prednost pred njim. Osim sto su frendovi sa trenerom. Samo Pazzo je pokazao da ima iskustvo i da ga zna koristiti. I ponekada je bio stvarno korisniji od Elshe.
Ovom momcadi trebaju 3 stvari, koje se nadam da ce se nagodinu dogoditi nekim cudom:
1. trener koji je dorastao Milanu
2. JEdan vrhunski stoper.
3. Jedan vrhunski SREDNJI vezni.
I onda imamo momčad za scudetto.
Mi i sada, danas, imamo vrlo dobru ekipu. Ali mi NE IGRAMO, vec 3 godine. Milan vec 3 godine ne igra nogomet uopce.
(09-02-2013, 01:40 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]Galliani je prije 4 god prodao Kaku Realu za 65 miliona, a danas je uzeo ga besplatno uz neke bonuse od max 5 miliona...i smanjio Kaki platu za skoro 6 miliona...Na ovom transferu mu skidam kapu...Ali jos uvijek nam je duzna neka objasnjenja
...
Kaka je bio premlad pa je poslan na kaljenje u Real 4 godine

Hahhahaha. Ja pojma nemam ili sam zaboravio da Flamini vise nije nas igrac. Sad slucajno vidio. Ajd bar smo ustedili na njegovoj placi. Iako nije bio los ali moglo je to i bolje.
Bice lijepo gledat Kaku u dresu Milana, jedva cekam. Jos me ne puca nostalgija ali pocet se uskoro, pogotovo kad zaigra. I naravno da su apetiti sad porasli. Apsolutno ocekujm da budemo u prva tri. Ekipa nije najbolja u Italiji ali da se tu napraviti dobar rezultat. Pogotovo kad se sjetim druge polovice prosle sezone kad smo osvojili najvise bodova. Jedva cekam nastavak prvenstva ali prije toga treba preziviti utakmicu svih utakmica na balkanu sto se tice repki, Srbija-Hrvatska. Mojima treba pobjeda za ocuvanje nade za prvo mjesto a srbima da mozda budu drugi. Bice pakleno.
@Maji
Ma salio sam s onim, i meni je bas drago zbog kakina povratka. Bas sam mrkiju rekao, opet mogu izvaditi majicu s kakinim likom koju sam kupio na san siru, a da mi se nitko ne smije:-)
Kao sto rece senna, vratio se s kaljenja u najboljim godinama za milan. Onda je bio jos zelen, a sada ocekujemo da igra bar dokle i totti, del piero i di natale.
Pa serie a je toliko spora da je Del Piero mogao igrati slobodno do 40. Ako moze Totti moze i Kaka' jos 2 dobre godine. Vidljivo je sporiji nego na vrhuncu, ali ima sut i pas. Sada imamo cak 2 vezna igrača koja znaju dodati loptu! Mislim da Maxa hvata trema, puno mu je to.
Čekam Saponaru da bude 100% fit, kazu da ce biti ok nakon repki. Od njega očekujem puno u budućnosti zato sto ima sve predispozicije.
I ja se slazem, da SADA ekipa nije toliko losa. Ali mi nemamo igru. I to ce se vidjeti.
P.S.
Geoff i ja cemo se sluzbeno izjasniti Gallianiu, da kao navijači Milana iz Croazie idemo ponovno toliko kilometara gledati ovaj jadni Milan SAMO AKO budemo sjedili pored Barbare Berlusconi. Ništa drugo nas ne zanima!
Ja mogu dva dresa sa brojem 22 ponovo nosit

Al je osjecaj nekako cudan cijeli dan, kao da sam se podmladio 4 godine i kao da je 2009.

A imam isto godina ko i on

Mislim da on puca od motiva da zaigra ponovo i da ce bez obzira na njegove godine biti pravo pojacanje za nas. Sjecate se kako je Pirlo s 32 otiso u Juve i tamo ih poguro do dva scudetta. Bitna je motivacija.
(09-02-2013, 04:22 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Hahhahaha. Ja pojma nemam ili sam zaboravio da Flamini vise nije nas igrac. Sad slucajno vidio. Ajd bar smo ustedili na njegovoj placi. Iako nije bio los ali moglo je to i bolje.
Bice lijepo gledat Kaku u dresu Milana, jedva cekam. Jos me ne puca nostalgija ali pocet se uskoro, pogotovo kad zaigra. I naravno da su apetiti sad porasli. Apsolutno ocekujm da budemo u prva tri. Ekipa nije najbolja u Italiji ali da se tu napraviti dobar rezultat. Pogotovo kad se sjetim druge polovice prosle sezone kad smo osvojili najvise bodova. Jedva cekam nastavak prvenstva ali prije toga treba preziviti utakmicu svih utakmica na balkanu sto se tice repki, Srbija-Hrvatska. Mojima treba pobjeda za ocuvanje nade za prvo mjesto a srbima da mozda budu drugi. Bice pakleno.
Mi samo teorijske šanse imamo da budemo drugi...
Belgija verovatno uzima prvo mesto, biće teško da ih stignete a i koliko primećujem ne prolazite najbolje trenutke. Nama napokon igra Matić a tu su i ostali igrači Benfike što bi mogla biti lepa osnova za reprezentaciju ubuduće i napokon bolji napad.
To je izgleda to, pijaca je zatvorena za Italijane.