Ma stanite ima neke pozadine i vasa prica, treba postovat ljude koji su duze u klubu, ali sacekajmo prvo da vidimo ko ce uopste startovat sutra. Kada smo dali Cassana za Pazzinia plus 2 ili 3 miliona ja sam prvi bio ogorcen i psovo sve sto mi je palo napamet. Ali na kraju se pokazalo da smo mi dobro profitirali iz te zamjene. Pazzini je dao 15-tak golova u sezoni, a Casano je zavrsio u Parmi. Tako da nikad se ne zna....nek vrijeme pokaze da li je Alegri u pravu.
Šaravi vuče lakšu povredu i zato neće krenuti od početka, verovatno ni u lš, oko 2 nedelje bi trebalo da traje.
Pa i van toga, trener zna više od nas i ako on odluči da krene Matri treba sačekati kraj meča pa doneti zaključak, kao što je to bio slučaj sa Robinjom koji je bio jedan od igrača koji je doneo pobedu nad Kaljarijem. Naravno i meni je Šaravi mnogo bolja opcija jer nam ne trebaju 3 igrača napred bez bitnih defanzivnih zadataka a ovaj pokriva maksimalno iza sebe, donosi probojnost po boku koju forsiramo, može puno bolje igrati, dati više golova i pored toga ima širu ulogu.
Jedva čekam da vidim Kaku.
EDIT: Opet bez poruka...
Trojica igrača bez zadataka pozadi uz to što smo previše statični i ne pritiskamo (zašto Mario samo stoji na polovini?) dozvoljavaju Torinu da davi loptu i guši našu igru. Takodje bekova nema na protivničkoj polovini i nemamo nikakvu širinu osim kad Brazilci kombinuju kod levog kornera.
Štoperi dosta dobri, De Jong sjajno pokriva, obojica napadača van igre i ne znam zašto barem ne doprinesu kad nije lopta u našem posedu ili se više izvlače kad je onako bezidejno dodajemo. Kaka vidljivo nije u potpunosti spreman ali je aktivan u igri, na trenutke (najviše na početku utakmice) se primećuje da može napraviti razliku i pokrenuti akciju, valjda nešto prodje. Baš šteta zbog Montoliva, mislim da ipak neće biti previše van terena.
Očekujem bolju igru.
izlazi kaka ulazi birsa....allegri car
dobri smo....jebeno....
Ulazi mocni Birsa umjesto Kake i sad mozemo ocekivati preokret... Ocaj...
zapocnaa pripremite vo Milano ...
Koliko jadnih stvari večeras...
opet smo dobili nepostojeci penal u 94. min....a rugamo se juvetu kako su lopovi...jadno
jedina svjetla stvar veceras je Poli, i prvi i drugi go smo dali zahvaljujici njemu, najvise se trudio, jedini pokusavao nesto..
(09-14-2013, 09:44 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]opet smo dobili nepostojeci penal u 94. min....a rugamo se juvetu kako su lopovi...jadno
Nepostojeci penal ??????!!!!!!! Nevjerovatno .
(09-14-2013, 09:44 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]opet smo dobili nepostojeci penal u 94. min....a rugamo se juvetu kako su lopovi...jadno
druze ono je bio cisti penal, ja neznam sta si ti gledo..