Je l' još nekom ide na živce kad onako igrači krenu kao majmuni da skaču na čelu sa trenerom bez realnog razloga kad im nije po volji, još je ovaj odsvirao kraj minut i po ranije...
Alegri je takva pičkica

.
Ove nase prvo treba uhvatiti i osisati ih kao muskarce tj. skinuti im one kreste i gluposti sa glave, zabraniti ona pederska rukovanja i isibati dobro nekim motkama!
I treba zamjeniti Balotelija kad je los, makar po cijenu toga da Robinjo ostane na terenu. Pa ne mozes se plasiti zamjeniti covjeka od 22 godine jebem ti sve... Sta smo mi postali...
pa poceli smo pripremi decki bez nervozi

,,, kaka nie fit za 90 min, robinjo isto tako
mi cemo gaziti na prolet kat cemo juriti 3 ( 4 5 ) mesto
Nova formacija nam je danas donela puno problema, videlo se da je loše pripremljena a igrači ponekad strašno neorganizovani. Takodje nije bilo bekova u napadu što uvek forsiramo i još više su nam sužene bile opcije napred. Urbi slažem se dosta dobar u odbrani ali je ofanzivna uloga to trpela. Zapata nije krenuo loše ali tokom meča opet počeo da greši, još jedan izgubljen vazdušni duel posle kog je mogao da padne gol. Mekses drži odbranu koliko može, već se sada vidi koliko nam tu fale igrači ali to je priča sto puta ispričana. De Jong odličan, tek bi duvalo pozadi bez njega.
Poli se povredio, pa ovo je nevjerovatno...
Ja sam gledo kod prijatelja utakmicu do 78 minute i pomirio se da samo izgubili tri boda. Dodjem kuci i vidim da smo uzeli jedan bod....i sad ne znam da li bi se radovo ili bi tugovo. Preplicu mi se emocije, mozda je ovo dobro, a mozda je i lose, vidjecemo u nastavku sezone. Tek je pocetak jos ima dovoljn vremena, ai ako se ne trznemo sljedeca dva kola, bojim se da cemo opet posmarat Juve, Napoli ili Inter kako se bori za titulu, a mi vrebamo priliku da izadjemo u Evropu.
Naš Milan mi izgleda kao amaterski klub. Mi u 3. kolu počinjemo uigravati formaciju, i imamo trenera 3. klase. Ćovjek okreće leđa kada je penal... Pravi šampionski primjer mladim igračima.
Njemu igra Muntari prije Polia. Ja mislim da od sada necu gledati Milan ako igra Muntari. Ne mogu to više podnijeti jednostavno. Taj čovjek ne samo da je loš, nego niti ne trči, a uz to je arogantan i umišlja da je Pirlo. BAcio je 20 lopti u bunar! Nevjerojatno. Koja je to hrpa amatera...
Svaka cast! Napredujemo!
Prije dvije godine 2 boda iz prve tri tekme, prosle godine 3, a ovaj put 4. Wooooow napredujemo. Vidi se da idemo na scudetto ove sezone.
Od mene: "silenzio stampa"
Grazie
Ma i mi pretjerujemo da vam tako kazem.
Pa u cemu je problem ako izgubimo od drugoligasa i torinu uvaljamo dva smijesna gola? Sezona je tek pocela, allegri tempira formu tamo za veljacu, vidjet cete vi pesimisti kako ce to odlicno tada izgledat.
I onda kada uhvatimo zalet sa trinaestog mjesta prema scudettu. Planska kupovina sjajnih pojacanja je odradjena, posto trenutno nemamo desnog beka, odigrat ce to matri, njega max najbolje poznaje.
Usto nam jos dolazi barca. Sad ce igraci pored messija, moci i neymara ganjat po terenu za dres. I na poluvremenu i na kraju.
Situacija je odlicna, samo da se allegri jos odluci koju ce formaciju igrat, europa je pokorena.
Nama, koji smo odrasli gledajuci baresija, billya, maldinija, nestu i stama, je cudesno gledat zapatina bravure po terenu. Jos kad se oporavi bonera, to ce bit stoperski nepar.