Ovaj nakon niza gluposti sada hoce da ide iz Milana? Ja bi ga odmah prodo. Dobro je reko stari celavac da je to jedna "trula jabuka". Momak nije dobar u glavi, a da ne kazem kako nije zahvalan nimalo sto je u Milanu dobio maksimalnu minutazu. Mislim da bi bez njeg mnogo bolje igrali. Uzet 20 miliona za njeg i investirat u nekog provjerenog stopera. A on nek majmunise po Monacu ili Engleskoj, gdje mu slijedi klupa, pa ce imat mnogo vremena za svoje majmunluke.
Ma ne verujem da bi da ide, novinarske patke kao većina stvari u vezi sa njim...
Jel itko gleda utakmicu bokte? Kakva je igra u prvom poluvremenu. Ne gledam pa pitam. Ajmo izvjestaj. Netko?
Pa, igramo ok ali... Zamalo da primimo iz kornera, a Samp napadaci uglavnom pokusavaju iz daljine ocekujuci kiks Abijatija.
Imali smo par prilika. Matri je imbecil upropastio odlicnu priliku, Konstant je isto promasio zicer.
Robinjo igra dobro, kao i Birsa. De Jong se trudi, i Mekses. Ostalo onako...
Koji zicer Konstanta...onaj volej..pa ono ni 10 puta bolji od njega nebi uhvatio...
Matri imbecil...kloc...kurac od igrcaca..
Formaija sa jednim napadacem je smjesna,pa igramo kuci protiv jedne od naj losijih ekipa serije A..
Robinho nije dobar,kao ni Birsa nista nisu napravili bas NISTA ni jednu sansu za 45 min..dok je Sampdorija imala zicer glavom i sretni smo sto nemamo zaostatak nakon prvog pol..
Jedino imamo posjed lopte ali bez ideja..
Oba beka su imala po 10 centasuteva nigdje u bunar..Smjesno..
Jedino igraju De Jonng i Mexes..
Neznam zasto Alegri mrzi Nianga,pa ako sad nece igrat onda nece nikad...
Jadan smo mi klub postali...
Jedna od onih gadnih za gledanje. Bekovi ne znaju da dobace u 16 pa od njih ne preti nikakva opasnost. Sampa se dobro brani pa slabo prilazimo golu a Matri je odsečen. Birsa i Robi ne deluju loše i možda nešto izmisle u nastavku, veznjaci solidni. Mislim da ćemo nekako ugurati samo nek se odbrana drži.
Kru te mazo pa Jon Dahl Tomason je doktor nogometa za ovoga Matrija. Ja ga jos hvalio na pocetku kako se bori i igra srcano a on teski klaun. Daj zabij gooooooooooooooooooooool vise bog te mazo dragi. Aaaaaaaaaaaaaaa...
Birsa 1-0!!!
Kao sto rekoh, i prvo poluvreme je odigrao odlicno! Za sada MOM
Ali ovaj promasaj Robinja je za udzbenik

mjenjam robinja za kutiju marlbora...iako ne pusim...