Pa znam da je Roma jaka, i neka su. Meni su oni draži od svih ovih drugih ekipa osim Milana. Hocu reci koliko je nasa ekipa zaostala, realno. Plus organizirani smo skoro nikako.
Roma proda Marquinhosa i Lamelu i dovede: Benatia, Castan, Jedvaj ( jos nema 18 pa nema pravo igranja ), Maicon, Strootman, Ljajic, i ovaj iz Arsenala ne mogu se sjetiti ja sam zaboravan, posljedice vina

otprilike to je to. Roma je duplo jaca ekipa od nas. I Juve, Inter, Napoli. Viola je tu negdje. Ali to nije opravdanje da mi igramo OČAJNo protiv Torina i Bologne i da nam te ekipe zabiju PET golova. Sramota.
Eno Max kaze odmarat ce Matria za Juve. Super, to, samo tako. Protiv Juveta neka stavi Binho-Elsha i to je to. Matri je nikakav igrač i uvijek je to bio. U zadnjih 14 tekmi dao je 2 gola. Smijeh. ZAbit ce i on kad tad ali nije vazno. Sto kada se vrate Pazzo, Mario, Elsha, Binho... Onda ce 12mln i 2.7 mln plaće biti 5-ti napadač? Očajni Galliani u ovoj situaciji.
Milanu treba jedna sezona da budemo 5, 6. Da ode pola ekipe, pola strucnog tima, i dodje 5, 6 igrača. Nova ulaganja u klub, od amerikanaca, njemaca, sta me briga. I to je to. Ovo je mazanje očiju.
P.S.
Monto i Elsha su ok. Nadajmo se da nece poceti Muntari protiv Ajaxa iako se kladim da hoce.
Gazzetta: abbiatti-abate-mex-zap-urby-dj-monto-MUNTARI-birsa-balo-matri.
ato, sulley strikes again... poli se moze j...