Pa imamo DUPLO bolju ekipu od ovog Ajaxa!
Oni stanu na 35m i to je nasa priprema za prvih 45? BRaniti se? AC MILAN? Allegri kaze malo losije prvo pol, i onda smo se trgnuli, malo smo pasivno...
Pa je li on normalan? NAsa momcad jednom u 10 utakmica uđe psihički spremna u utakmicu. Kazu u studiju ekipa nije u glavi spremn,a ovaj moron se podsmjehuje...
Samo neka ode i to je to. Dajte ljudi nekog prvaka u duši, sa mudima oprostite na balkanskom izrazu. Da dodjemo tamo i stisnemo ih i to je to. Koja sramota...
Svi na SKY, na Milanchannel, milannews govore o nedopustzivih prvih 45. MAx kaze on je tako trazio i to cemo i dalje upotrebljavati. Mene bi bilo sram evo... Ali poltroni nemaju srama, pa svi vi barem jednim dijelom svoga zivota ste uronjeni u politiku Balkana naseg...
Pa nemamo duplo bolju ekipu od Ajaksa. Ti mislis da imamo duplo bolju ekipu od Ajaksa a ja ne mislim. Nasa ekipa je sastavljena od slobodnih i socijalno poremecenih igraca. Kod nas je Mario bolji od svog para u Ajaksu a ovi ostali su tu negdje ili nesto losiji
nisam gledao ali ovo puno govori
http://prntscr.com/1uotrk
i neda mi se da komentiram vise oko alegri , se ponasa kao neki trener iz doba nero roco kao da mi nemamo TV i NET i kao slusamo na radio pa eto igrali smo malo bole u nastavku
enasr , Niang nema dozvola za Champions , a ja se pitam onaj momak cristante kat ce zaigrati
@Kakabanja oki to je tvoje misljenje...ali iskreno 95% ljudi na ovom forumu mislim da se nebi slozili s tobom...i ustalom ne igraju prezimena vec igraci...eto ti Birse koji je bolje pokazo od nekih pojedinaca...pasivnost i bezidejnost to je ono sto vrjedja svakog navijaca Milana...pa nije Milan seoska ekipa da se samo brani i nabija lopte prema naprjed bez ikakve akcije...ali najgore od svega sto oni pokazu da mogu odigrati i razviti par akcija iole uigrani i tecnih...al problem je sto to budu samo bljeskovi pojedinaca i to se desava samo na momente
Zar je toliko tesko rijesiti problem pogodaka iz prekida...to nas prati vec 2 sez...u pocetku smo primali golove iz polukontri i kontri ali se to sad smanjilo
Dok ne shvatite da je ovo grupa manje-vise talentom ogranicenih pojedinaca dzaba se nervirate. Nije ni Alegri neki strucnjak, ali ni ovi na terenu nisu neki supertalenti, ako zanemarimo dvojicu-trojicu njih. Tako da prica kako smo trebali pregazit ovaj Ajax moze proc samo kod nekog ko nema pojma o fudbalu. Ja vam mogu garantovat da najbolji trener na svijetu (iako mi nije jasno ko je to po vama) ne bi mogo nista uradit s ovom prosjecnom ekipom. Opet ponavljam onu bosansku izreku " ne moze se od govana pita napravit." Novac igra i kad neko ulozi u kvalitetne igrace tada ce doci i rezultati.
(10-01-2013, 10:18 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]@Kakabanja oki to je tvoje misljenje...ali iskreno 95% ljudi na ovom forumu mislim da se nebi slozili s tobom...i ustalom ne igraju prezimena vec igraci...eto ti Birse koji je bolje pokazo od nekih pojedinaca...pasivnost i bezidejnost to je ono sto vrjedja svakog navijaca Milana...pa nije Milan seoska ekipa da se samo brani i nabija lopte prema naprjed bez ikakve akcije...ali najgore od svega sto oni pokazu da mogu odigrati i razviti par akcija iole uigrani i tecnih...al problem je sto to budu samo bljeskovi pojedinaca i to se desava samo na momente
Zar je toliko tesko rijesiti problem pogodaka iz prekida...to nas prati vec 2 sez...u pocetku smo primali golove iz polukontri i kontri ali se to sad smanjilo
Pazi, ja Milan pratim duze od 95% posto ljudi na ovom forumu i mogu ti reci da sigurno igracki Milan nije bio nikad losiji. Znaci bilo koji sastav u ovih 25 godina od kada ga gledam je najmanje 3 puta bolji od ovog. Ovdje ja ne vidim igraca. Mozda ce neki biti (desiljo i El sh) ali Abijati Konstant Mexes Zapata Abate Muntari niti su bili niti ce biti, Montolivo i De Jong su polovnjaci, Robinjo je bio igracina ali budala i Mario koji je igrac ali budala. Trenerski je i bi losiji (Tabarez Zak i Leonardo).
Tako da mislim da beskonacno vrijedjanje trenera na ovom forumu ne vodi nicemu dok se ne dovedu, ako se dovedu, igraci.
Da nam je sudija mislio bilo sta poklanjati svirao bi cist penal ranije.
(10-01-2013, 10:54 PM)kakabanja Wrote: [ -> ] (10-01-2013, 10:18 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]@Kakabanja oki to je tvoje misljenje...ali iskreno 95% ljudi na ovom forumu mislim da se nebi slozili s tobom...i ustalom ne igraju prezimena vec igraci...eto ti Birse koji je bolje pokazo od nekih pojedinaca...pasivnost i bezidejnost to je ono sto vrjedja svakog navijaca Milana...pa nije Milan seoska ekipa da se samo brani i nabija lopte prema naprjed bez ikakve akcije...ali najgore od svega sto oni pokazu da mogu odigrati i razviti par akcija iole uigrani i tecnih...al problem je sto to budu samo bljeskovi pojedinaca i to se desava samo na momente
Pazi, ja Milan pratim duze od 95% posto ljudi na ovom forumu i mogu ti reci da sigurno igracki Milan nije bio nikad losiji. Znaci bilo koji sastav u ovih 25 godina od kada ga gledam je najmanje 3 puta bolji od ovog. Ovdje ja ne vidim igraca. Mozda ce neki biti (desiljo i El sh) ali Abijati Konstant Mexes Zapata Abate Muntari niti su bili niti ce biti, Montolivo i De Jong su polovnjaci, Robinjo je bio igracina ali budala i Mario koji je igrac ali budala. Trenerski je i bi losiji (Tabarez Zak i Leonardo).
Tako da mislim da beskonacno vrijedjanje trenera na ovom forumu ne vodi nicemu dok se ne dovedu, ako se dovedu, igraci.
Ma potpuno se slazem. Samo tri igraca iz ove postave bi igrala u nekim ranijim generacijama Milana: Mexes, Montolivo i Kaka (zanemarujuci ovu povredu). Ostali su jednostavno ili netalentovani ili imaju psihickih problema (Mario, Robinho, Sharawi). Trebao biti realan, a nasa realnost s trnutni igrackim kadrom je osmina finala LP i 4-5 mjesto u ligi.
Preterujete, neke igrače ste bez razloga unakazili... Jesu prilično gori od prethodnika ali i takvi su bolji od ovakvog Ajaksa.
Ajd ne serite. Kao prvo ovo nije najlosiji milan, onaj s giuntijem, comandinijem, vec smo to spominjali, kad je i onaj hrvat anonimus imao par nastupa, bilo je to prije nekih15g, e to je bio odvratan milan. Ovo danas je lose ali u zadnje tri sezone imamo naslov i dva puta medju prva tri. Pa to nije toliko lose. A uostalom kad budemo bili kompletni bice i igra bolja. I sta se zivcirate toliko, daj zivite malo. Jebo vas milan i alegri da vas jebo. Sory na ovom al tako se moram izrazit. Daj lakse malo, pa nije propast svijeta. Milan je nekad bio jak bice opet. Kao drugo, nisam gledat ovu patnju veceras. Gledao sam sazetak i jel moguce da u prvom pol uefini montazeri nisu imali nesto za staviti od milanovih napada. Jel to zaista najgore poluvrijeme ikad? Vjerujem da je. Sto se tice penala, nije bio. To je barem jasno. A sto se tici crvenog celticu daj ensar budi realan, ovaj put je sve uredno. Brown vidno iznerviran i osramocen od strane neymara pravi faul i jos na zemlji ga namjerno udara. Crveni ko suza. Sory na nepreglednosti, pisem s moba. Laku noc i smirite strasti.