Pa ovde većina navija pre mog rodjenja

.
Mene su privukli istorija, ime mog ćaleta, boja dresa, Italija, dominiranje Evropom (koje mi je i dan danas bitnije od lige), Ševa, Kaka... A kad sam bio na Marakani i shvatio da navijam za Milan protiv Zvezde to je bilo to.
(10-03-2013, 02:37 PM)huss Wrote: [ -> ]Pa vecina nas smo poceli u isto vrijeme navijat za Milan. I ja sam od 1994. godine zbog Zvoneta i Deje, ali i Weaha i Masara....ma to je bila ljepota gledat svaku utakimcu, cak i kad smo gubili. Milan je uvijek igro lijep fudbal, ali moram se slozit s vama da ovo posljednjih 2-3 godine ne lici ni na sta. Mucimo se previse i mislim da to vise nikom nije zanimljivo osim nama navijacima Milana. Nadam se samo da ce Pipo preuzet sljedece godine, taman dok ispece jos malo zanat. Mislim da ce on nama donijet ono sto je juve dobio s Conteom, ako nista vise ce se trudit na terenu.
Isto tako. Samo pre svega zbog Deje i Barezija!
Nekada gospoda a danas sam dosao do toga da kad pricam sa prijateljima iz Italije uvek moram da se ogradim od pedofilcine Berluskonija...
(10-03-2013, 03:22 PM)mrki Wrote: [ -> ]Kazu da je onaj Modić dobar u primaveri ( BiH?) i da je Iotti super obrambeni. Mozda je on br.2?
Za 2 godine MAstour ce vec biti igračina.
1. Andrenacci, 2. Rondanini, 3. Tamas, 4. Simic, 6. Iotti, 7. Pinato, 9. Barisic, 10. Piccinocchi, 11. Di Molfetta, 12. Ferrari, 13. De Santis, 14. Modic, 15. Claveria, 16. Calabria, 17. Mastalli, 18. Fabbro, 19. Cernigoi, 20. Vido
To vam je spisak igraca protiv Ajaxa....Modic igra za U-19 repke BiH i kazu da je omiljeni igrac Pippa...
Stariji sin Maldinia je clan Primavere al je on mladji pa ga jos Pippo ne koristi, takodjer i Benedicic clan U-21 Slovenije....Andrenacci, Iotti,Pinato Piccinocchi,Calabria,Vido to su sve reprezentativci Italije
U ovoj ekipi su mogli da igraju Cristante i Petagna...mislim da bi onda to bila najjaca Primavera u zadnji 20 god ....
Na pocetku sez Montolivo je kao kapiten dao veliki intervju...i na pitanje novinara od kojeg mladog igraca ocekuje da ce uskoro biti standardan i da ce napraviti karijeru...odgovorio je Luca Iotti 6...iako su svi mislili na Cristantea i Petagnu...on je reko da je mali stransa...Luca je najstardadniji igrac Italijanske repke...od U-13, U-15, U-17 i sad U-19...u svim je igrao i Pippo ga smatra za stub odbrane...
Najviše oduzetih lopti u Ligi šampiona ove sezone: DE JONG (13), David Luiz (11), Chiellini (10), Kouyate (9), Melo (9), Howedes (9).
(10-03-2013, 05:33 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (10-03-2013, 03:22 PM)mrki Wrote: [ -> ]Kazu da je onaj Modić dobar u primaveri ( BiH?) i da je Iotti super obrambeni. Mozda je on br.2?
Za 2 godine MAstour ce vec biti igračina.
1. Andrenacci, 2. Rondanini, 3. Tamas, 4. Simic, 6. Iotti, 7. Pinato, 9. Barisic, 10. Piccinocchi, 11. Di Molfetta, 12. Ferrari, 13. De Santis, 14. Modic, 15. Claveria, 16. Calabria, 17. Mastalli, 18. Fabbro, 19. Cernigoi, 20. Vido
To vam je spisak igraca protiv Ajaxa....Modic igra za U-19 repke BiH i kazu da je omiljeni igrac Pippa...
Stariji sin Maldinia je clan Primavere al je on mladji pa ga jos Pippo ne koristi, takodjer i Benedicic clan U-21 Slovenije....Andrenacci, Iotti,Pinato Piccinocchi,Calabria,Vido to su sve reprezentativci Italije
U ovoj ekipi su mogli da igraju Cristante i Petagna...mislim da bi onda to bila najjaca Primavera u zadnji 20 god ....
N[undefined=undefined]a pocetku sez Montolivo je kao kapiten dao veliki intervju...i na pitanje novinara od kojeg mladog igraca ocekuje da ce uskoro biti standardan i da ce napraviti karijeru...odgovorio je Luca Iotti 6...iako su svi mislili na Cristantea i Petagnu...on je reko da je mali stransa...Luca je najstardadniji igrac Italijanske repke[/undefined]...od U-13, U-15, U-17 i sad U-19...u svim je igrao i Pippo ga smatra za stub odbrane...
Igrao je za seniore u pripremama u Njemackoj. Bio bolji od svih stopera.

Zao mi je Cristantea, nije valjda da bas nista nema za ponuditi seniorima??
mali maldini trenirao sa prvi timom danas ,, ajde nek e za arno
ja nisam toliko star...imam 29 godina...dosta sam rano poceo pratit nogomet i od osme godine navijam za milan...
Nitko ne kaze da si star, heh, i meni je 28 i pol. Kao djeca smo poceli navijati odn ne moze se to nazvati navijanjem, sta smo mi znali sta je navijanje i nogomet itd...To je prije bila neka djecja zaigranost i simpatija. Al eto, ostalo se na jednom klubu i to je hvalevrijedno.
Ajd vidjet cemo sutra mozemo li sa MAxom ne izgubiti jednu jaku utakmicu vani...