Flamini bi opet bio slab cele sezone do poslednjih 5 utakmica gde bi zabio par golova i podigao znatno ocenu a i čoveku se išlo, neka je tamo.
Čestitam navijačima BiH ovdje na plasmanu, uzivajte ljudi, to je super osjećaj.
Evo jucer kazu: Monto-vivo. Navodno Monto super igrao. Flamini super u Arsenalu... Kad ovaj nas ne zna iskoristiti igrače sta ti vrijedi.
Danas Caen - Milan.
Nije to jos gotovo mrki, kad pogledas kakav su go Slovaci poklonili Grcima shvatis da je sve moguce u zadnjem kolu...iako sam naravno subjektivan, jer sam iz BiH, ali volio bi da se ovaj grcki antifubal zaustavi. Pa ne znam koga su oni zadnji put dobili dva razlike, mislim da se ni oni vise ne sjecaju. U devet utakmica deset golova i imaju isto bodova kao i BiH sa 29 golova u isto utakmica. Izvinjavam se malo na off-topicu, al eto mislim da svi navijamo za lijep fudbal, pa cak i kad nas Milan igra ruzno i kad pobjedjuje nategnuto svi se ovdje slozimo u kritici takve igre

bice gusto bice 0-2...ooooo......
(10-12-2013, 12:36 PM)mrki Wrote: [ -> ]Čestitam navijačima BiH ovdje na plasmanu, uzivajte ljudi, to je super osjećaj.
Evo jucer kazu: Monto-vivo. Navodno Monto super igrao. Flamini super u Arsenalu... Kad ovaj nas ne zna iskoristiti igrače sta ti vrijedi.
Danas Caen - Milan.
Montolivo je odigrao na nuklearno gorivo, mislim sa onakvom igrao staviti njega samog u vezni red nema problema.. Kao da je imao motor u guzici. Jučer sam malo gledao Hondu taj igrač mi se sve više sviđa, lucidan je, ima pregled, defanzivno solidan, bice pojačanje 99%..
(10-12-2013, 03:06 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ] (10-12-2013, 12:36 PM)mrki Wrote: [ -> ]Čestitam navijačima BiH ovdje na plasmanu, uzivajte ljudi, to je super osjećaj.
Danas Caen - Milan.
Montolivo je odigrao na nuklearno gorivo, mislim sa onakvom igrao staviti njega samog u vezni red nema problema.. Kao da je imao motor u guzici. Jučer sam malo gledao Hondu taj igrač mi se sve više sviđa, lucidan je, ima pregled, defanzivno solidan, bice pojačanje 99%..
naravno da ne zna koristit ni izvuc ni 5 posto igraca, otkad ja to govorim, usro je sa Boatengom, Nocerinom, Urbijem, sad i sa Montom, nego za Hondu, negdije sam procito da je Totenhem mu ponudio 5 miliona godisnje ??? znal neko nesto vise o ovom ?
(10-12-2013, 12:36 PM)mrki Wrote: [ -> ]Čestitam navijačima BiH ovdje na plasmanu, uzivajte ljudi, to je super osjećaj.
Danas Caen - Milan.
nije jos gotovo, dok ne vidim i zadnju utakmicu strah me slavit
Honda je glavni organizator Japana, onakve lopte u prostor Milan nije imao skorije, ako smo ga obezbedili a mislim da jesmo to je vrhunski transfer jer je pored kvaliteta besplatan i Azijat.
Belgiji se poklopila sjajna generacija i bitno za njih je što dobijaju i kad nisu nadmoćniji od protivnika ali mislim da im je najviše selo što su iz prva 2 šešira dobili Mihajlovića i Štimca

.
Usrali se... ZVANICNO: AC Milan ce ipak da igra ispred svojih navijaca protiv Udinesea posto je odluka o suspenziji povucena.
3:0 ?????
i sve je ok? naravno: "dobiamo migliorare"
Svaka cast Gabrijelu, ali nazalost nema on pojma. Zna Allegri najbolje. DOvest ce on nama u januaru novog golmana, potrosit cemo 15 miliona a Gabriel ce na posudbu posto ne spada u Maxov sistem. Zna Allegri najbolje. On tacno zna procijenit. A jesi vidio kako ni jednom nije osudio Matrija? Ni jednom. Sve je super, tip jos gola nije zabio. Protiv Caena, ekipa iz druge francuske lige koja se nalazi na sredini tabele, i tip nije u stanju ni njima da zabije. Ali Matri nikad nije kriv. Svi su ostali krivi, samo je Matri Allegrijeva zvijezdica