(10-17-2013, 09:40 PM)mrki Wrote: [ -> ] (10-17-2013, 05:46 PM)Tiziano Crudelli Wrote: [ -> ]Balotelli ozljeđen, mišić u takvom stanju došao od Prandellia.. Prokleti Allegri !!!
Tko je odrađivao pripreme da mu igrači ne mogu 10 utakmica bez da im pukne misic? Prandelli ili Allegri? Molio bih odgovor.
Moj mrki nije nogomet body building, nemoj da budeš smješan..
Roma gazi sve pred sobom.
Kada već mi nemožemo biti prvi, neka to nije ni đubrentus
Balotelli definitvno propušta Barcelonu, navodno je upitan čak i za Parmu. Peha nikad više ovo je stvarno prešlo sve granice..
Abiatti ozljeđen, tetive lista u pitanju.. Pas ti mater Allegri !!!
Gabriel; Abate, Silvestre, Zapata koji se povredio pa uskače Zakardo, Constant; Poli, Montolivo, Muntari; Birsa; Robinho, Matri.
Ovo oko povreda je već preterivanje, nesposobni do bola da otkriju uzrok i reše problem, strašno.
Da vidimo koja je razlika izmedju odbrane sa 2 rezervna štopera i mladim golmanom u odnosu na onu "najjaču". Srećom i Udineze je slabo ušao u sezonu a i nije dobar u gostima.
Gabriel igra !!!! Juhuuuu
Aj jes mi drago

Napokon on na golu. Pa jel ovoliko trebalo da se da sansa novom mladom golmanu? A mali zna branit. Itekako zna branit, ali mu fali iskustva. Treba ga gurat. Da od slijedece sezone postane prvi golman.
A sad odma moram da kritikujem: znaci pored Amelije na klupi, igra Gabriel. Koji kurac nam je trebao Coppola? Jebem ti mamu allegri, potrosio si sav novac Milana na svoje gluposti. J*bo ti Matri i Coppola zenu u bunga bunga partiju. Al mi seronja vadi zivce, to je vise bolesno. Oticu doktoru radi idiota
Kako povlači kontre i šutira iz daljine Birsa, odličan, sad da zadržimo prednost za promenu.
Dignuta noga direkt u koljeno s ledja. Nigdje namjere da ide na loptu. I to se sudi zuti???
Al nek Mexes i Balloteli dobijaju crvene po par utakmica
Serie A uzasna si. Da Bog da ti ispali svi klubovi iz europe, svi sem Milana
Fuj i uzas ste.
Vama au problemi navijaci? Pa pogledajte medju sobom, kakve uzase izvodite na terenu sa sudijama i van njega. Da Bog da vas i Portugal i Francuska prestigli u koeficijentu, pa isli sa 4 kluba u Europu
(10-19-2013, 08:09 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ]Kako povlači kontre i šutira iz daljine Birsa, odličan, sad da zadržimo prednost za promenu.
Birsa odlican. Samo da ga zaobidju povrede od Allegrija.
I vidi ovo, zuti Montolivu, ne mozes poredit ovaj faul i Pinzijev.
I evo opet opominju navijace. Hahahhahaa njima su uvijek navijaci problem. Dragi Abete koji si ti Don Korleone sa calcio mafiom. Uzas
Montolivo je pre žutog imao još jedan sličan faul kod aut linije koji mu je ovaj zapamtio. Baš malo ljudi na stadionu. Robi još jednom nevidljiv, Matri standardno, Valter pravi razliku. Odbrana bez puno posla, dobro brane visoke lopte ali Udineze je očajan realno, dosta slabi u završnici napada, bez ikakve ideje.
Sreca da je Gabriel na golu, ovo bi Di Natale zabio da je Abiati na golu...
Konacno pobjeda, Birsa e da mi je neko reko da ce nam donejt 2 pobjede od 3 prije mjesec dana nebi mu vjerovao, Zapata veceras djelovao dosta sigurnije cak i u skoku nego inace, jel moguce da mu ne odgovara Mexes da se ne slazu bas najbolje na terenu? Konstant totalna katastrofa, kao i Muntari izgubio je poprilican broj lopti, Montolivo nisam bas zadovoljan imo je dosta dobrih startova, ali je imao i par greski kod predaje lopte, Poli je imo onu sjajnu akciju, steta sto nije uslo...Matri nije vrijedan spomena, Robinjo se trudio nesto pokusavao, Niang vidi se da je dosta talentovan, ali jednostavno kad se nade pred golom i kad treba osutat to ispadne jako lose, ali siguran sam cim zabije 1 da ce se situacija promjenit....Kaka me odusevio ovo malo sto je odigro, ni jedna izgubljena lopta, vidi se da nije zaboravio igrat, jos kad se vrati u formu bit ce nezamjenjiv, i na kraju Gabriel taj momak mene odusevljava iz utakmice u utakmicu, ono veceras sto je odbranio malo koji golman bi skinuo, nadam se da je Abiati malo duze povrijeden da Gabriel moze zacementirat svoje mjesto medu stativama