ja isto mislim da bude 1x...barci je puno bitniji real a messi nije spreman 100%...
(10-21-2013, 01:57 PM)Red and black fan Wrote: [ -> ] (10-20-2013, 11:39 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]Engleska stranica, footballbettingodds.co.uk, provela je istraživanje o 100 trenutno najvećih fudbalskih nada u svetu. Na tom popisu se našlo i 3 Rossonera, a čak je jedan od njih zauzeo i 1. mesto ! (Cristante je 78., a Niang 49.)
Mastur je prvi ako neko nije shvatio...
Odlično ako Mario bude spreman, postoje šanse i za DES-a ali to malo teže.
http://blog.b92.net/text/16479/PIPPO/
od tih 100....uspjet ce ih mozda 15 tako da se s tim ne zamaram..
barselona nas je ubila u mladim, 2-6, ipak nemamo tako dobar mladi tim, kako sam mislio, i dzaba su dovodili silne mlade igrace
(10-22-2013, 05:14 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]barselona nas je ubila u mladim, 2-6, ipak nemamo tako dobar mladi tim, kako sam mislio, i dzaba su dovodili silne mlade igrace
To nije tacno...Rezultat utakmice je prevelik...Prvo pol Milan je odigrao sjajno u vezi i napadu...Barca sta god je sutnula na gol to je uslo...jednostavno to je jedna od onih utakmica kad nista ne ide...daleko od tog da Barca nije jaca...Barca je ubjedljivo najjaci mladi tim od svih...Barcini juniori radi vec zadnji 15 god sjajne rez...nasa Primavera je fakticki tek pocela prave stvari da rede prosle god...do tad niko u klubu se nije intereseovo za Primaeveru...od svih tih "silnih" igraca dosli su Simic i Barisici...ovo ostalo je sve ekipa koja je bila tu...Cristante je danas pomogao ekipi jer je Modic povrjedjen...Gabriel i Petagna da je tu mogu igrati za Primaveru...i novce koje Milan trosi u odnosu na Barcu za juniore i omladinski pogon su smjesne...
Barca je ovog malog Murira koji nas je ubio dovela iz Maroka ja mislim, za pravo velku lovu...
Samo cu ti reci da utakmice Primavere Milana nikad nisu bili posjecenijije i nikad se vise nisu pratile...
(10-22-2013, 05:22 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ] (10-22-2013, 05:14 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ]barselona nas je ubila u mladim, 2-6, ipak nemamo tako dobar mladi tim, kako sam mislio, i dzaba su dovodili silne mlade igrace
To nije tacno...Rezultat utakmice je prevelik...Prvo pol Milan je odigrao sjajno u vezi i napadu...Barca sta god je sutnula na gol to je uslo...jednostavno to je jedna od onih utakmica kad nista ne ide...daleko od tog da Barca nije jaca...Barca je ubjedljivo najjaci mladi tim od svih...Barcini juniori radi vec zadnji 15 god sjajne rez...nasa Primavera je fakticki tek pocela prave stvari da rede prosle god...do tad niko u klubu se nije intereseovo za Primaeveru...od svih tih "silnih" igraca dosli su Simic i Barisici...ovo ostalo je sve ekipa koja je bila tu...Cristante je danas pomogao ekipi jer je Modic povrjedjen...Gabriel i Petagna da je tu mogu igrati za Primaveru...i novce koje Milan trosi u odnosu na Barcu za juniore i omladinski pogon su smjesne...
Barca je ovog malog Murira koji nas je ubio dovela iz Maroka ja mislim, za pravo velku lovu...
Samo cu ti reci da utakmice Primavere Milana nikad nisu bili posjecenijije i nikad se vise nisu pratile...
kako nisu zadnjih 5 godine ja kako znam dovode se igraci za primaveru, od Hotora,Zigonija,Fosatija, itd...
(10-22-2013, 06:25 PM)Rosson3r Wrote: [ -> ] (10-22-2013, 05:22 PM)Maji_TZ Wrote: [ -> ]To nije tacno...Rezultat utakmice je prevelik...Prvo pol Milan je odigrao sjajno u vezi i napadu...Barca sta god je sutnula na gol to je uslo...jednostavno to je jedna od onih utakmica kad nista ne ide...daleko od tog da Barca nije jaca...Barca je ubjedljivo najjaci mladi tim od svih...Barcini juniori radi vec zadnji 15 god sjajne rez...nasa Primavera je fakticki tek pocela prave stvari da rede prosle god...do tad niko u klubu se nije intereseovo za Primaeveru...od svih tih "silnih" igraca dosli su Simic i Barisici...ovo ostalo je sve ekipa koja je bila tu...Cristante je danas pomogao ekipi jer je Modic povrjedjen...Gabriel i Petagna da je tu mogu igrati za Primaveru...i novce koje Milan trosi u odnosu na Barcu za juniore i omladinski pogon su smjesne...
kako nisu zadnjih 5 godine ja kako znam dovode se igraci za primaveru, od Hotora,Zigonija,Fosatija, itd...
Jesu dovodili da popune ekipu...kad nije bas bilo djece kvalitetne...nisu to nesto planski dovodili niti su trosili velke novce kao npr Barca vjeruj mi ni 20 % budjeta kao sto to Barca radi...sad se ozbiljno radi u Primaveri...ja mislim da za ovakva Milan sada mogu konkurisati jos 2-3 iz juniora...plus dosta ih moze vrlo dobro biti iskoristeno za transfere...
Problem Milana je sto se godinama nije vjerovalo mladim...od Paloschia, Merkela Verdia pa na dalje...
Ma ajde svi znaju da je njihova škola vrhunski organizovana i da Špancima nema ravnih u mladim generacijama, teško da Milan koji od juče posvećuje više pažnje Primaveri može njima da parira.
Kad pogledaš naš skor sa velikim ekipama i uopšte učešće u ligi šampiona nama Barsa još i leži, pola susreta bez poraza, jedan trijumf, u ovim utakmicama baš uživam i nerviram se.
Evo izgleda da kreće Muntari u vezi umesto Polija, nema klasičnog napadača, otpao Matri, ostalo očekivano. Valjda je Kaka dovoljno spreman da se vraća nazad što mora i Robinjo jer njega ako odseku ničemu ne vredi, napaljeni Birsa me i ne brine. Uh kad bi Riki zapalio stadion prvo pojavom pa onda i nešto uradio na terenu. Zna se postava odbrane i vezni igrači moraju da rasture, kontre preko ove trojice i prekidi maksimalno korišćenje, ulazak iz drugog plana, šteta što nema Abiatija jer im je on znao skidati svašta, još kad bi neko pomogao Montolivu da zadrži loptu i spusti pritisak. Ne igram kladžu ali bih stavio kec

.
Muntri in , Poli out. Mrki ima problema sa tlakom.
A i sto se tice primavere neki nasi igrači su na SP U17, a Spanjolci nisu tamo...
Primavera je sasvim ok.
Barcelona u punom sastavu. A krute mazo, kakvi idioti, pred mec s Realom oni riskiraju veceras bezveze. Ocito im mec s Milanom predstavlja nesto posebno. Neka, lijepo je to znati.
Zasto mi ovako ne igramo u prvenstvu? Kakva carolija nasih brazilaca. Robinhoooooooooooooooooooo....
Kaka ko u najboljim danima....svaka cast
(10-22-2013, 07:47 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Barcelona u punom sastavu. A krute mazo, kakvi idioti, pred mec s Realom oni riskiraju veceras bezveze. Ocito im mec s Milanom predstavlja nesto posebno. Neka, lijepo je to znati.
Zasto mi ovako ne igramo u prvenstvu? Kakva carolija nasih brazilaca. Robinhoooooooooooooooooooo....
i ja se pitam, sa ovakvom igrom bi se prosetali prvenstvom, ali kad pobjedimo veceras mozda nas i tamo krene, ja sam odusevljen kakom, ko da je vrjeme stalo, gledamo starog kaku veceras.....samo steta sto zapata usra nije mi jasno peglanje lopte stopera, radije nek izbijaju mjesto da oni nesto pokusavaju, i Monto i De Jong igraju savrseno veceras

D
(10-22-2013, 07:29 PM)mrki Wrote: [ -> ]Muntri in , Poli out. Mrki ima problema sa tlakom. 
A i sto se tice primavere neki nasi igrači su na SP U17, a Spanjolci nisu tamo...
Primavera je sasvim ok.
Lorenzo FERRARI, Davide Calabria, Ivan DE SANTIS, Luca VIDO, Michael FABBRO.
na to sam zaboravio cak 5 nasih je na prvenstvu, najvise sto se tice italij, e da su oni bili tu bi bila druga prica

)
Zapata sjajno interveniso sad spasio cist go...sta ce to bit