Abate o Kaki:
Kada je bio povreden, Ricky je svaki dan dolazio ujutro u Milanello i odlazio na vecer, kao primer svima, pogotovo za one mlade. On je primer nama svima zbog svega sto je osvojio i postigao u karijeri. Ima sve da se vrati na najvecu razinu.
Najveca pogreska kluba je bilo prodat Kaku, Pirla i Thiaga. Pirlo jer je cijela igra trebala ici preko njega i da ostali trce. Kaka da sa Pirlom stvara strasan veuni red, i onda bi ostali igrali. A za ostale su morali biti igraci koji trce i trude se a ne se bavit nedeljnom setnjom po San Siru. I Thiago jer je to jedini kojem je Maldini dozvolio da jednog dana obuce 3 i da nosi kapitensku. Da se ovo troje nije uradilo, ovo bi bio strasan klub.
A ta prica o balansiranju racuna, pa sami su krivi kad su bacali pare na gluposti, evo ti kao zadnji primjer kartaski kompadre Allegrija. Jbg. trebao covjeku neko skim ce moc igrat karti u vozu kad putuju.
Dok sve ekipe odma shvate koje bitan i ti igraci se ne diraju (iniesta-xavi-messi, schweini-Robbery, giggs-scholes, gerrard, de rossi-totti,... mislim da je dovoljno) samo kod nas se svako moze kupit. To je zato jer imamo pacijenta na klupi koji to dozvoljava, jer nije u stanju da ostale igrace pored ove troice stvori i da se oni prodaju a da stalni ostanu. To je greska. Zato galliani i mora prodavat najbolje jer je ostalo smece. Kad je Ibra igrao mogao si iste sezone prodat Noce-Boateng i Robinha za strasne pare jer ih je Ibra cinio. Sad ih moras tjerat jer ih niko nece.
Daleko smo mi od ozbiljnog kluba, veoma daleko....
Izgleda da je Milan zaposlio bivšeg policajca da vodi računa o Baloteliju i drži ga van problema kada ne trenira, ne zna se čija je veća sramota.
Ibri jedino fale velike titule, sa Švedskom neće uzeti, u klubu ima vrhunske saigrače i manje se troše u ligi od ostalih top ekipa, ako to propusti biće šteta ali ne može se reći da nije imao priliku.
Kaka' na klupi danas. Vjerujem da ce dobiti popla sata, ili po MAxovom racunanju vremena 15min. Igramo u 3h! Zar nitko ne zna da igramo?
@ensar, slazem se: Thiago, Pirlo i Kaka' nisu smjeli otici iz kluba. Za Pirla krivim Allegria koji je tvrdio da mu ne treba ma zadnjem, plus problemi onda sa ugovorom. A za Thiaga i Kaku Silvia. S ta tri igrača svo ovo vrijeme Milan se ne bi pretvorio u drugorazredni klub sa igračima koje ČUDI kada netko dođe i ozbiljno trenira. Ne znam jel mi to tuzno citati ili smijesno.
Ništa na Areni, opet smaranje po strimovima i propuštanje pola meča.
Gabriel; Abate, Zapata, Silvestre, Constant; Montolivo, De Jong, Poli; Birsa, Balotelli, Robinho.
Nije loše, Robi i Birsa su ove sezone odlični iza napadača, Mario napokon u igri i vezni kakav čekamo neko vreme, dobro je i što je Gabriel sad prvi izbor iza Abiatija. Kaka i DES neka se odmore jer nam slede 3 teške i bitne utakmice. Parma je dobra ove sezone kući a mi u gostima ako se ne varam bez ijedne pobede ali valjda ih je meč protiv Barse malo motivisao. Napad me ne brine jer svoje obično odradi ali je bitno da odbrana to isprati kao protiv Udina.
Constant je NAJGORI ljevi bek u istoriji Milana !!!
Cist penal nam nije sviran...igrac Parme zaustavlja loptu rukom u 16-m koja ide prema igracu Milana ne znam sta vise treba za penal...
Koji je debil taj Constant ja ne vjerujem da je jos na terenu....
Parma je dva puta usla u 16m i zabila gol...to je nevjerovatno....pa kakva dva pacerska gola...on ako ne napravi bar dvije izmjene na pol ja necu da gledam vise ovo...
Jos jedna stvar Mario uopste NIJE zeljan golova...to je nevjerovatno svaki put gleda da upadne i izbori slobodan ili penal...
Conatant konkurira sa Antoniniem za najgoreg igrača u zadnjoj liniji Milana ikada. Mislim da je gori čak. Sta Urby ne igra pored ovog debila?
Konstant samo nastavlja veče sa Barsom, ista partija samo je tad imao Kaku da mu čuva dupe i više igrača u odbrani. To je tolika rupa da nam 2 meča za redom protivnik u prvom poluvremenu golu prilazi jedino sa desne strane, pretrčavaju ga kao od šale i ne može blokirati centaršut.
Nismo loše krenuli i mislim da bismo i stvorili par prilika da nas nije presekao gol i omogućio Parmi da se zabunkeriše što im odlično ide. Pored De Jonga nema prolaza a Poli je sjajan, svaki otpadak kupi, organizuje napade, uleće iz drugog plana. Baloteli čini mi se loše se kreće, takodje čuvari su ga potpuno zaustavili. Još nešto kod oba gola vezni igrači kasne da se vrate i ovi imaju par sekundi da pronadju igrača u najboljoj poziciji koji daje gol, to se dešava prečesto ove sezone, ne vidim dobro pa ne znam koji su igrači u pitanju danas bili ali mislim da je Montolivo.
Birsa i Robi solidni, treba malo da šutiraju iz daljine i razbiju ovu odbranu. Mislim da samo pravi igrači sa klupe mogu da promene stvari i unesu pometnju.
Iz utakmice u utakmicu se vidi koliko nedostaje Faraon i koji je njegov uticaj na igru i kad ne zabija, koliko samo lopti pokupi, iznese loptu itd..zao mi je Gabriela sto je primio 2 gola, ali reano ni kod jednog nije mogo nista ucinit..a Konstant izgleda da igra dobro samo kad je Faraon u igri zato sto ovaj kupi vecinu lopti, pa nema toliko prodora po njegovoj strani..
Ako je išta pozitivno ove sezone to je što se vraćamo uvek iz mrtvih

.