Onda su u Milanu sve idioti kad drze Constanta u klubu. Pa kako je to moguce? Jesu oni slijepi svi? Constantu je igra protiv Barce bila partija zivota. Ja sam medju onima koji su ga malo pohvalili tu vecer. Al izgleda da je on ipak u rangu Antoninija. Zalosno da jos uvijek nemamo dobrog lijevog bocnog.
Sranje, imali smo psihološku prednost, igru i prilike i opet nismo poveli a onda se jebeni živi zid uplašio od udarca i razdvojio, ne verujem kako amaterski smo izgubili.
Ja ne vjerujem kakve sve mi utakmice igramo ove godine...Kaka i Matri su unjeli preokret ali isto tako je Kaka promasio cistu pobjedu...isto tako ne mogu da vjerujem da je Constant odigrao 90 min u ovoj utakmici...kod 2-2 sam je namjestio 2 gol sanse za Parmu to je strasno...definitivno je gori od Antoninia...
Gabriel je odbrani nekoliko cistih prilika...ali je primio gol iz slobodnog sa 35 m...tek u usporenom snimku se vidilo da su se Birsa i Matri rastavili u zidu i da momak fkt nije kriv za gol jer nije mogo ni vidit loptu...
Vracali smo se ove godine bezbroj puta i tako spasavali Maxovu guzicu...valjda bude bar neke koristi od ovog poraza....
Poslje 9 kola imamo jadnih 11 bodova..3 pobjede(sve kuci) 2 remija i cak 4 poraza...gol razlika 16-16 ... samo ta statistika je dovoljan razlog da se otjera trener...da ne spominjem ostalu sto i jednu stvar...covjek je od Milana uspio sa upravom da napravi osrednju ekipu koja gubi kako stigne...uglavnom gube amaterski utakmice kao nizerazredne ekipe...gdje se desava da jedan igrac ne isprati svog kojeg cuva, gdje se igraci razbjeze u zivom zidu, gdje niko ne ide na skok glavom, gdje nam protivnicke ekipe spucaju kontru i polukontru kako hoce...
Sesona je izgubljena vec sada a nije poceo ni novembar 11 bodova za mjesto CL 16 bodova za prvim...u CL mozemo proci grupu ali dalje nista ne mozemo....mislim da je pravo vrijeme za promjenu trenera...makar morali cekat i ova dva kola pa to uradili sljedeci vikend...ali sto se mene tice sto je dosta dosta je....jedva cekam da Maxu vidim ledja ...
I Baloteli je takav polovnjak da mi je to postalo jasno tek nakon ove utakmice. Pa covjek samo gleda gdje ce i kako past. Nikad nisam volio taj pickasti pristup, pa jebote otvoren mu prostor da prodje on dvaput pada u 16...i naravno dobija zuti. Vidjelo se kolko nam Kaka znaci cak i u ovim godinama, dva odlicna dupla pasa sa Birsom i svaput sam ispred golmana, ali ocajno sutira...da li je pritisak ili sta vec, treba mu vjerovatno samopouzdanja.
Pogodite sta je Allegreto izjavio poslije utakmice?
"Dobiamo migliorare..."
Nemam rijeci, necu nista vise da komentarisem. Gade mi se. Od normalne nedelje, toliko sam nadrkan, da je cak sestra primjetila i rekla da danas nisam svoj. Ne zelim vise a da kazem, niti cu ih vise pratit. Zaboli me ona stvar vise kako ce ova lakrdija od kluba da igra. Posto ovo uopce nije ozbiljan klub. Zao mi momaka iz Rijeke koji su napravili toliki put da bi ih ono djubre na klupi zajebavalo sa svojim izabranicima.
Momci svaka cast za putovanje, toliko sam zelio da zabije Kaka da s pravom mozete odpjevat siam venuti fin qua... ali Max se za sve pobrinuo...
opet nisam gledao tekmu...izgleda da nisam nista propustio...liga prvaka je izgubljena...tonemo u prosjecnost...silvia boli ona stvar za klub...tako da od danas i mene boli ona stvar....jad i bijeda...
Ja sam kod 1-0 za Parmu ugasio tv. Jer ipak, gledati preplaćene pedere kako se zaje... na terenu u dresu moga Milana je za mene poniženje osobno. I kako ih vodi amater koji se češka po glavi kada dobijemo gol.
Abate i Constant - neka obojica pakuju kofere. To su lakrdijaši.
Nama sve ekipe daju gol na ISTI NAČIN. A uzrok tomu je ovaj: Nasa zadnja linija i zadnji vezni su tehnički toliko loši da NE MOGU IZNIJETI loptu. A isto tako bekovi su nam kad ju izgube toliko glupi da ne mogu popratit svog igrača. Juve vani, Barca, i prvi gol danas... isti gol. Abate ju nabije gdje god. Ma dobro je ja trčim, ne moram i znat IGRAT NOGOMET. Nadam se da ce stvarno Arapi uloziti kako se priča od ljeta i da je to kraj ovih lakrdija. Nista od 3 mjesta voe godine jer su ispred nas prave ozbiljne ekipe a ne kao prosle sezone.
"moramo se popraviti." komentar trenera? lijepo, lijepo.
Otišao je Štimac, to sam preživio. Možda doživim da i ovaj amater ode. Zajedno sa 10 igrača.
(10-27-2013, 05:52 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Pogodite sta je Allegreto izjavio poslije utakmice?
"Dobiamo migliorare..."
Nemam rijeci, necu nista vise da komentarisem. Gade mi se. Od normalne nedelje, toliko sam nadrkan, da je cak sestra primjetila i rekla da danas nisam svoj. Ne zelim vise a da kazem, niti cu ih vise pratit. Zaboli me ona stvar vise kako ce ova lakrdija od kluba da igra. Posto ovo uopce nije ozbiljan klub. Zao mi momaka iz Rijeke koji su napravili toliki put da bi ih ono djubre na klupi zajebavalo sa svojim izabranicima.
Momci svaka cast za putovanje, toliko sam zelio da zabije Kaka da s pravom mozete odpjevat siam venuti fin qua... ali Max se za sve pobrinuo...
hahaa, care. Pogledam tvoj post, i vidim da si ga opet citirao. Nasmijao si me pošteno a nije mi neki dan bio. Danke stari.
Putovali dečki iz Rijeke da vide ove kretene i polu amatere. Ulaze u utakmicu kao da je prijateljska. Tako su dobro našpanani. Sramota.
Vala baš, sramota kako se ponašaju pojedinci na terenu. Konstant je katastrofalan, nije on neki kvalitetan bek ali od ovoga mogu bolje i 2 puta gori igrači. Živi zid se sklanja od lopte, pa jebem ti profesionalce koji to rade. Šteta za Gabriela koji je opet pokazao kvalitet, napredak u odnosu na Abiatia će biti ove visoke lopte koje momak dobro boksuje. Štoperi još i solidni ali prečesto nam fale igrači pozadi koji ne stignu da se vrate. De Jong je opet bio najbolji na terenu, gomila prekinutih napada, pokrenutih kontri, siguran na lopti, da je takva borbenost i kod drugih igrača. Kaka preokrenuo igru i pokazao kvaltet ali trebalo je da reši ovu utakmicu, imao je 2 odlične prilike.
Sad slede Lacio i Fiora, dobro je što su oba kod kuće jer smo u gostima užasni ove sezone i što je Lacio takodje u slaboj formi, tu je i Barsa.
Constant los? Ma nije moguce. Najbolje da vidimo sto kazu strucnjaci na engleskom dijelu foruma.
Nisam stigao gledat tekmu, ali poraz nije nikakvo iznenadjenje. Rutinski se nastavlja prosipanje i ono malo ugleda sto nam je ostalo.
Forza allegri
Mi trebamo da primimo go ili jos "bolje" dva pa da pocnemo igrat. Tako je bilo i danas. Tek nakon drugog njihovog gola je igra pocela da na nesto lici, zapravo zato sto je uso Kaka. Dva centralna odbrambena su dobro odigrala, ali po bokovima je autoput, pa tu nam prolazi kako ko hoce. Prva dva gola identicno primamo, Biabiany prolazi kao da Constanta nema, prebacuje loptu na drugu stativu, a tamo nema Abatea (koji je negdje na terenu, ko zna gdje) i poslije toga se lopta vraca u sredinu i primamo go iz neposredne blizine. Doduse drugi go, mora se priznat majstorija Casana, provuce je Montolivu kroz noge i uz samu stativu...neodbranjivo. Mali nije uopste lose branio, ali eto primi tri komada zbog ovakve odbrane.