Evo izgleda da ce biti ciao Galiani, ciao Alegri i ciao Baloteli...konacno su vlasnici poceli malo da rade neki poso. Svidja mi se kako razmislja ova Barbara, ako je ovo istina sto se pise. Cura je postavila jednostavno pitanje, kako to da su Fiorentina i Roma potrosili manje od Milana a imaju bolje ekipe?
Dobro je što želi nešto da menja ali nije samo šutnuti nekoga već i dovesti bolje zamene...
(11-07-2013, 04:12 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]http://scsport.ba/vijest/63545
zar nije lijepo procitat ovako nesto? Igrac mora da se nacrta na treningu ne bitno ko da je i koliko da je bitan, zna se tacno u koliko sati je trening. I naravno ako te ne ucini, da se kazni, a ne progleda kroz prste. A ne kod nas se cude kako je Kaká cak i u povrijedjenom stanju svaki dan u klubu, prisutan na treninzima i ruca sa ekipom. Pa jarane, nije ti ovo Premijer Liga BiH, pa da dan uoci meca ispijas pive po nocnim klubovima. Odavno je "disciplina" napustila Milanello. I sve dok u upravi ne budu sjedili Maldini, Baresi, a trenersku palicu drzao Pippo, mozes zajebavat ovaj sistem. Ti ljudi su zivjeli sa ovim klubom, igrali u Ch. Ligi (a Allegri prvi put vidio Ch. Ligu preko Milana, jadnooo), i znaju sta igrac mora sve da zrtvuje da bi bio u svijetlima San Sira, sve do tad mi necemo biti ozbiljan klub. A Galliani ce dovodit kambodzance Traore, indijce Constant, i ostale otpatke iz smeca, i predstavljat ih kao pojacanja. U Milanu 90' i 2000' kada su igrale zvijezde i ovo bio ozbiljan klub, ovaj Balloteli bi bio igrac za klupe, i morao bi molit da dobije sansu da zaigra sa Bastenom, Shewom i Pippom a da mu lopte sprema Rui Costa, Seedorf ili Pirlo. De Jong bi sigurno imao mjesta kao dobra zamjena za Ringhia, i to je to. Ovo ostalo je smece koje tadasnji Milan nebi cak ni pogledao, kud vise ismijali bi se managerima i pitali ih "jeste vi normalni da predlazete vaseg igraca Milanu?". Daleko su dani Serginha i Cafua, driblera Savicevica zvanog carobnjak i Bobana. Takvi igraca Milan vise nece gledat. Nadam se da ce ovaj Mastour se pokazat, jer najvise mi lici na Savicevica. A ova sadasnja bagra, moram reci da ne vidim nikakvog pomaka kod njih, i koliko god vjerovao u budcnost, u ni jednom trenutku ne vidim da ce od njih biti nesto veliko.
Jer, vratimo se na moju pocetnu recenicu, ozbiljnom fudbaleru nikad nebi palo na pamet da se cudi zasto neko povrijedjen i dalje visi u klubu. Sretan sam sto sam dozivio Milan zlatni doba, nadam se da cemo jednom opet biti taj "Grande Milan"
Tebe Mastour podsjeća na Savićevića?
Pa dobro sinko jesi li ti normalan?

Jedva čekam da Barbara preuzme konce kluba. Tada ćemo prava komedija.
Ovo sa Barbarom je utopija, ta žena nema pojma od nogometa.. krivi Galliania a-a-a-a-a-a !! Mi potrošili više od Rome i Viola AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... Ubiću se majke mi, ne znam koji je kurac tim ljudima tj. porodici Berlusconi..
dejo, ja tako vidim. za mene je savicevic bio dribler kojem niko nije mogao uzet loptu a kreirao je igru. covjek je bio magija. Pa sunce mu poljubim zivio sam u Bresci u to doba, i Rai1 Domenica Sportiva ga je prozvala il genio. pa nije ga djabe zasluzio. a ovaj mali mastour ako nastavi ovako jebat ce znanje svima. znaci mali zna igrat lopte, jos kad bi dobio sjajnog individualnog trenera (ko god je trenirao fudbal u juniorima zna kolko ta osoba znaci, vise nego glavni trener. on te zna u dusu i zna sta tacno moras radit da bi izvukao maksimum iz tebe) nema mu granica.
Evo Galliani ostaje, samo jos da daju nogu onoj nakazi. Cuj, sad je nakaza Allegretto izjavila: fali mu Sharawi??? Sad ti fali Sharawi? Pa mamicu ti j... zar nisi ga htio prodat radi usranog Matrija??? Joj Allegri kako te mrzim, pa to je nevjerovatno. Mrzim te vise nego Conte-a. Jarane, toliko cijenim ovo govno Massimilano Allegrija da bi ga volio vidjet da trenira merdu ili Juve, eto koliko ga sjajnog ja vidim
a ovo za Barbaru, ma daj jarane, treba se dopisuje na mobitelu u lozi Nou Campa taman u trenutku kad mi zabijamo gol. Alo, Barbara, haj ti srce po tatinu VISA karticu i idi u shoping. Sve je ok, tj. njene ideje, ali ostavi ovo vodjenje na tribinama Gallianiu. Pa niko mi ne moze izbrisat scenu kad Celo skoci u Cagliariu kad smo uzeli titulu

Samo Galliani treba napustit ovo govno od Maxa, i sve ce biti 5. I obavezno dovuc Maldinia u ekipu.
Me neka se aktivira bar neko od Berluskonija, dovede neke sponzore, vrati legende poput Maldinia i ostalih u klub, uloži više novca. Kritikovati Galianija koji još i radi dobar posao (ima tu grešaka naravno) a sama nije puno preduzela da bude bolje, bila sa igračem kluba...
a jada majko mila...pa nas bi hajduk unakazio...
Standardna utakmica bez načina da probijemo bunker, bekovi operisani od centaršuteva mada je Abate imao 2 solidna pokušaja na kraju. Kaku fauliraju kako stignu, lepi mu se lopta ne gubi je i par dobrih kombinacija sa Polijem je izveo ali na levoj strani Muntarija nema. Svaki pas mu je igraču do sebe, krije se, ostaje napred dok ovi kreću u kontre, nikakva korist. Matri koliko ga upošljavaju je još i dobar.
Lako je kršiti protiv nas kad mi nemamo pojma da koristimo prekide, da mi je barem 1 da vidim koji smo uvežbali na treningu.
Znaci Max zna da ce dobit otkaz, i mora nesgo promjenit, i covjek poslije 3 godine i dalje gura nabacivanje s bekova. Pa ne mogu vjerovat. Toliko utakmica sa ovom taktikom i zna se da nas ne ide ova taktika, al covjek i dalje gura isto. Boze dragi koja dosada od utakmice. Znaci jedva cekam 17:00 da gledam Utd - Arsenal. Jer ovo ubija u pojam
zaboravih napisat...pored svih igraca slobodnjak opasan po gol izvodi de jong...bravo allegri