(11-11-2013, 04:32 PM)kakabanja Wrote: [ -> ]Milan chanel nista, sky nista, internet nista i ti ispalis da je dobio otkaz. Najvjerovstnije da hoce ali jos nije dobio.
Nikad ne gledaj novine

Ola la la
Zajebo sam se : D
Allegri ostaje do kraja sezone
Juhuuuu
Svaka cast, od sad zvanicno vise ne pratim ovo sranje od kluba
Sad me stvarno zaboli k.... hocemol u Seriu B ili Euroligu.
Sad imaju peavo da rade sta hoce. Imaju Allegrija i ostale budale koje prate ovu rapsodiju. Jer bilo ko normalan bi shvatio da je ovo j.... u zdrav mozak navijaca. Al haj, razliciti smo
Joj Ensare i ti ga provaljujes, prvo malo istrazi.
(11-11-2013, 04:17 PM)ensar7 Wrote: [ -> ]Allegri dobio otkaz!!!!!
Toooooo !!!!!
Znaci evo pijem vec 3 sata s jaranom, ma ko da sam znao da cu danas imat razlog za slavlje
Idi sano idi idiote jedan, bjezi iz Milana djubre jedno seljacko. Napokon otisao Allegri
Juhuuuuuu
Bravo
To još uvijek je na klupi!!!!!
ANDIAMO ALLEGRI!!!!
Vjerujte jedini način da Milan bude dobar, a da ostane u obitelji Berlusconi jest da ga preuzme Pier Silvio
jer Barbara je samo još jedan potez senilnog Silvia
Bice Alegri opet sampion...

Allegri je najgori trener kojega sam ja u zivotu gledao u Milanu. Mislio sam da je Leonardo najgori, ali nije.
Ovaj je i najveća seljačina, i najarogantiniji u izjavama. Uz to i najtvrdoglaviji i najveći poltron. Te najviše sklon otjerati odlične igrače samo zato sto se njemu ne uvlače...
Da, najodvratniji trener u mom klubu za vrijeme moga zivota.
Ali milannews.it kaze da nitko nije sada htio preuzeti i to je to.

otpušili su ih ljudi.
Berlusconi je navodno poludio na izjave. A izjave MAxa su, pazi: "igrali smo dobro, imali smo i prilike..."

Trener Chieva dobio otkaz jer nije dobio Milana, Max ostaje, hahaha.
Slj. Milan bi se trebao sastojati od MAldinia, Albertinia, Prade i Seedorfa na klupi...
Seedorf je inace, za ove koji ne znaju, mnogo bolji trener cak i od takvih velicina kao sto su Capelo ili Lipi. Njegove reference su: 0 utakmica kao trener neke ekipe, pa makar i omladinskog pogona. Dajte ljudi, nemojte nam silovat mozak ovdje. Alegri jest los, ali je za tog Seedorfa izmislio trenerski poziv.
A na cemu ti temeljis tvrdnje da bi seedorf bio bolji il losiji od allegrija? Mi to, naravno, ne znamo niti cemo saznati ako seedorf ne postane trener.
Nasuprot tomu, mi ZNAMO, da je nas kkub dosegnio dno dna s trenutnim trenerom i da je 13 bodova iz 12 susreta uz 3 pobjede sramotan rezultat za sto bi i trener genoe vec odavno bio na burzi rada, a ne trener jednog od najvecih klubova u povijesti.
Ni za koga ne mozemo biti sigurni da ce uspjesno voditi nas klub, ali mozemo sa 99 postotnom sigurnoscu utvrditi da ne moze biti ovako ocajan kao allegri.
Taj covjek, da ima imalo samopostovanje, vpbi vec odavno ponudio ostavku. Ovako, ne samo da potvrduje kako je katastrofalan trener, vec potvrduje i o kakvoj se osobi zapravo radi.
Čovek je i dalje igrač jednog kluba, ne može tek tako da ih napusti, ne znam odakle toliko pisanje o njemu kao instant zamene za Maksa.
Pipo je prvo uzeo Primaveru, ako je Klarens uopšte opcija logično je da i on krene sličnim putm a ne odmah da uskače kao prvi trener.
ensar ga isto provali....kao...nikad ne citaj novine...jebate ko da smo djeca od 16 godina pa slavimo neprovjerene informacije....de malo ozbiljnosti...
cristiano ronaldo,lionel messi i falcao u milanu....toooooo....evo pijem vec 4 sata....
da malo parodiram ensara...bez ljutnje ali zasluzio si...lol
Jeste dosadni sa ovim pljuvanjem po Allegriju.
Čovjek je trenerčina.
(11-12-2013, 03:02 PM)geoff Wrote: [ -> ]A na cemu ti temeljis tvrdnje da bi seedorf bio bolji il losiji od allegrija? Mi to, naravno, ne znamo niti cemo saznati ako seedorf ne postane trener.
Nasuprot tomu, mi ZNAMO, da je nas kkub dosegnio dno dna s trenutnim trenerom i da je 13 bodova iz 12 susreta uz 3 pobjede sramotan rezultat za sto bi i trener genoe vec odavno bio na burzi rada, a ne trener jednog od najvecih klubova u povijesti.
Ni za koga ne mozemo biti sigurni da ce uspjesno voditi nas klub, ali mozemo sa 99 postotnom sigurnoscu utvrditi da ne moze biti ovako ocajan kao allegri.
Taj covjek, da ima imalo samopostovanje, vpbi vec odavno ponudio ostavku. Ovako, ne samo da potvrduje kako je katastrofalan trener, vec potvrduje i o kakvoj se osobi zapravo radi.
Isto tako ZNAMO da je naš klub DOSEGNIO titulu prvaka Italije i talijanski superkup, kao što ZNAMO da je naš klub DOSEGNIO drugo mjesto nakon spektakularne krađe protiv Juvea. Prošle godine je ulovljeno 3.mjesto sa ekipom koja je realno trebala biti 6.
A ova sezona..e jbg dečki..bajke ne traju duže od jedne sezone....
I pazi ti sebe..on ovime potvrđuje kakva je osoba..a kakva je to osoba?Nije tip koji odustaje, nije štakor pa da napusti brod koji tone, ma šta tone, taj je odavno pod vodom...ali ne on je za tebe nekakva osoba (očekujem definiciju, preciznu) a mi neka se mislimo kakav je on....
reci ti meni geoffe gdje si ti bio kad je taj Allegri uzimao naslov prvaka?GDJE SI BIO TADA NA FORUMU???
(11-12-2013, 12:23 PM)mrki Wrote: [ -> ]Allegri je najgori trener kojega sam ja u zivotu gledao u Milanu. Mislio sam da je Leonardo najgori, ali nije.
Ovaj je i najveća seljačina, i najarogantiniji u izjavama. Uz to i najtvrdoglaviji i najveći poltron. Te najviše sklon otjerati odlične igrače samo zato sto se njemu ne uvlače...
Da, najodvratniji trener u mom klubu za vrijeme moga zivota.
Ali milannews.it kaze da nitko nije sada htio preuzeti i to je to.
otpušili su ih ljudi.
Berlusconi je navodno poludio na izjave. A izjave MAxa su, pazi: "igrali smo dobro, imali smo i prilike..." 
Trener Chieva dobio otkaz jer nije dobio Milana, Max ostaje, hahaha.
Slj. Milan bi se trebao sastojati od MAldinia, Albertinia, Prade i Seedorfa na klupi...
Joj Mrki pa opet ideš glavom kroz zid
pa koga je Max otjerao a da nije zaslužio da ga se otjera?
pretpostavljam da misliš na Pirla...već smo utvrdili da bi Pirlo da je ostao u Milanu bio nikakav, a da je promjenom sredine pronašao motivaciju..to je u sportu čest slučaj, samo nas je zateklo jer je ipak riječ o Pirlu...
mnogi zaboravljaju koliko je on bio loš između 2007. i 2011.