Zvonimir Boban:
"Da Balotelli igra u mojem Milanu, nosio bi torbe Van Bastenu, Weahu i Shevchenku. 2 puta zaredom je zakasnio na trening ? U moje vreme bi dobio samar sigurno od Desaillyja, Maldinija, Sebe Rossija, Costacurte i Baresija."
Galliani ide sigurno iz Milana. Pitanje je hoće li ići odmah ili u travnju kada je skupština Silviove stranke i kada bi on Gallianija ubacio u politiku.
Navodno su neki igrači poslali Gallianiju SMS "Ako odeš ti, idem i ja." Pozitivno je što će se neke promjene dogoditi, u to više ne sumnjam. Allegri treba ići, počelo je izlaziti u javnost da je izgubio kontrolu nad svlačionicom, između njega i Balotelija je odnos zahladio, sve skupa u klubu je pravi kaos. Ali nastupit će promjene...
Znači ovo je kraj svega. Pa, bolje i to nego da se onako povlači klub dok Galliani sebi uzima neku lovu od mizernih transfera i rada sa Raiolom.
Raiola neka pokupi svoje igrače i to je to. Tako kazu talijani, da B. Berlusconi ne zeli raditi s njim, i da ce Mario, Abate, Niang, Binho... svi iz kluba. Super, ciao.
Zadnje vijesti govore kako je SEEDORF novi trener, i to mozda vec od zime. Vidjet cemo.
KAkav je taj direktor PArme? Ne vidim neke briljantne poteze Parmine uprave bas.
Max nije dorastao tim situacijama i pogubio se vec na pocetku. Sada ga samo G drzi eto tako, da bude po njegovom. A Balotellia bih otjerao odmah u 3. momčad pa eto igraj tamo.
ja ne mogu zamisliti milan bez gallianija....dio mene ce umrijeti ako on ode
I ja isto osjecam. Galliani je ikona, i ne znam ko ce nam doc, al ko god dodje, nece biti ni u pola kao Galliani. Covjek ruca sa svim predsjednicima veliki klubova, bio je nas respekt kod Reala, Barce, Utd,... pa ko je jos u stanju dovuc SuperMaria za 23 miliona, ili Ibru za 28 mil a godinu dana ranije placen 80 mil. To je Galliani. Samo covjek nema para . To je problem. Da on ima budget kao Bayern ili City ili Real, pa jarane mi bi Serie A zavrsavali sa 20 bodova prednosti a u Ch. Ligi bi vec u jesen trazili hotel za Finale.
Ne volim ovu Barbaru, mislim rado bi ja nju u krevetu cio dan znas vec sta

ali ne odgovara mi ona u klubu. Ok Marketing, ali nije ona da vodi klub.
Ne znam ni ja tog iz Parme. Al vidjet cemo
A ovo Seedorf na klupu, jaoooo

Veceras je Dan D
Kad se samo sjetim kako sam hvalio balotellia, mislec kako ce ovaj postat spasitelj milana i koliko je to dobar igrac. Mislim, znalo se da je retaj u glavi, ali bar ce golove zabijat. Sad vidim da je retaj i u glavi i na terenu.
Citao sam jucer one izjave bobana i apsolutno ga podrzavam. Dobro je jedan nas korisnik, leptir, rekao jos prije nekoliko godina kad je ibra poptisao za milan kako nam slijede godine raznih retaja i njihove nediscipline. Nisam se s njim slozio jel sam vjerovao da je ibra predogar igrac, sto je uostalom i pokazao, ali je zapoceo period nediscipliniranih igraca koji ne postuju ni trenera, ni suigrace, ni upravu, a ni navijace.
I nije balotelli jedini takav danas u milanu. Takav je bio i boateng, takvi su niang, sharavi, robinho, mexes. A vjerujem da ih ima i jos kod nas na rosteru.
Zalosno je to, zapravo, kakav je zaokret milan napravio u samo nekoliko godina. Od kluba maldinija i baresija do ovakvij retaja kakvi su balotelli i ekipa. To me cak vise pogadja no rezultati.
Milan je izgubio gospodski imidz sto je nepovratna katastrofa.
1-1 Primavera, bilo na Eurosportu ali nije baš održavalo pažnju...
Galliani stvarno nije imao novaca, ali je i tih malo novaca osim Ibre, MAria itd. radio dosta ocajnih poteza i vec smijesno drzao ovog trenera.
Normalno da ne vjerujem kako Barbara moze voditi Milan, to mi je smijesno. A G ce otici jer je ipak to kcerka vlasnika i eto... Izgleda da on ne zeli raditi ravnopravno s njom i to mogu razumjeti. On je ipak ikona.
Moramo vratiti ljude kao sto su Maldini, Billy, Seedorf, Albertini u klub i uvesti red i disciplinu, pa ce i ponasanje doci.
Ne vidim smisao u tome da nekakav direktor Parme dođe voditi Milan. Ajde onaj iz Fiorentine, on je doveo dobrih igrača itd., ali Parme...
Veceras cu pogledati tekmu da vidim KAku i eto to mi je gušt za večeras sto se tiče Milana.