(12-01-2013, 02:07 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]i nakon crvenog..igra nam se raspala....strasno
Ja ne mogu da vjerujem sta se dogadja s ovom ekipom...pa oni su tolko nesigurni nazad da to vise nije normalno...ja mislim da niko nikom ne vjeruje u nasoj odbrani...kao neki juniorski tim se ponasaju...samo cekaju kad ce neko pogrjesiti ili cekaju svoju gresku...svaki start je panika nesiguranost, ko kod dobije loptu jedva ceka da je se rijese...svejedno sto igraju ova 4 u zadnjoj liniji koji prije nisu skupa igrali...Bonera i jedini na nesto lici...takodjer De Jong nevjerovatno koliko ostavlja prostora iza sebe svaki napad Catanie cilj je da se doda lopta iza ledja De Jonga i to su uspjevali....
Konacno su upisali pobjedu u gostima i konacno uvezali dvije pobjede...sada 6 dana pauze do Livorna subota u 18:00...Sada ja licno ocekujem uzlaznu putanju...jednostavno ne smije se desiti neki kiks da ponovo pada moral ...
Al posebna je prica ovaj Rizzoli i pomocne sudije...Dva penala na Matriju nije svirao u zadnjim minutama....Cist prekrsaj na Mariju kod 1:1 i crveni karton Rigoniu...ne znam kako je odlucio dati crveni karton onom malom grku..Ako onaj kreten iz Catanie ne bude kaznjen...onda je na kraju Mario fkt i upravu...jedva cakaju da on nesto uradi da ga kazne...
Da vrsimo pritisak na Juve pa i razumio bi ovako sudjenje....
Ma odbrana je totalno raštimovana, kao da su se juče skupili. Što je najgore i kad su tu prvotimci za razliku od sad nije velika razlika, neretko vezni igrači samo stoje i gledaju kao kod prvog gola, šetaju nam se protivnici po 16 a da niko ne ide da im uzme loptu. A kad je tolika nesigurnost pozadi to koči ceo tim. Loptu smo jedva iznosili. Montolivo napokon vezao 2 dobre utakmice i liči na starog, danas se nije libio da krene napred i čak je bio najbolja karika ofanzive, gol, asistencija i moglo je biti više da su se napadači bolje snašli, odličan. Kaka ne tako uticajan kao u prethodnim mečevima ali opet svoj posao u pokretanju akcija odradio, na kraju i zabio. Dobro za Balotelija što je zabio dve za redom i valjda napokon proradi jer meni ne deluje da je u pravoj formi. Taj slobodan udarac je greška golmana a on je mogao još 2 zabiti kad je dobijao lopte na tacni ispred golmana. Noćerino užasan, na osnovu čega li je taj odigrao 90 minuta. Na početku se nešto i gurao a onda nestao sa terena, nikakva korist. Bolje da je igrao Kristante pa i da istrpimo koju grešku bar bi dečko osetio atmosferu a verovatno i više uradio. Birsa nešto bolji ali nije više od igrača sa klupe.
Eto valjda ove pobede dobro utiču na njih, steknu malo sigurnosti, neki igrači pronadju formu i krenu ka vrhu tabele.
"Negro di merda"
"Usrana crncugo"
Stadioni se zatvaraju radi neki uzvika mi nismo Napoli, al ovo je dozvoljeno na terenu. Mario uradi neku glupost, i dobije 5 tekmi zabrane. Al je zato dopsuteno da igrac na terenu izrazava rasisticku mrznju. Mario je crncuga, al kad vam zabiberi Njemackoj onda vam je heroj? Jebem vam sve zabarsko italiansko. Da Bog da vam ispao Juventus i Napoli pizda vam materina usrana rasisticka.
Kaka je danas dao svoj 99. go u dresu Milana i tako se probio na 10. poziciju milanove liste svih vremena. Mislim da nas trenutno on odrzava u zivotu i da moze jos da vrati dosta te svoje carolije od prije par godina. Uz malo pojacanje prvenstveno odbrane i malo srece mislim da mozemo mozda i do polufinala lige prvaka, a tad je sve moguce. Treba vjerovat

(12-01-2013, 03:53 PM)huss Wrote: [ -> ]Kaka je danas dao svoj 99. go u dresu Milana i tako se probio na 10. poziciju milanove liste svih vremena. Mislim da nas trenutno on odrzava u zivotu i da moze jos da vrati dosta te svoje carolije od prije par godina. Uz malo pojacanje prvenstveno odbrane i malo srece mislim da mozemo mozda i do polufinala lige prvaka, a tad je sve moguce. Treba vjerovat 
Nema šanse sa ovim trenerom.
Kako smo mi danas igrali sa igračem više ono je bilo da te jeza prođe... Mi ne možemo prenijeti loptu preko centra od presinga CATANIE???
Hvala bogu pa je Kaka' tu, a i Monto je odigrao odlično drugo pol!
nesto se pise u zadnje vrijeme da pokusavano dovesti jorginha. sta nije bilo receno da je on vec nas igrac?
moze li mi neko objasnit gdje je nestao onaj Platinijev Fair Play??? Zar nisu trebale uslijedit kazne od ove, tj. slijedece sezone? Nekako mi cudno da PSG, Real, Monaco, City bacaju silne milione na igrace, a jos nisam negdje procitao da ce im bit zabranjeno igrat slijedece sezone u Europi.
Zna li neko nesto vise o ovoj temi? tj. dokle je stigao taj status finansijskog Fair Play-a?
hvala
Ensare, ti stvarno mislis kako ce platini moci odrediti koliko ce neki bogati arap ili rus u svom privatnom klubu potrositi na pojacanja?
To su oduvijek bile price za malu djecu koje su odlicno sjele berlusciniju i morattiju u onom trenutku kada vise nisu imali, ili nisu htjeli imati, novca za pojacanja.
Volio bi vidjet kakav ce to zakon biti koji ce abramovicu odrediti koliko vlastitog novca moze potrositi. I na koji nacin.
Jedino rjesenje u tom smjeru je osnovanje nogometne NBA ili NFL. Ali to povlaci za sobom i draft i slicne stvari koje su u europi nemoguce.
Dakle, ostaje inflacija trosenja na ugovore i pojacanja sve do trenutka kada se to navijacima ne pocne gaditi pa krenu pratiti trecu zupanijsku ligu kao mi u hrvatskoj.
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...alski.html
A Berlu se stisnoooo
A jebem ti Italiju i njihov savez pa ovo je necuveno....
Catania defender Nicolas Spolli will not face any action after he was accused of racially abusing Mario Balotelli.
The Milan striker claimed on Sunday that Spolli had uttered a racial epitaph towards in him during their 3-1 win at the weekend.
However, with insufficient evidence from cameras, the Guidice Sportivo have decided to take no action against the 30-year-old.
I naravno odgovor Maria

“Hahaha! Fortunately, there is justice in this country,” Balotelli ironically posted on the social networking site.