"I naravno odgovor Maria Big Grin “Hahaha! Fortunately, there is justice in this country,” Balotelli ironically posted on the social networking site"
i sad ce na ovo Mario dobit kaznu od 3 utakmice, jer osudjuje savez hahahaha, stvarno me nebi cudilo. Koja djubrad, Boze dragi. E jest mi drago sto je BVB izbacio Napoli, sad jos navijam za Galatu da u grotlu Instanbula sutnu Juve van Ch. lige.
Pa svako normalan vidi da je Mario upravu...kad se dovedu da neko kao Mario koji ima poremecaj u ponasaju bude upravu...onda treba zatvoriti savez i nista drugo...
Razocaran sam...prvo zbog Maria, drugo zbog Milana...sada ce to sve hajtere ohrabriti i isto ce raditi Mariju iz utakmice u utakmicu dok skroz ne poludi...
Nažalost to samo može povući još gore ponašanje prema Mariu.
A pazi što ne smeju da uzmu čitanje sa usana, pa eto ti ga Šaravi odmah pored Maria a sigurno se i još neko tu našao pa mogao da čuje.
Micha Richards u dresu Milana, šta kažete !?

Previse dobro da bi bilo istinito

Izgleda da se vraca i Pazzini nakon 6-7 mjeseci pauze. Mnogo cijenim ovog igraca i mislim da ce nam mnogo doprinijeti. Momak je tih ne stvara neku buku oko sebe, a mnogo je efikasniji od ovog panja Matria pa cak i Balotelia, sto je i dokazo prosle sezone s mnogim kljucnim golovima.
Dokaz koliko je dobar trener bitan....manchester utd prosle sezone i ove sezone....isti igraci plus pojacanje od 40 milijuna eura
Mi cemo biti bolje plasirani u serie a nego oni u premierligi sljedece sezone...nadam se da cemo ih izvuci u osmini finala lp ove sezone...
Milannews.it pise kako Braida odlazi...to je izgleda zrtva ovih nemira u upravi prosle sedmice...iskreno i nije neki gubitak...na njegovo mjesto od juna dolazi direktor Verone Sean Sogliano, kazu za njega da je mlad i ambiciozan...vecinu ove ekipe sto drzi Veronu ovako visoko je izgleda on sastavio...to bi znacilo takodjer Jorginho da bi mogao doci takodjer....
Mnogo se spekulise ko ce doci na tog ljevog beka jer mali DeS stalno ulazi u povrede(prava steta radi svjetskog)....Santon Criscito su bili glavna dva kandidata...sada vec svi spominju Murrua iz Cagliaria 1994 god...redovan je reprezentativac mladjih selekcija, trenutno igra za U19 i U21....eh sada imam pitanje...jel neko gledo tog malog, Nicola Murru?
Murru u manageru wonderkid...manager rijetko kad pogrijesi...moze igrat oba beka...dobar igrac ali ne odma za prvi sastav
KAze dosta ljudi da je Murru odlican talent...
Birsa i KAka' iza Balotellia opet sada. Elsha valjda nije spreman za 90 min.
A gdje mu je sada Matri od 12mln koji nam je tako jaaako trebao? Koje đubre od čovjeka i trenera ej...