Koja glupost kapitena. Lepo je imati pravog beka u ekipi, valjda je završio sa povredama. Malo bolje treba da organizuju kontre i kreću se jer priliku nismo stvorili, sad će imati i više prostora, ne bih da zavisimo od odbrane, 2 puta su već nadskočeni i mogao je pasti gol.
onaj zadnji sut...srce me strefilo
Nisam se skoro ovako trzao, odahnuh na kraju.
napoli ispao sa 12...zenit prosao sa 7
Tooooooooooooooo, bravo decki, borba do kraja! Bravo. Ovi hrt-ovci nisu normalni. Pocinje sazetak utakmice i kaze ovaj glupi komentator da je ovo repriza finala iz 95 gdje je pogotkom Kluiverta Milan pobijedio. Hahahaha. Bokte mazo, ajd da je to uzivo prijenos pa ne misli cisto, ali ovo je sazetak, pa valjda pripremi neki tekst. Nevjerovatno.
(12-11-2013, 11:06 PM)MEMO Wrote: [ -> ]Tooooooooooooooo, bravo decki, borba do kraja! Bravo. Ovi hrt-ovci nisu normalni. Pocinje sazetak utakmice i kaze ovaj glupi komentator da je ovo repriza finala iz 95 gdje je pogotkom Kluiverta Milan pobijedio. Hahahaha. Bokte mazo, ajd da je to uzivo prijenos pa ne misli cisto, ali ovo je sazetak, pa valjda pripremi neki tekst. Nevjerovatno.
ja gledo na obn-u...cita sastave i kaze da je poulsen igrao prije za milan...i to ponovi 5 puta prije pocetka tekme....prvi napad ajaxa...kaze.....danny blind na lijevom boku...
Straaasna glupost Monta...totalno nedorasla jednom kapitenu Milana...vidilo se da nije namjerno to napravi, citavo vrijeme ganja loptu...ali opet Web je jedva docekao...ipak na San Siru, kapiten i prvi ostriji start...Imo je Web jos sumnjivi odluka do kraja meca na stetu Milana kao i onaj pomocni...
Milan ovakav kakv je sa 11 igraca bi dobio ovaj Ajax...Ajax je samo jednu organizovanu akciju napravio tokom 90 min...ostalo sve nabi visoku i cekaj prekide...
Constant nije debil on je debil na kvadrat...strasno kako je glup...svaki put gubi igrace na prekidima(Poulsen kod stative njegov igrac)
Abbiatiu svaka cast na liniji sjajno brani...ali ona njegova istrcavanja su strasno losa...
Bonera sve sto je odigrao od povratka na teren je odigrao sasvim solidno i iznad nivoa odbrane Milana
Muntari isto odlican pretrcao je kilometre i ganjao onog Bojana...kad sam ga vidio u satavu iznerviro sam se jer njemu uvijek treba par utakmica da se zagrije ali eto...
Mario odlican fajter bori se izborio je kamara prekrsaja plus pomago odbrani...ovakav Mario, pozrtvovan timu, nama treba...
De Jong uzasno los...pliva po terenu, ispada, svako primanje nesiugrno, losi pasovi...
Eh sad....DE SCIGLIO...mi nismo svjesni kakvog igraca imamo...ako ga povrede zaobidju i ima malo sportske srece, moze izrasti u vrhunskog beka...tri puta je bolji od svakog beka u ekipi....al bas 3x
Sto se tice zdrijeba...ne zna...svejedno...sve ove ekipe osim Reala i Bayerna se moze igrati....Rami i jos jedan bek koji moze igrat CL dobri bi nam dosli...plus Honda ce odmarat jednog veznog u ligaskim utakmicama...oporavljeni Pazzini je takodjer plus...
Zaista je CL u DNA Milana...bilo kako bilo...jedini branimo, po ko zna koji put, cast italijanskog fudbala....
(12-11-2013, 07:49 PM)maharaja Wrote: [ -> ]Juventus ispusio!!! Uh da mi je bilo da vidim Kontea!! I da vidim Tuttosport naslovnicu sutra! Najgore novine u Italiji!
http://www.tuttosport.com/
evo gledaj hahahhahaha
ZASTO? hahahahha
Zato sto tamo nema Italianski sudija, eto zasto.
Hehehe ma Tuttosport gebelovske metode koristi, samo izvjestava o haosu u Milanu, a kad je npr. Milan bio prvak evope, na citavoj naslovnici je bila slika Buffona i kao veliki intervju s njim

Sta mozes vise ocekivati onda od takvih novina

Bitno je da smo mi prosli, a s obzirom na ovu glupost Monta, nismo se mogli nesto vise razigrat. Mada, ja sam uvjeren da nije bilo tog kartona da bi dobili ovaj Ajax.
super mario je puno pomagao obrani...svaka mu cast na tome...iako nakon crvenog montoliva ja bih osobno izvadio njega a ostavio faraona u igri...sto se tice zdrijeba...jedino sa unitedom mozemo igrati al pari kako stvari trenutno stoje ali puno se toga moze promijeniti u par mjeseci..