ovo veceras je strasno. ali da ne moze biti gore. ja razumijem da ti fali igrac, i to montolivo, sve razumijem, ali nije to De Jong pa da ne mozes bez njega? Znaci, De Sciglio po boku, Constant po lijevom, De jong vise ispomoc nazad i Muntari i Poli da trckaraju po sredini, Kaka i Balloteli da se non stop saljtaju. I naravno za ovo ti treba brzina i koncentracija.
Sta mi radimo? Povukli se potpuno nazad i dopustamo Ajaxu da igra. Ja znam da je to jaka momcad, ali brate mili nije to Bayern, Chelsea, Arsenal ili Utd pa da se onako branis. Pa svaki put kad smo krenuli naprijed oni se gubili, i vidjelo se da ne znaju iskoristit nase napada sa jednom brzom kontrom. Pa se pitam, jel nam stvarno trebalo da se ovako zivciramo i izgrizemo svi 10 prstiju na rukama, samo zato sto momci na terenu ne znaju sta im je cinit. Allegri se ljuti i skace pokraj terena. Zasto? Pa ni ja sam ne vidim sta si im ti pokusao rec, a kamoli oni. Dobijemo loptu i mi koji bi trebali cuvat kojekakvu kontrolu, posto nemamo naprijed nista igraca, mi se dodajemo na brazaka na prvu. Pa haloooo? Pa moj stari trener Sejo u Celiku mi je tad rekao da to nikad NIKAD ne radim, jer je veca vjerovatnoca da cu izgubit loptu posto sam pod pritiskom. Ali izgleda kod Allegrija sve prolazi sto je kod drugih ne normalno.
Montolivo, jesam bio ljut na Weba, ali kasnije sam vidio da jest crveni. A to pomaganje, jest, ali pogledaj te faul Ballotelija, ono je cist crveni. staje na nogu s ledja igracu, po svim osnovama crveni, i to je Webb vidio i presutio mu
Sve u svemu, jedva smo se iscupali, ni jedan sut nismo uputili u drugom poluvremenu (ako je to za vas ok, za mene nije), branimo se a trebamo kontrolisat igru jer mi smo ti kojima odgovoara nerijeseno i nas je teren, ali ovo nije Milan. Nazalost ovo veceras se ekipi kao Milan nikad nije smijelo desit. Ma kolko bilo igraca na terenu, dovest se uopce u ovakvu situaciju je sramota, a onda ovako se branit protiv jednog mladog Ajaxa, nemam rijeci.
A mozete vi meni pricat sta hocete, kako ja nemam pojma, da sam glup i svasta nesto, slobodno, ovo je forum. Ja samo kazem moje misljenje. I iskreno nije mi trebalo da ovako strijepim kao da je ovo ona kisna noc protiv Manche. Nije mi trebalo.
I da, opet smo mi u Ch. Ligi. Mogu oni osvajat Lige i kupove, ali Milan konstanto prolazi grupnu fazu. Jbg. samo je jedna pravi sampion: MILAN!!!
I da dodam, ogromno mi je drago sto je ispala Benfica i Porto. Obje ekipe stavljene kao nosioci grupa? hahahha eto vam UEFA vas nacin odabira, jebo vas Portugal
(12-11-2013, 11:44 PM)kalla1899 Wrote: [ -> ]super mario je puno pomagao obrani...svaka mu cast na tome...iako nakon crvenog montoliva ja bih osobno izvadio njega a ostavio faraona u igri...sto se tice zdrijeba...jedino sa unitedom mozemo igrati al pari kako stvari trenutno stoje ali puno se toga moze promijeniti u par mjeseci..
PSG ili Atletico ili Utd. Jednu od te 3, ali mislim da mozemo i Bayern nadigrat. Mogu oni biti najjaci, ali i dalje je onaj strah u njima

Pa uvijek smo ih izbacivali, zasto ne i sad :p
Za Barcu i Real se ne brinem, dobit ce najlakseg moguceg protivnika.