Milanezi s Balkana
Kutrone i Silva.vise uradili za ovo malo vremena provedenih na terenu nego kakinic za cijelu utakmicu

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Reply
(01-31-2018, 11:02 PM)Rosson3r Wrote: Kutrone i Silva.vise uradili za ovo malo vremena provedenih na terenu nego kakinic za cijelu utakmicu

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Žalosno je da to svi primjete samo onaj pacijent Ringhio gura Kalinica. Eto opet mu stadion zvizdao i ovaj opet gura Kalinica. Pa dokle vise????
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Taj pacijent je konacno ucino da ekipa lici na nesto, i da se svako mora namuciti da nam uzme makar i bod. Taj pacijent nam je u zadnjih 6 utakmica donio 4 pobjede i 2 nerijesene Wink
Reply
Bre ja sam zadovoljan. Odbrana je pokidala, stisli su nas u par navrata jako i svaki šut isblokiran, svaka visoka lopta skinuta. Bonući i Roman polako postaju odličan tandem. Čak i sa drugim bekovima je to fino izgledalo. Što ti reče mi smo ove utakmice gubili ranije.
Čakan jbg dešava se mada ono je stvarno nenormalno imao je vreme i da se namesti.
Kesi i Sergej duel budućih top igrača.
Silva bi mogao da zajebe driblinge i soliranje. Nit može samopouzdanje nit formu za to da ima kad igra na kašičicu, samo otežava sebi.
Devilcool
Reply
(01-31-2018, 11:49 PM)huss Wrote: Taj pacijent je konacno ucino da ekipa lici na nesto, i da se svako mora namuciti da nam uzme makar i bod. Taj pacijent nam je u zadnjih 6 utakmica donio 4 pobjede i 2 nerijesene Wink

Ma znam to huss, priznajem ja njegov rad. Jucer smo imali najbolju odbranu, sve su zaustavili. Ali ne mog da vjerujem da on jos vjeruje Kalinicu. Pa eto sta je on uradio u prvi 60 minita u napadu? Nista. I taj Ringhio na pressici ga brani da je dobro odigrao prvo poluvrijeme. Dobro? 0 sansi 0 prodora 0 suteva u 45 minuta i to je njemu dobro???? Pa nemoj me zajebavat. Cutrone ili Silva bi puno vise ucinili da su igrali od prve minute, ali... sta je tu je
Idemo slijedeca tekma i nova sansa Kalinicu
Reply
Nisam gledao utakmicu ,ne mogu o igri i pojedincima...Jos jednom se pokazalo da je tesko dobiti nekoga dva puta u par dana ,ali uzevsi sve u obzir rezultat uopste nije los...cak postoje i solidne sanse za prolaz u finale ,jer odigrati nereseno sa golovima kod njih nece biti lako ali daleko od toga da je nemoguca misija...
Forsiranje Kalinica posle svake utakmice dodatno pomera granice apsurda i rusi zakone logike...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Nekako kontam da je jedini "razuman" razlog zasto drzi Kalinica u prvi 11, zato sto je jedini od napadaca sposoban da se pokori takticki i prilagodi nacinu igranja tima...pa makar to znacilo da nece sutnut na gol, ali da se mora izboriti za sve duge lopte prema njemu ili samo da otvara prostor...
S ovom igrom sada, da nam je npr Belloti i Imobbile u timu, tj igraci koji iz jednog dodira zabijaju, za 5-6 kola dosli bi jako blizu CL...Mi jos uvijek igramo bez napadaca i Gattuso pod hitno mora razigrati Silvu...

Juce Locatelli najveci teletabis na terenu, nevjerovatno je koliko momak ne kuzi taktiku..i svaki put mu treba mjesec dana da se prilagodi...

U feb u periodu od 25 dana igramo 7 utakmica, jako zajban raspored :

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t...e=5B2525D7
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Za nedelju je bitka Kalinic ili Cutrone, al izgleda da ce se odluciti za Kalinica posto vise pomaze ekipi. Silve ni na mapi. Po mom mišljenu mozemo se spremit za njegov transfer na ljeto, decko ode 100%
Reply
Pomaze ekipi cime?! Kutroneovo igranje rukom je vise pomoglo ekipi nego Kalinic na 14 utakmica.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Konačno pod Gatuzom ekipa ima glavu i rep. Daleko je to od idealnog, ali prije dva mjeseca bi ovakve utakmice sa Laziom glatko izgubili u hendikepu.
Elem, šteta zbog par utakmica koje su izgubili/odigrali neriješeno jer bi sad bili 4-5 bodova od mjesta koje vodi u LŠ. Decembar nam je bio užasan. Trebalo je Montelu ranije otpustiti. Ali šta je tu je.
Prodrmao je neke igrače, ustvari bolje rečeno većina izgleda mnogo bolje nego prije mjesec dana. I optimizam je konačno zavladao u i oko kluba.
Evidentno je da su Inter i Roma u krizi, i da je borba za 4. mjesto daleko od izgubljene. Roma ima u narednih 20ak dana dosta jakih utakmica, dvije teške u LŠ i tu očekujem da će prosuti dosta bodova.
Koliko se može pročitati i u svlačionici Intera nije bajno, dva glavna igrača se posvađali, Ikardi i Perisic. Tako da i kod njih možemo očekivati nastavak loše serije.

7 bodova zaostatka za Romom se može lako stići, dok ovih 10 za Interom već malo teže. Ali u decembru je taj zaostatak bio čak 18 bodova tako da ovo sad i ne izgleda toliko loše.
Reply