(08-13-2011, 12:04 PM)geoff Wrote: Uvijek neko pojacanje sjedi s Berlusconijem u lozi pred kraj osmog mjeseca pa ce taj cirkus, vjerujem, ponoviti i ove godine.
Sto se tice fabregasa, to je oduvijek i bila utopija. Pa zasto bi on dosao igrat u ligu koju ne poznaje, iz koje odlaze sve posteni igraci i za duplo manju placu?!
Veliki igraci ce do nekog ozbiljnog zaokreta zaobilaziti talijansku ligu i to je realnost. Milan, kao niti ostali talijanski klubovi, ne mogu privuci top 15 svjetskih igraca.
Tako da, nama od zelja ostaju montolivo, vrlo dobri veznjak, izdajnik kaka, nedokazani ganso ili netko cetvrti.
Nikakav fabregas, bale, schweini, essien, pa kako vidimo cak ni pastore iki hamsik.
Ali, zato i volimo talijnsku ligu
Slazem se i to je sve tacno...ali opet s druge strane nama treba neko tako pojacanje za nesto vise u CL...
Galliani je dao prognozu davno da ce Bundesliga prestici Clacio to je sada tako...a Celo predvidja radi stadiona i ostalih stvari da ce to uskoro uraditi i Francuska liga...Celo je predugo u ovom poslu...
Od tih svi igraca samo neka basnoslavna ponuda tj, plata moze privuci a taku realno moze dati Berlusconi ...plus Boa je izjavio da Max od njega trazi da se vrati u vezni red, na lijevu ili desnu stranu...
Interesuje me sta mislite o transferima konkurenata u ligi i igraca koji se spominju da mogu doci...
Ja mislim ako Inter pusti Eta i Snijdera da ponavljaju debilne poteze iz proslosti, ustvari uvijek su ih pravili (Moratti je neznalac) samo nisu u vrijeme Mou...
Juve pravi nako solidnu ekipicu samo tu po meni sem Vidala nije dosao pravi igrac...
Roma je dovela odlicnog golmana i napad i veza su im solidni, ali u odbrani puse vjetar to je cudo(sinoc ih je Valencia raznjela)
Lazio isto dosta mjenja stastav
Po meni Napoli radi najbolje stvari do sad...ostala je ekipica zadrzali su sve zvijezde(zasad) a doveli extra igraca- Inlera...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...