(08-29-2011, 03:51 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote:(08-29-2011, 03:14 PM)Mecong Wrote: Hahaha...koji komentar. Koliko imas godina tako ti Boga? Koji brojevi govore dijete? Deslilo mu se da da 6 golova na 3 utakmice (koliko ih je dao prosle sezone) i zbog toga je "klasa za njih"?!?!
Wikipedia: Edin Dzeko (Sarajevo, 17,mart 1986.)...Znaci da Edin Dzeko ima skoro (za 17 dana) 25,5 godina. Znaci da si se ti zajebao za 3,5 godina.
Zasto mi je Dzeko antipatican pa sam, mozda, zbog toga i subjektivan kad je on u pitanju.
http://www.youtube.com/watch?v=D_1nTdc3c_U
Pogledajte cijeli video.
Najbolji strjelac Bundes lige....Najbolji strjelac u Wolfsburga svih vremena...I trenutno najbolji strjelac Premier lige..o tim brojkama govorim...
a to za godine malo sam se zeznuo..a vidjecemo na kraju sezone kolko ce golova biti na njegovom kontu a kolko ti tvoji''EXTRA KLASA''igraci koje si nabrojao..
Hahahaha.......malo is se zeznuo, samo 3,5 godina?!?! Koliko je mnogo? Cuj ti moji "EXSTRA KLASA"!?!? Sta, za tebe nisu Rooney, Eto'o, Tevez, Ibra,...EXSTRA KLASA? Ili, mozda, mislis da je Dzeko bolji od svih njih?
(08-29-2011, 03:52 PM)geoff Wrote:(08-29-2011, 03:14 PM)Mecong Wrote: Hahaha...koji komentar. Koliko imas godina tako ti Boga? Koji brojevi govore dijete? Deslilo mu se da da 6 golova na 3 utakmice (koliko ih je dao prosle sezone) i zbog toga je "klasa za njih"?!?!
Wikipedia: Edin Dzeko (Sarajevo, 17,mart 1986.)...Znaci da Edin Dzeko ima skoro (za 17 dana) 25,5 godina. Znaci da si se ti zajebao za 3,5 godina.
Zasto mi je Dzeko antipatican pa sam, mozda, zbog toga i subjektivan kad je on u pitanju.
http://www.youtube.com/watch?v=D_1nTdc3c_U
Pogledajte cijeli video.
I sto sada taj video pokazuje? Da je dzeko los nogometas? Da se nece pokazat u engleskoj? Da je bolji od berbatova, ali nije od rooneya?!
I jos, odavno je proslo vrijeme nogometne gospode kakvi su bili maldini i zanetti, recimo. Me biste se trebali cuditi ponasaljem dzeke, ibre ili mourinha. To vam je, dragi forumasi, nogometna buducnost
Jesi li ti procitao sta sam ja napisao?
Kaka ide u Milan na pozajmicu?
Navodno se Madriđani složili da ''Rossonerima'' pozajme brazilskog vezistu, ali će odluku ipak doneti sam fudbaler do kraja prelaznog roka.
Na kraju će Milan morati u potpunosti da otkupi Kaku?
Neki mediji u Italiji od jutros pišu da je Kaka već pozajmljen Milanu, pošto se Real Madrid složio da ga pozajmi, a da na kraju sezone naplati između 25 i 30 miliona evra!
Ipak, odluku o svojoj budućnosti doneće Kaka, pošto je on sinoć igrao dobro u dresu Reala i pokazao da može još da pruži Merengesima.
Da bi prešao u voljeni Milan, on će morati da se odrekne plate od 9 miliona evra godišnje.
Njegov klub u kom je dosegao do zvezda nudi mu 6 miliona po godini, pa je pitanje hoće li se Brazilac odreći velikog novca u Madridu.
Per aspera ad astra!