09-23-2011, 06:36 PM
Za Cesenu se ne brinem. Tu ce moc igrat Pippo, nas jedini napadac trenutno. Ali Plzen mi je briga. Nemamo napadaca, a sa ovakvom igrom nismo daleko od jednog dobrog X na San Siru, i to sa prognozom da oba tima daju gol. Sramota. Sto kaze Sale, i Pilzen ce doc u Milano da trazi X a sigurno ne da se brani. Svi vide da smo oslabljeni, i da patimo. A najvise patimo radi strucnjaka sa klupe, kojeg je izgleda vec svaki trener Serie A procitao.
Protiv Cesene ja pretpostavljam da ce bit Pippo u napadu, a Cassano i Emanuelson kao polu-spic i krilo, a Saravi bi trebao dobit drugo poluvrijeme. Dok za Pilzen se pravo dvoumim kakvu ce kreaciju izvest. Al haj, vidjet cemo.
E Sale, nisam jak s parama ovi dana, al cim budem cujemo se da odemo na neku tekmu u Serie A. To me vise zanima od ovi Pilzena i Batea. Al javim ti jos sve.
Protiv Cesene ja pretpostavljam da ce bit Pippo u napadu, a Cassano i Emanuelson kao polu-spic i krilo, a Saravi bi trebao dobit drugo poluvrijeme. Dok za Pilzen se pravo dvoumim kakvu ce kreaciju izvest. Al haj, vidjet cemo.
E Sale, nisam jak s parama ovi dana, al cim budem cujemo se da odemo na neku tekmu u Serie A. To me vise zanima od ovi Pilzena i Batea. Al javim ti jos sve.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!