12-03-2011, 11:36 AM
(12-03-2011, 11:30 AM)deejaysale Wrote: @dejo nemoj pretjerivat,pa normalno da kad Milan loše igra svi imamo zamjerki,a da kad igra dobro napišemo Bravo,nema tu ništa čudno niti negativno ;-) .
Ako baš hoćeš uvijek možeš popljuvat Antoninija koji je i jučer opravdao svoj nadimak ''SAMO MI NEMOJTE DAT LOPTU'' ,a što se tiče Robinha nitko ne misli ništa loše,ali da je previše,previše je brate,pa čovjek je falio toliko zicera da je to naprosto nemoguće.Opet kažem,svaka mu čast na trudu,proigravanju,otkrivanju,ali on je napadač,a daje gol iz svake 25-te šanse.
Kao što sam već napomenuo ne diraju me više puno,svi osim Thiaga;Boe i Ibre mogu otići,a ja se ne bi ni trznuo ;-) .
Čujem priča se po Milanu da Berlu bas nije zadovoljan sa Alegrijem i da na kraju sezone stiže Van Basten,a Berlu se vraća u klub početkom godine i preuzima uzde u svoje ruke:
KONAČNO!!!
I što se tiče Allegrija i što se tiče Berlua.U međuvremenu samo držat ovaj tempo jer u ovoj nikad lošija Serie A ipak smo najkvalitetniji i neosvajanje Scudetta bi bio istinski neuspjeh,a u CL ako budemo među 8 super .
pa znam da nema ništa čudno..mi smo ipak zemlja sa 2 milijuna izbornika
a zašto bi berlusconi bio nezadovoljan?čovjek je donio scudetto i milan igra sasvim dobro,na početku je bio loš start zbog ozljeda sada su jako dobri,van basten me se nije dojmio kao trener,iako priznajem bilo bi zanimljivo vidjeti ga na klupi Milana..gdje si to točno čuo?
MILANO SIAMO NOI!!!!