02-22-2012, 11:50 PM
(02-22-2012, 06:45 PM)dejo Wrote:(02-22-2012, 06:18 PM)Mecong Wrote: Uvijek se trudim da budem arogantan, vulgarana i bezobrazan onoliko koliko je arogantan, vulgaran i bezobrazan moj sagovornik.
svašta....
Evo jedne zanimljive vijesti. tko zna.mozda u dalekoj buducnosti http://www.calciomercato.it/news/147469/...legri.html
shvatas li dejo da ovoga prije nije bilo?! I ti si bio na starom forumu, ali medju novijima, i vjeruj mi rasprava je bila drugacija. Nije bilo prepucavanja, svi su imali razlicita misljenja, ali nikad se nije desilo da dodje do ovakvih sukoba. Jedini kojeg se sjecam jeste: Leptir vs. mene, kad me je covjek odma raspalio tezama i argumentima, par puta zaredom, i tad je nastala malo jaca rasprava. Ali to je to. Kraj. to je bilo ok i uredu. Al ovo sad... jednostavno, udaljio sam se. Neda mi se vise. Ne zato sto ne zelim, vec zato sto vise nema smisla. Ne vodi ka nicemu. Zao mi je reci ali ja tako mislim: ne vidim cilj i smisao ovom svemu. Ovo vise nije mjesto gdje ces procitat kakvu dobru vjest i misljenje, vec: de da vidim kakva je sad svadja, ili koga sad zajebavaju. Tj, milanmania, koja mi je bila cak i na telefonu (toliko sam cesto visio, narocito par dana prije tekme) mi je sad spala na "ponekad da pogledam sta ima".
I zato kao moj prijatelj Leptir (cije misljenje cijenim) napustam ovaj forum na odredjeno vrijeme dok se ne stabilizuje sa tematikom.
Jos jednom hvala svim starim clanovima na provedenom vremenu, i dalje cu citat vase postove, pa se nadam da se jednog dana cujemo u boljem i sjajnijem izdanju ovog balkanskog foruma (koji je u to vrijeme glasio kao najposjeceniji balkanski forum kluba AC Milan).
Forza rossoneri, fa'te ci sognare!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!

. tko zna.mozda u dalekoj buducnosti