04-01-2012, 01:34 AM
(03-31-2012, 08:34 PM)Mecong Wrote: Bicu kratak jer nemam volje i zelje da komentarisem igru svih igraca. Ali, ne mogu a da ne kazem da su 2 najlosija igraca Milana Aquilani i Nocerino (ne samo na danasnjoj utakmici). Aquilani do sada nije odigrao ni jednu dobru utakmicu u dresu Milana, niti ce. Nocerino nesto malo bolji. Slucajno je dao te golove koje je dao zahvaljujuci Ibri i ostalima. Flamini je izmislio fudbal i za jednog i za drugog. Radije bih gledao Seedorfa pa i Merkela nego ovu dvojicu.
I jos nesto. Boateng bas i ne pruza koliko se od njega ocekuje. Da ga, mozda, niste precijenili? Ja sigurno nisam. Bljesne, pa se ugasi. On nikad nije pravio razliku niti ce. Jebo i takvog igraca.
Hahaha nista bolje nego kad neko usijane glave, taman nakon lose utakmice napise komentar
p Nista licno druze, ali tebi niko ne valja pa i sam Maradona da igra za nas iz svojih najboljih dana ti bi mu naso neku zamjerku :pp nije zivot tako crno-bijel, ipak ima mnogo vise nijansi... Npr. Taj Boateng je bezbroj puta napravio razliku, da ne spominjem sad Lecce kad smo gubili 3:0... i ostale utakmice..Ok i ja nisam zadovoljan sa nerjesenim rezultatom, al treba bit rrealan pa rec da nas je Catania u jednom periodu sasvim naigrala i da je nerjeseno najrealniji rezultat, pored svih ovih sumnjivih sudijskih odluka