06-27-2012, 07:53 AM
(06-27-2012, 12:46 AM)Stitch Wrote: Upravo ovakve rasprave su razlog zasto ne zalazim na ovaj thread. Balkanci se ponasaju balkanskiMrki, sto te nema na Summer mercatu, nekad si bio puno aktivniji
Mi se ponašamo balkanski to si u pravu, ali ja odmah mogu reći da ti se divim što imaš snage i živaca raspravljati na summer mercatu. Tamo su pak svi genijalci i taktički majstori a da ne govorim o scoutingu. Koja sam sve imena i taktike čuo tamo
d 3-5-2 (nekako im je ta najomiljenija) do 3-4-3 pa do 4-4-2. A tek igrače koje oni smatraju dobrima (to mi je bilo i najzabavnije):Ayew, Ogbonna, uglavnom sve egzotika, i sve ono u stilu:"in my opinion Ayew is a future world class winger" i sad kako ući u ozbiljniju raspravu s njime kad je on uvjeren da taj Ayew može uopće igrati nogomet?Onda kad govore o željama oni bi samo Brazilce kupovali.I opet bude "In my opinion we should buy Dede, Lucas, Ganso, sell Pato to buy Neymar i tako nešto slično. I onda se ja javim i pitam: "Pa kako to razmišljate vi biste samo Brazilce kupovali? I dobijem odgovor:"Pa kad su oni najbolji na svijetu." Oni pročitali u novinama kako je netko utrpao dva komada ili imao dvije asistencije i odmah ga stave na listu must buy.
Ne znam je li još uvijek tako, ali niti ne želim provjeravati. Ali poštovani kolega Stitch Vama nitko ne brani da se vi družite sa Svijetom i Europom, samo nemojte generalizirati nas Balkance. Prvo počistiti svoje dvorište, a zatim tuđe.
MILANO SIAMO NOI!!!!

Mrki, sto te nema na Summer mercatu, nekad si bio puno aktivniji