08-03-2012, 06:11 PM
Dejo ma nisam ja mislio tako kako ti tvrdis, ne bi ja vrijedjao tako lako. To sto sam rekao da nemas pojma o nogometu nije uvreda, reagirao sam na tu cinjenicu da si u prvi plan stavio Ibrino ponasanje van terena a njegove maestralne igre si zaboravio. Dobro je Stitch rekao, iza Messija i Ronalda on je najbolji igrac na svijetu. Boli me briga, neka svaka lopta ide na njega ali ako ce povezivati nasu sredinu i napad, cuvat loptu i zabiti 35golova po sezoni a jebote, dajte nam takvog igraca.
Dejo znas da smo nas dvojica dobri i vecinom se slazemo ali ovaj put nismo. Zasto? Vrlo jednostavno. Stavio si nesto sto nema veze s nogometom na prvo mjesto.
A to sto je otisao u PSG, u tvoj drugi omiljeni klub, moze donijet samo dobroga tebi. Budi sretan zbog tog. Bolje to nego da je otisao u Real ili Chelsea.
Dejo znas da smo nas dvojica dobri i vecinom se slazemo ali ovaj put nismo. Zasto? Vrlo jednostavno. Stavio si nesto sto nema veze s nogometom na prvo mjesto.
A to sto je otisao u PSG, u tvoj drugi omiljeni klub, moze donijet samo dobroga tebi. Budi sretan zbog tog. Bolje to nego da je otisao u Real ili Chelsea.