09-18-2012, 03:26 PM
(09-18-2012, 01:16 PM)dejo Wrote: Nema.
Ne branim ga, ali s kime on ima ravnopravnu borbu?Pa Milanov roster je daleko najslabiji u zadnjih 25 godina, a ti govoriš o nekakvoj ravnopravnoj borbi sa Juventusom i Romom.
kako nema?
Abbiatti, Amelia i nova nada Gabriel.
Odbrana: Abate (repka), Zapata, Mexes, Acerbi, De Sciglio (mali talenat).
Vezni: De Jong, Montolivo, Nocerino, Prince, Emanuelson (koji moze igrat cijelu lijevu stranu od odbrane do krilnog napadaca), Traore
Napad: Binho, Pazzini, Pato, Sharawi, Bojan i taj talenat Njiang.
Znaci po cemu je to Atalanta, Udinese, Bologna, Chievo i ostale ekipe jace od nas? Koga to Roma ima da je u kompletu jaci od nas? I to sam ti nabrojao samo najbitnije karike (iako se dvoumim oko Traorea). A to ako Juventus dovede Bentnera onda je to zvijezda? Pa mi navijaci smo ga odjebali i rekli da ga ne zelimo. Tip nema pojma s fudbalom.
Znaci u kojem smislu nema kompetentnu ekipu? Pa naravno da nema, kad ne zna rukovat snjom. Treba znat vodit te igrace, a on to ne zna. Kazem, ti sve pocinje od discipline, koja NE POSTOJI vec duze vremena u nasem klubu. Ne trebam ja bit u Milanellu da gledam na sat kad ko dolazi na teren, bitno je ono okolo sta se desava. A meni se cini da je to potpuno rasulo. Al eto, to je moje vidjenje.
Opet ti kazem, on za mene nije trener za velikog kluba. Jednostavno ne zna i kraj.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!