10-25-2012, 11:42 AM
(10-25-2012, 02:26 AM)Maji_TZ Wrote: Nakon meča , trener Milana Massimilliano Allegri je izjavio kako nema namjeru napustiti klupu Rossonera iako je doživio novi poraz.
"Ne želim otići iz Milana! To nije moj karakter i nikad ne odustajem. Vjerujem u svoj tim, vratićemo se u prvenstvu, a i dalje imamo dobre šanse da se plasiramo u osminu finala Lige prvaka", rekao je Allegri, koji je potom dodao.
"Nismo igrali loše, a Malaga nam je dala gol iz jedne šanse. Imali smo pet - šest dobrih situacija, ali nedostajao nam je dobar završni pas. Sada moramo za vikend da dobijemo Genou i da vratimo samopouzdanje", dodao je trener Rossonera.
Ja ne znam da li smo Alegri i ja gledali istu utakmicu. Malaga nas je bukvalno ponizavala 65 minuta dok nisu dali gol. Nismo mogli da predjemo centar. Nismo mogli 3 pasa da sastavimo bez da nam uzmu loptu. Nismo imali bukvalno nikakvu igru! Ne znam na kojih 5,6 dobrih situacija on misli? Tek posle primljenog gola smo presli centar. A i tada nismo imali sredinu terena, nego smo akcije pravili na kontru i brzinu, pa ako Saravi ubode, super.
Cak i kad su dali gol, Malaga je igrala bolje od nas i stvarala sanse.
Ovo sto Alegri prica je jednostavno bullshit.