Kakvo likovanje poslije pobjede nad Udineseom. Ja samo ovdje vidim da se trazi dlaka u jajetu. Kad ne dobijamo nađete Pedra i onda po njemu, a kad dobijamo onda opet je neko kriv (sudija). Danas je npr Laciu sviran penal identican onom koji nije sviran na Baloteliju pa nista nikome. Gonjamo 1 mjesto i tu je ponešto više dozvoljeno aovdje odamh nije bio penal, sudija oštetio Udine i sl.
Znaci ja namecen svoje misljenje ako kazem da je bio penal a ako neko drugi meni namece svoje misljenje to je ok. Ja ti samo kazem da je ovo forum Ac Milan. I Saravi je slavio.
Po tebi da vecina misli kao i ja imao bih pravo nametati svoje mišljenje. B
(02-03-2013, 11:12 PM)Red and black fan Wrote: Baš me zanima to obožavanje ovakvih pobeda, vidim dosta likova po raznim forumima likuje. Čisto jer Juve tako dobija pa hajde i mi? Uvek pogledam iz tudjeg ugla i treba biti realan, nas jesu sjebali prošle sezone za titulu i eventualni prolazak u polufinale lš ali mi je uvek draže dobiti bez pomoći sudije. Opet kažem, jesmo zaslužili 3 boda jer smo bili mnogo bolji.
A ti Kakabanja imaj koje hoćeš mišljenje ali ne nameći ga drugima molim te, [undefined=undefined][undefined=undefined]pogotovu jer većina misli suprotno[/undefined][/undefined]. A ja volim kada se neko ne raduje zbog pomoći sudije poput Šaravog i neću se manuti toga, ti slobodno uživaj.
Znaci ja namecen svoje misljenje ako kazem da je bio penal a ako neko drugi meni namece svoje misljenje to je ok. Ja ti samo kazem da je ovo forum Ac Milan. I Saravi je slavio.
Po tebi da vecina misli kao i ja imao bih pravo nametati svoje mišljenje. B