Niang je poslije onakve igre s Barcom pokazao koliko vrijedi. I zasto, zasto, zasto pravi gluposti i vadi sharawia??? Znaci onaj trio fantastico sha-bo-ni, je toliko dobar bio, a mario katastrofa, zasto se napustilo to kad nam je trebao gol protiv ekipe u rangu leccea????
Jel neko gleda ovaj dfb-pokal??? Jebote acerbi i pizde materine, jedan dante za kojeg i ja na manageru sam prije 2 godine znao da valja, bayern dovede za 4, 7 milki, i taj dante postane vazniji transfer nego martinez hahahaha al mi imamo strucnjake koji u acerbiju vide kurcinu. Jebo vas acerbi u usta. Evo slijede i transfer: astori. Mali je odlican i bolje bi nam dosao nego neki drugi krelac iz brazila novozvani thiago silva. Jednom smo ulovili thiaga i kraj. Dosta je vise sa tim silnim idiotima iz brazila i porta. Pa to je ciszo bacanje para. Dante je proslu sezonu bio glavna katika u gladbachovoj odbrani i gle sada. Trenutna vrijednost 11mil € hehe
Al neeee mi imamo acerbija, to je Bog beton batina u odbrani
Zalosni smo nekad. Stvarno ne znam na kakve jos gluposti oni idoti gore bacaju pare, kad vec vidim da milione bacaju na gluposti ala gabriel, taiwo, acerbi, traore, pazzini,... da ne nabrajam kretenizme koje si vodili ranije
Pa kud ces dalje kad je budala allegri rekao da niang nema pojma, i galliani htio sutnit momka poslije skandala sa francuskom. I odjednom se predomisli i naredi allegriju da da sansu momku. I vidi sad...
Tiziano sorry al ovdje si se dobro zajebao. MOU je pitao novinare ko je Allegri?
Eto kolko je poznat taj tvoj strucnjak. I vjeruj mi da ga svi spominju tek sad poslije Barcelone. Znaci 3 sezone u Milanu, osvojio samo scudetto, i tek ssd svijet zna za njega? Samo cu reci: Bravou, bravou, bravou
Jel neko gleda ovaj dfb-pokal??? Jebote acerbi i pizde materine, jedan dante za kojeg i ja na manageru sam prije 2 godine znao da valja, bayern dovede za 4, 7 milki, i taj dante postane vazniji transfer nego martinez hahahaha al mi imamo strucnjake koji u acerbiju vide kurcinu. Jebo vas acerbi u usta. Evo slijede i transfer: astori. Mali je odlican i bolje bi nam dosao nego neki drugi krelac iz brazila novozvani thiago silva. Jednom smo ulovili thiaga i kraj. Dosta je vise sa tim silnim idiotima iz brazila i porta. Pa to je ciszo bacanje para. Dante je proslu sezonu bio glavna katika u gladbachovoj odbrani i gle sada. Trenutna vrijednost 11mil € hehe
Al neeee mi imamo acerbija, to je Bog beton batina u odbrani
Zalosni smo nekad. Stvarno ne znam na kakve jos gluposti oni idoti gore bacaju pare, kad vec vidim da milione bacaju na gluposti ala gabriel, taiwo, acerbi, traore, pazzini,... da ne nabrajam kretenizme koje si vodili ranije
Pa kud ces dalje kad je budala allegri rekao da niang nema pojma, i galliani htio sutnit momka poslije skandala sa francuskom. I odjednom se predomisli i naredi allegriju da da sansu momku. I vidi sad...
(02-27-2013, 09:58 PM)Tiziano Crudelli Wrote:(02-27-2013, 07:47 PM)mrki Wrote: Ja bih izvadio oko 70. min Muntaria jer vise nije mogao, mozda i oko 65, i stavio Ambra iza a lijevo Noce. Desno Monto onda ide.
Isto tako i sa Balom oko 65-70 min i Nianga u špicu jer je Balo prestao igrati potpuno.
Bojana ne bih nikada uvodio jer je on očajan, smiješan, slab, nepotreban. A Shaarawya ne bih vadio.
A Allegri ne bi izvadio MAria nikada u derbiju jer on nema muda za to. Uostalom tko je Allegri? On je otjerao sve igrače koje je mogao a koji su imali autoriteta. Ostali su otišli i nisu se s njim bas slagali. [undefined=undefined]Allegri je nepoznat, osvojio jedan taj scudetto, opcenito nikakva pojava u AC milanu i trenerskom svijetu.[/undefined]
Ne bih rekao da je nepoznat.. Sa svojih 45 godina je itetako poznat..
Hoćeš reći da je taj scudetto posljedni Allegretov trofej? Termin "pojava" u trenerskom svjetu ne postoji.. Kontradiktorno, Max i dalje traje i nadam se da će još dugo dugo i trajati iako je najavio kratku trenersku karijeru..
Tiziano sorry al ovdje si se dobro zajebao. MOU je pitao novinare ko je Allegri?
Eto kolko je poznat taj tvoj strucnjak. I vjeruj mi da ga svi spominju tek sad poslije Barcelone. Znaci 3 sezone u Milanu, osvojio samo scudetto, i tek ssd svijet zna za njega? Samo cu reci: Bravou, bravou, bravou
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!