09-11-2013, 12:35 AM
(09-10-2013, 11:18 PM)ensar7 Wrote: I tako Brazil veceras objavi: "boas-vindas Italia e Bósnia e Hercegovina"bilo je price prosle sezone da smo ga uzeli, i na jednom se prestalo pricat o tom i otiso je u Olimpijakos, a nije se nesto pokazo u italiji bio je u Peskari i nije zadovoljio upravu kluba, i bez obestecenja je presao u Olimpijakos, a i ja sam ga gledo prosle sezone prosjecan igrac, samo sto ove 2 utakmice protiv nas igro je ko doksa, neznam sta mu bi
E nek smo uspijeli, napokon. Al gdje nadjose Brazil, koji je fakat daleko... al otice se :p
Ej, zapazio sam veceras onog Weissa. Al mali igra. Znaci pravi box-to-box igrac. Covjek je veceras pretrcao maraton. Al sto je najbolje, ne staje, zna s loptom, ne mozes ga odvojit od lopte vec ga moraju faulirat. Znaci onog malog moramo obavezno dovest, a Allegretto ako za njega kaze da nema pojma, odma ga streljat jebo mu Lazzari mater. Znaci onaj igrac s Montolivom iza Kake i Poli kao DM, ma sredjena sredina za slijedece pohode.
A ovo oko Honde, nek ne sere. Samo sebi komplikuje zivot u Milanu. Jer nastavili tako pricat nek ide slobodno u merdu ili staru kurvu. Zna li neko kakva je situacija sa onim Weissom? Mislim ko god je veceras gledao BiH zna o cemu pricam (pao mi je kamen sa srca kad ga trener izvadio, znaci stim sam znao da smo pobijedili). Onakvo nesto nama fali u Milanu na sredini terena. Neko ko zna sta radit s loptom, a ne ko neki idioti samo trcat ko muha bez glave