Jebote ovakav pristup...isto kao da su dosli samo da odrade utakmicu i da idu u Madrid ... prvo pol sa onom postavom je na nesto i licilo ali ovo drugo....ocaj...lose izmjene...Essien umjesto Birse????....katastrofalna izmjena....Taarabat je morao prije uci....Honda je danas izgubio sa kredit koji je imao...Essien nije pojacanje...Mexes kad ne igra konstanto je u rangu Bonere ... Birsa nije ni u 3 postavi Milana i glupo je da ima prednost nad Saponarom... jebote cak je jebeni Robinho bio najbolju u toj trojici iza Pazzinia...Muntari poslje Nocerina treba sto prije otici...takodjer vcrs za mene razocarenje DES u odbrani jako jako los...nije skoro ni jedan duel dobio...
Kad se sve zbroji od ovakog Udinesea se nije smjelo izgubit...i dva vezana poraza su katastrofalna...ja razumijem da Milan ne moze ganjati CL, mozda moze ganjati EL ali vrlo je bitno na kojoj ce poziciji zavrsiti na kraju sez...ovo je Milan i ne treba se poigravati sa tim...ovo vcrs je bilo poigravanje Seedorfa i mene licno je vrlo razocarao...pusti Atletico Madrid ne mozes od ovakog Udinesea kojeg Cagliari nabije 3-0 izgubiti...vrlo los izbor igraca i to se na kraju osvetilo...Birsa Honda Robinho nikad ne trebaju i ne smiju igrati skupa ... takodjer upitan je i izbor Mexesa kao i Muntaria u prvi 11 ...
Jedino mi je drago sto Zapata se oporavio od povrede...
Kad se sve zbroji od ovakog Udinesea se nije smjelo izgubit...i dva vezana poraza su katastrofalna...ja razumijem da Milan ne moze ganjati CL, mozda moze ganjati EL ali vrlo je bitno na kojoj ce poziciji zavrsiti na kraju sez...ovo je Milan i ne treba se poigravati sa tim...ovo vcrs je bilo poigravanje Seedorfa i mene licno je vrlo razocarao...pusti Atletico Madrid ne mozes od ovakog Udinesea kojeg Cagliari nabije 3-0 izgubiti...vrlo los izbor igraca i to se na kraju osvetilo...Birsa Honda Robinho nikad ne trebaju i ne smiju igrati skupa ... takodjer upitan je i izbor Mexesa kao i Muntaria u prvi 11 ...
Jedino mi je drago sto Zapata se oporavio od povrede...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...