05-19-2016, 03:47 PM
(05-19-2016, 12:14 PM)ensar7 Wrote: nazalost kod nas ta tinejderska odbrana je puno bolja od nase "uigrane" odbrane. Pazi sta ti kazem, vidjet ces da ce upravo ti tinejdjeri da proigraju i pokazu kakvo se sve smece dovodi u nas klub a ne da se Milanovoj djeci da igraju. Al mogu oni igrat kolko hoce, kad ovi u sredini nemaju pojma tako da sumnjam da ce nesto uspijet. Mozda pogledam tekmu, imam slobodno u subotu, ali bolja tekma je na ZDF-u DFB Pokal Finale BVB - Bayern, hiljadu puta bolji i zanimiljiviji fudbal. Nemoj te me pogresno shvatit, naravno da sam gledao skoro sve tekme ove sezone, cak i kad bi vamo igrali englezi i Njemci, i pratio sam tu dosadu od fudbala i zivcirao se i psovao i derao se, pa mi kazu da sam ja jos jedini koji prati Milanove utakmice, ali poslije dolaska Brocchia i njegove prve utakmice, hvala lijepo. Sve mi je prece od gledanja te gluposti. Cekam august pa da opet pratim Milana.Cuj umorili Sterlinga.
E koje sinoc gledao Finale, sigurno je vidio fantasticnu igru Seville. Gledam ih jucer i vidim pravi spoj italianske taktike i engleskog trcanja. Pa ljudi su spojili sve, nadigrali su liverpool toliko fino, sve im zatvorili, umorili sterlinga, a trce cak i u 88'. Svaka cast Spanskom fudbalu, stvarno su daleko dogurali. Dobro bi nam dosao onaj trener, razumije logiku, ali mu trebaju igraci koji rade a ne marionete. Zao mi Kloppa, zasluzio je tu titulu, izbacio je Manchu i BVB, i onda tako glupo ispast. Trebali su vodit 2:0 i onda ledeni tus u 11 sekundi cccccccccc ne mozes startat gore u drugo poluvrijeme. Jbg. A Sevilli svaka cast, bolje receno svaka cast emeryu jer ono je on ostvario, 3 puta uzastopno osvojit euroleague hehe wooow.