08-18-2018, 12:40 PM
Uostalom jesi li uopste ikada vidio Mertensa da igra centralnog napadaca. Igra uopste ne mora tako biti postavljena.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-18-2018, 12:40 PM
Uostalom jesi li uopste ikada vidio Mertensa da igra centralnog napadaca. Igra uopste ne mora tako biti postavljena.
08-18-2018, 12:57 PM
Mertens jeste napadac. To mu je prva i osnovna pozicija u fudbalskoj krstenici. Ali osim te moze da igra i neke druge pozicije. Gde i kako ce on igrati je do trenera. Sto se mene tice moze i na beka da ga stavi ,ali ce u skladu sa time biti i kvalitet njegovih partija. Ako dodje dotle da se svi ostali napadaci Napolija povrede ,Mertens ce biti prvi napadac. Mertens koji je napadac a ne neko levo ili desno krilo koje ce igrati u napadu samo zato sto nema nikog drugog (tipa Honda na beku kao sto je radio Montela). Ako se nama povrede Kutrone i Iguain mi cemo doci u situaciju da nam napadac bude neko ko nije napadac.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Evo pijani slovenacki obijac stanova i otimac torbi babama po ulici kaze da je Milan "dokaz kako FFP funkcionise i kako mora da se postuje". Sto ne objavi malo uvid u knjige PSZ ili Sitija pa da vidimo...
08-18-2018, 01:04 PM
Under da odigra spica[emoji23]
Dečko je čisto desno krilo, ili iza napadača, kao Suso kod nas. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To mu jeste prva pozicija ,ali je sposoban da igra i napadaca. Za razliku od Susa.
Malo edukacije ,malo informisanja...a ne odmah ti sisteci smajliji...
08-18-2018, 03:00 PM
Znaci Maldini Leo a i Gatuso su needucirani i neinformisani kada kazu da su Samu Suso a i Calha sposobni da igraju kao vanjski napadaci u odredjenoj formaciji. Naravno Mertens a Romin Turcin su to po vokaciji bar kako ti kazes.
08-18-2018, 04:14 PM
Martens je inace krilo bio, isti vrag kao i insigne. U posljednje vrijeme ga guraju u spicu, ocito zbog nedostatka napadaca
On je napadac sa krilom kao sekundarnom pozicijom ,ali je zbog prisustva boljih opcija u napadu Napolija deo vremena proveo kao krilo. Under je krilo ali moze igrati napadaca ,kao sto je po potrebi igrao u Turskoj u onom Basaksehiru i klubovima pre toga.
Ti npr kad kupis tog Undera ,znas da je dokazano sposoban da igra na obe pozicije. Kupis ga za krilo ali ti je tu i za napad ako zatreba. Suso...ako zagusti...to ce biti kockanje...jer on nikad u karijeri nije uspesno igrao napadaca...fazon ,nadamo se da ce Kutrone i Iguain izgurati celu sezonu ,ali ako ne ,eto ima Suso ima ovaj ima onaj... Sto je babi milo to joj se i snilo... mozda on eksplodira ,da 38 golova na 22 utakmice i ostatak karijere provede kao spic...ali nema indikatora koji bi ukazivali na nesto takvo... ***** Strinic suspendovan od bavljenja fudbalom dok se ne urade detaljne analize jer su mu otkvirveni neki srcani problemi. Nema detaljnijih saopstenja.
Cuj pratio igre Basaksehera i to posebno Cengiz Undera. Svaka cast. Ali sve i da je napadac uz Milika treceg nemaju. Ako ne racunas one sto su naveli iz primavere ili boga pitaj odakle. A Milik ce se sigurno povrijediti.
Sta ako se Romi Djeko povrijedi. Schick??? Ili Klajvert??? Laziu Imobile ili Interu Icardi??? Under i Schick su prosle godine kombinovano 9 golova dali.
08-18-2018, 07:26 PM
Brt, ako se povredi Dzeko imaju Sika ,imaju Undera ,ne znam da li taj Klajvert moze igrati kao klasican napadac ,ali ako moze imaju i njega. Bolje ce se snaci u napadu nego da stavi Pastorea ili ne znam koga iz sredine. Kao sto cemo mi raditi ako nam se polome ova dvojica. Ima Kesi i Bilja da igraju spica izmedju Susa i Hakana.
Napoli ima treceg napadaca ,kupili su nekog Vinicijusa Moraesa. Kao sto sam rekao za Lacio ,imaju Kasieda ,Rosija i Pereu. Mozda im cak i neko od krila moze igrati kao napadac. p.s. Insekti su na otvaranju sezone pobedili golom u 90nekom minutu. Sve po starom...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|