Milanezi s Balkana
Suso se mnogo poboljso, gledo sam ga sinoc i na ovom TIM cupu. Po meni uz Nianga nas najbolji igrac trenutno. Kakav slalom kod drugog gola Sasuolu...A sto se tice ovog malca iz Argentine, izgleda da ce nam to juventus ipak pokvariti. Bilo mi je i sumnjivo da oni sa tako dobrom pozicijom prepuste nam nekog igraca. Oni jednostavno od kada su (zasluzeno) izbaceni u drugu ligu vode rat protiv svih u Italiji. Zapravo pojavila se info da igrac zeli u Juventus, znaci ista prica kao i sa Pjacom. Jebote jesmo srozali ugled....
Reply
Bacca je navodno definitivno resio da ostane ,Matri je blizu odlaska u Sasuolo ,a sad nam je primarna meta Mangala iz Mancester Sitija.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Sta mislite da pravimo neku analizu igraca koje imamo u rosteru???... Da malo ozivimo forum i temu....

Evo ja licno mislim da treba smanjiti ocekivanja...moja ocekivanja su neko 6 mjesto ili 5 i taj neki pokusaj izlaska u Evropa Ligu...i onda od janura sa novim sportskim direktorom i parama od Kineza formirati ekipu za buducnost pocevsi od naredne godine...

Sto se tice rostera (uzimajuci u obzir da su moja licna ocekivanja 5-6 mjesto), golmani su nam odlicni Big Grinonnarauma Lopez i Gabriel...mislim da u zadnji 15 godina nismo imali talentovanije i bolje golmane...nadam se da ce Gabriel otici i da skupi jos iskustva da bi od naredne godine bio drugi golman...steta sto ce Lopez ostati, jer ima veliku platu za klupu...

Sto se tice stopera, po meni je tu najveca tuga uz vezni red...Romagnoli je opet prvi stoper, Palleta je ok sa iskustvom al to je igrac kojem je Genova plafon sto se tice karijere...Ely je stalno povrjedjen i izgubio je dosta prosle sezone cak mislim da je nazadovo umjesto da ide naprijed...Gomes je totalna nepoznanica, hvale ga iz Juzne Amerike kazu da ce biti prvi stoper svoje repke uskoro,al mislim da ima jos mnogo da radi i nauci pogotovo sto tek sad dolazi u Seriju A...to je nekako ok transfer za buducnost i da on bude 3-4 rjesenje za stopera s klupe...Zapata kao Zapata, pogrjesit ce 10 utakmica odigrat 3 dobre i to je to...tako igra od kako je stigao u Milan..kao pojacanje spominje se jos najvise Mangala

Bekovi su nam bar po meni oky...Ja ocekujem od DeSciglia da ce vratit staru formu, Abate je standardno dobar i standardno los Smile , Antonelli zna nekad iznenaditi, Vangionia i ne racunam, najvise ocekuje da ce se Calabria gurati da odigra sto vise minuta...

Vezni red je najveca tuga, to je da sjednes plakat...Montolivo nam je i dalje glavni DM i to je najveci minus...Bertolacci tesko da moze goru sez od prosle imati, ako mu to podje za rukom ja se nadam da ce mu dati otkaz vec u jan, od Kucke ne mozes ocekivati nista vise nego prosle god, on bar stalno trci i pozrtvovan je...Poli taj igrac je gotov on bolje od onog sto pruza ne moze a njemu je isto plafon Genova, Sampdoria....od Maurija i Locatellia nekako najvise ocekujem da ih se forsira prije svega jer nemamo neke velike ambicije, jer imamo dovoljno induvidualnog kvaliteta da ne ispadnemo...tako da bi volio da ove promasene zvjezde tipa Montoliva, Polia sjede na klupi a ova dva momka vise igraju, valjda ce Montella imati vise muda....Bonaventura je sigurno najjaci vezni igrac kojeg imamo
Takodjer mislim da ako zelimo biti iole ozbiljna ekipa najmanje dva vezna igraca nam trebaju...jedan prema naprijed i jedan jak i cvrst igrac u sredini koji moze puno pomoci odbrani...spominju se taj mali Bentacur, Badelj i Kovacic...

Krila i napad nam izgledaju bolje od ostatka tima...od Susa najvise ocekujem, valjda je prebolio sve bolesti Serije A, vise nije mlad i skupio je nekog iskustva...Niang takodjer, ako bude pametan i propusti sve glupe povrede mislim da ce biti nas najjaci igrac...
Bacca izgleda ostaje, eh sad je pitanje koliko ce se zrtvovati za ekipu, ako bude kao prosle god to ce biti odlicno, mislim da je on strasan profesionalac...Luiz Adriano je kao backup odlican sa klupe, takodjer nova 9 Lapadula je po meni bolje rjesenje od Meneza i Ballotelia...momak zna igrati fudbala vidicemo kako ce izgledati kad igra ozbiljan fudbal al je sigurno veci prof od ove dvojice...
Hondu necu ni komentaristati...kao pojacanje spominje se najvise Cuadrado
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Pa tako nešto, 5-8 mesta, kao da je bitno uostalom.
Odbrana po meni jedina valja. Tu bukvalno treba samo jedan odličan štoper i rešili bismo problem. Imali bismo mlade i kvalitetne igrače. Antoneli je među najboljim bekovima u ligi, nema šta da iznenađuje, nadam se da će Montela znati da radi sa Matiom.

Vezni je katastrofa, osim Džeka naravno. Kucka zna da bude koristan ali oslanjati se na njega... Mislim da nam sezona zavisi od toga koliko budu manje loši vezni igrači.

Napad je nepoznanica, zavisi nam od Susa i Nianga jer izgleda da će oni biti prvi tim. Ne treba pričati koliko su to nepouzdani igrači. Adriano je dobar igrač tako da imamo i širinu, možda i Tralala ispadne ok igrač. Uglavnom može se kombinovati napred.

Ali sredina brale, užas...
Devilcool
Reply
Sve ispod 10. mjesta je maestralni uspjeh za ovu limitiranu ekipu. Silvio nam je za kraj ostavio najgoru ekipu svoje vladavine. Zapravo, ovo su toliko losi igraci da ce i ostanak u ligi biti solidan uspjeh.
Reply
Sta ce nam novi odbrambeni kad smo produzili ugovor Vergari na tri godine Big Grin Jes da ima tek 22 ,ali on je jedini od tih mladjih za kojeg mislim da je totalna tarabetina i da nema nikakve sanse i prostora za napredak. Kao sto kazu za njega u opisu na guglu "oznacen je kao jedan od kvalitetnijih juznoamerickih stopera - iz razloga nepoznatih siroj javnosti" Big Grin E bas tako Big Grin
Ja iskreno ne znam odakle poceti.
Odbrana nije bas tako sjajna kako se cini. Svi ti nasi bekovi nisu kvalitet za Ligu Sampiona kojoj stremimo. Moze se sa njima plasirati tamo ,ali sta onda? O Zapatama i Paletama da ne pricam.
Sredina je ubedljivo najjadnija. Tu su svi ,ali bas SVI sem Bonaventure zreli da otkaz i ne zasluzuju da nose dres Milana ni kvalitetom ni zalaganjem (sem Honde sto se zalaganja tice ,ali on je toliko jadan u igrackom smislu da jednostavno nema poente zadrzavati ga). Mozda taj Kucka da ostane jos jednu godinu za neku rotaciju pod uslovom da odigra kao prosle sezone. Mislim ,Kucka sa igrama od prosle sezone - 7mo mesto.To je to. Trebalo bi da tezimo boljem plasmanu od tog ,tako da varijanta Kucka prvotimac ne pije vode.
Imamo par igraca u timu kojima treba dati priliku jos jednu sezonu(Bertolaci, Elly...) i posle toga kud koji mili moji ako bude ista kao prosla.
Na listi za odstrel ih ima puno... previse za ekipu koja se nada iole ozbiljnijem plasmanu.
Prosto ne zna covek od koga da pocne proterivati.
Jedino sto valja je napad. Tu ne treba nista menjati dok se ne srede ostale linije tima.Mozda ih cak ima i previse.Prodati tog Adriana dok se jos (ako se) moze uzeti bar 10tak miliona na njemu.
I golmani su isto ok ,a slazem se i za Lopeza. Skup igrac za klupu.
Takodje , i trener je Boze pomozi ,i tu bi od naredne sezone trebalo porazmisliti o nekom kvalitetnijem resenju.
Sto se pojacanja tice ,nista tu spektakularno nema. Taj Bentacur - ko zna ,ali opet od danas krece spekulacija da se Juventus nesto mesa ,ucenjuje... Mangala - gresnik ,teske greske pravi... Sem Kovacica i Kvadrada ,nijedno od tih imena koja se pominju nisu kapacitet da ucine nesto ekstremno vise u odnosu na ovu bedu koju trenutno imamo. Par nijansi gore ,ali to opet nije u skladu sa ambicijama koje (navodno) gajimo.

Najpozitivnija stvar je sto ce glavnica para za transfere leci nakon Galijanijevog odlaska. Taman na zimu dovesti par igraca ,pozeljno u sredini ,i imace drugi deo ove, najverovatnije unapred propale sezone ,za uigravanje.
A odlazak Galijanija je nase najvece pojacanje.
Reply
Ja se sećam Abatea protiv igrača poput Nejmara i Sančeza kad su pravili 1 prodor po meču. DES je bio neprelazan na ovom evropskom, iako je odbrana doduše bila drugačije organizovana. O Antoneliju ne treba pričati. Ne znam, meni jedino što je sređeno u ovom timu su bekovi i golman. Tu je i Kalabrija...
I ne slažem se za Adriana. Šta je kurčevih 10 miliona za drugog najkonstantnijeg napadača kojeg imamo.
Evo Zaza izgleda ode za 25 miliona. Je l' Šaravi stvarno vredi duplo manje od njega, ili je možda Galiani ipak zasrao...
Devilcool
Reply
Galliani procijenio da El saravi nema pojma. Standradno njegovo preseravanje. Tako je procijenio Aubameyanga, Saponaru, El Sharawia, al vi ga idalje zelite. Covjek koji je otjerao sve sto valja a doveo svijetsko smece iz Genove preko jarana Preziosija. Sjajnu politiku imamo i iskreno me nista ne iznenaduje
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph...id=1166183

Pazite taj naslov i uvodni pasus. Kao da im stize Nejmar Big Grin U svakom slucaju lepa vest Big Grin
Reply
Evo spominje se nekaki Sosa iz Besiktasa kao pojacanje za vezni red. 31 godina, losa liga, nikakav igrac. Jacanje NEgrande Milana ide u pravom smjeru. Ali mislim da opstanak u ligi ne bi trebao biti doveden u pitanje
Reply