Sta mislite da pravimo neku analizu igraca koje imamo u rosteru???... Da malo ozivimo forum i temu....
Evo ja licno mislim da treba smanjiti ocekivanja...moja ocekivanja su neko 6 mjesto ili 5 i taj neki pokusaj izlaska u Evropa Ligu...i onda od janura sa novim sportskim direktorom i parama od Kineza formirati ekipu za buducnost pocevsi od naredne godine...
Sto se tice rostera (uzimajuci u obzir da su moja licna ocekivanja 5-6 mjesto), golmani su nam odlicni

onnarauma Lopez i Gabriel...mislim da u zadnji 15 godina nismo imali talentovanije i bolje golmane...nadam se da ce Gabriel otici i da skupi jos iskustva da bi od naredne godine bio drugi golman...steta sto ce Lopez ostati, jer ima veliku platu za klupu...
Sto se tice stopera, po meni je tu najveca tuga uz vezni red...Romagnoli je opet prvi stoper, Palleta je ok sa iskustvom al to je igrac kojem je Genova plafon sto se tice karijere...Ely je stalno povrjedjen i izgubio je dosta prosle sezone cak mislim da je nazadovo umjesto da ide naprijed...Gomes je totalna nepoznanica, hvale ga iz Juzne Amerike kazu da ce biti prvi stoper svoje repke uskoro,al mislim da ima jos mnogo da radi i nauci pogotovo sto tek sad dolazi u Seriju A...to je nekako ok transfer za buducnost i da on bude 3-4 rjesenje za stopera s klupe...Zapata kao Zapata, pogrjesit ce 10 utakmica odigrat 3 dobre i to je to...tako igra od kako je stigao u Milan..kao pojacanje spominje se jos najvise Mangala
Bekovi su nam bar po meni oky...Ja ocekujem od DeSciglia da ce vratit staru formu, Abate je standardno dobar i standardno los

, Antonelli zna nekad iznenaditi, Vangionia i ne racunam, najvise ocekuje da ce se Calabria gurati da odigra sto vise minuta...
Vezni red je najveca tuga, to je da sjednes plakat...Montolivo nam je i dalje glavni DM i to je najveci minus...Bertolacci tesko da moze goru sez od prosle imati, ako mu to podje za rukom ja se nadam da ce mu dati otkaz vec u jan, od Kucke ne mozes ocekivati nista vise nego prosle god, on bar stalno trci i pozrtvovan je...Poli taj igrac je gotov on bolje od onog sto pruza ne moze a njemu je isto plafon Genova, Sampdoria....od Maurija i Locatellia nekako najvise ocekujem da ih se forsira prije svega jer nemamo neke velike ambicije, jer imamo dovoljno induvidualnog kvaliteta da ne ispadnemo...tako da bi volio da ove promasene zvjezde tipa Montoliva, Polia sjede na klupi a ova dva momka vise igraju, valjda ce Montella imati vise muda....Bonaventura je sigurno najjaci vezni igrac kojeg imamo
Takodjer mislim da ako zelimo biti iole ozbiljna ekipa najmanje dva vezna igraca nam trebaju...jedan prema naprijed i jedan jak i cvrst igrac u sredini koji moze puno pomoci odbrani...spominju se taj mali Bentacur, Badelj i Kovacic...
Krila i napad nam izgledaju bolje od ostatka tima...od Susa najvise ocekujem, valjda je prebolio sve bolesti Serije A, vise nije mlad i skupio je nekog iskustva...Niang takodjer, ako bude pametan i propusti sve glupe povrede mislim da ce biti nas najjaci igrac...
Bacca izgleda ostaje, eh sad je pitanje koliko ce se zrtvovati za ekipu, ako bude kao prosle god to ce biti odlicno, mislim da je on strasan profesionalac...Luiz Adriano je kao backup odlican sa klupe, takodjer nova 9 Lapadula je po meni bolje rjesenje od Meneza i Ballotelia...momak zna igrati fudbala vidicemo kako ce izgledati kad igra ozbiljan fudbal al je sigurno veci prof od ove dvojice...
Hondu necu ni komentaristati...kao pojacanje spominje se najvise Cuadrado
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...