08-27-2016, 11:15 PM
A šta je sa penalom igra albiol odbojke i nista
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-27-2016, 11:15 PM
A šta je sa penalom igra albiol odbojke i nista
08-28-2016, 12:49 AM
A zasto na kraju romagnoliji zuti karton?? Ili nemoj nista ili daj crveni i penal. Cudna odluka. Mogao je biti blazi prema niangu no dobro. Steta, mogli smo i trebali uzet barem bod. Onakve sugave golove kad primis moras izgubiti.
Ali donaruma?? Pa to je novi buffon! Cjudo od golmana. Buduci kapetan novog Grande Milana! Nadam se sto prije.
08-28-2016, 12:56 AM
To ni ja nisam razumio, svira gol i daje žuti Romi. Nigdje veze.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Ja uopste nisam razocaran, bolje je se ovako "pobit" s Napolijem pa izgubit, nego se kukavicki braniti. Na momente je bila pravo dobra igra, ali ostaje taj problem kad se branimo onda imam osjecaj da je svaki napad opasnost za go. Mislim da s Montelom, ako nista drugo necemo gledati dosadni Milan, nego tim koji ce sigurno biti medju top tri po danim golovima. Abate i De Siglio su mi takve misterije. Pogotov ovaj drugi. Onakve igre za reprezentaciju i onda dodje u Milan i bdue najgori na terernu. Pa jebote koji mu je kurac?
I ovaj Gomez uopste nije odgiro lose. Ono sto mi se svidja kod njeg je da su mu uvijek prva rjesenja prema naprijed, jedno 2-3 poprecna pasa je imo odlicna. Treba naravno i vremena da se ovi novi momci adaptiraju.
08-28-2016, 08:06 AM
dobro su nas sudcii stavili na pickk ,,, prvo kolo onakavv penall ,, pa ovhi crvenii daee kao ot sala , osetio se pa nie isklucio i romagnoli pa dao mu samo zuti
Napoli su dali dva gola iz ciste srece , lopta im se zalepila za nogu iz odbitak ,, pipo gol ")
08-28-2016, 10:06 AM
Pogledao sazetke.
Kakvi krateri u obrani na bekovskim pozicijama. Ne mozes dobiti onakva dva glupa crvena kartona. Bit ce bolje, necemo ispast iz lige.
Jel' vam sad jasnije zasto Kucka nije igrac za Milan? Onako moze da pizdi i izvodi besne gliste mami i tati ,eventualno u Djenovi.
Nisam bio u mogucnosti da gledam kraj utakmice ,ali vidim da je Montela na 3-2 za Napoli izvadio Baccu i ubacio Sosu. Cuvao rezultat ili sta? Za Romanjolija ,covek je rukom skinuo loptu sa gol linije. Moze da svira ili gol(iako lopta nije presla gol liniju a bi da je ovaj nije dirao) + zuti karton ili penal + crveni karton. Verovatno mu je bilo zao da pokaze treci crveni ili je mozda strepeo da Napoli ne promasi penal pa da ne sevne neka ubitacna kontra Montoliva za 3-3 ,ko zna...
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
08-28-2016, 12:51 PM
Evo sad sam dobio informaciju vezano za Romanjolija. U takvim situacijama nema vise penala nego se svira autogol i zuti karton. To je uvedeno radi onog sranja sto je Suarez napravio na Svetskom prvenstvu kad je izbacio Ganu.
08-28-2016, 12:52 PM
Izveo je Baccu i Abatea a uveo Sosu i Calabriu. Mozda ga je izveo zato sto se samo tri puta sastao s loptom u toku utakmice, a poslije sto smo ostali bez Kucke bio je potpuno odsjecen i beskoristan.
08-28-2016, 01:01 PM
Pa pokazao je Bacca da i kad lose igra moze dati gol. Sta ce Sosa da uradi? Sredine nemamo ,nebitno dal tamo igra 3 4 ili 5 ljudi ,tek od toga nemamo nikakve koristi. Vece sanse da damo gol imamo sa Baccom bez sredine ,jer nje nema ni ovako ni onako ,nego sa sredinom bez Bacce. Ok ,mozda je covek kalkulisao gol razliku u medjusobnim duelima sa Napolijem ako se zadesi da delimo drugo mesto na kraju pa resio da cuva 3-2 sa 2 gola u gostima.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|