Milanezi s Balkana
(07-26-2011, 03:03 PM)deejaysale Wrote: Ako sam dobro vidio ide i na satelitu free na ZDF-u pa ko ima ;-)

IMAAA Smile

raja sta imaaa...malo smo se primirili, niko nista ne pise danima Smile))
immal ko kakvih svjezih informacija vezano za mecato? Smile))
Reply
moj cassano....sta promasi....
Reply
Taiwo, dobra kupovina.......Abate na nivou...cassano... bože sačuvaj..
Reply
izgubili...
obzirom da je prijateljska utakmica dobro je bilo Emanuelson je odigrao pravo dobro, odusevio me, mozda i najbolji na terenu..Abate savrsen Smile)) Taiwo malo da se oslobodi i bit ce dobar...deff bolje rjesenje od Antoninija Smile
Ibra defff u formi...Cassano fulio cisti zicer Sad(( i mali 57 Valoti mi se cini dobar, imao je jedan dobar prodor....zao mi je samo sto nije bilo egipcanina imam osjecaj da ce on biti otkrice sezone Smile))
Reply
Penali :S
AC Milan IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
[Image: gnk.png]
Reply
gdje je taj mr x kojeg svi cekamo?ako ostane ovakvo kako je i dalje cemo biti najjaci u italiji ali u europi nemamo sta traziti.maksimalno 1/4 finale lige prvaka.nekim cudom 1/2 finale.sve se bojim da ce sve ostati na pustim obecanjima.
Reply
Bez vrhunskog veznog igraca tipa fabregas u lp nemamo sta trazit
Reply
Sta ce vam mr. X pored Gattusa, Seedorfa i Bommela? To bi odma znacilo da jedan izmedju Ringhio il Seedorf ide na tribine, a drugi zagarantovana klupa. Jer Bommel je 20 puta bolji od obojice. A poznavajuci ljubav nasih celnika prema nedeljnim setnjama Seedorfa, cisto sumnjam da ce doci taj mr. X
Al eto, nek me iznenade. Iako sumnjam da ce uspjet, jer nisu me ni iznenadili produzenjem ugovora Seedorfu, znao sam da oni njemu ne mogu nista. Seedorf je Tito u via Turati haha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Mora doći jedan vrhunski vezni ili se mozemo odmah slobodno koncentrirat na scudetto i najbolje nam je da ispadnemo u grupama u LP.

Što se tiče LP Boateng nema što tražiti kao "10-a", a Rino kao desni vezni.

Tko je to rekao da je Ibra u komi? Pa čovjek je čarobnjak! Binho pokazuje znakove dobre forme i nekakve ozbiljnosti.

Sačekajm,o da vidimo što će Galliani napraviti, nešto hoće...

Kako god, imat ćemo ekipu koja se moze realno boriti i osvojiti scudetto. To je super već. Sve dalje je bonus.

Mladi pogon nam je sada odličan, par igrača je klasa: Valotti, Shaarawy, Fossatti...

Taiwo mi se ne sviđa NITI MALO, ali nadam se da ce se srediti.

Pozz pa se cujemo prije superkupa!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(08-02-2011, 12:41 PM)mrki Wrote: Mora doći jedan vrhunski vezni ili se mozemo odmah slobodno koncentrirat na scudetto i najbolje nam je da ispadnemo u grupama u LP.

Što se tiče LP Boateng nema što tražiti kao "10-a", a Rino kao desni vezni.

Tko je to rekao da je Ibra u komi? Pa čovjek je čarobnjak! Binho pokazuje znakove dobre forme i nekakve ozbiljnosti.

Sačekajm,o da vidimo što će Galliani napraviti, nešto hoće...

Kako god, imat ćemo ekipu koja se moze realno boriti i osvojiti scudetto. To je super već. Sve dalje je bonus.

Mladi pogon nam je sada odličan, par igrača je klasa: Valotti, Shaarawy, Fossatti...

Taiwo mi se ne sviđa NITI MALO, ali nadam se da ce se srediti.

Pozz pa se cujemo prije superkupa!

Mrki, Mrki, zar smijes tako reci za Ibru. Najeb'o si kad ti se javi Dejo sa vanserijskim Patom i onaj (ne znam mu ni ime i ne interesuje me) sto kaze da sam ja otis'o u kurac (poludio) zbog vlaznog vazduha u Vijetnamu, kad o Ibri kazem nesto slicno kao sto si ti rekao. Dobro se oni razumiju u fudbal, k'o Mara u kriv kurac.

Per aspera ad astra!
Reply