Milanezi s Balkana
Slažem se s vama.

Ali to bi Montella, da je pravi lik kao sto nije, trebao jasno i javno reci. Imam skart ekipu, rezultatski imperativ ne postoji, a valjda nećemo ispati iz lige. Do kraja sezone i do postenih pojacanja, igrat će djeca. I tocka. E to bi bio trener s jajima. Pa da vidiš kako bi se onda Montolivo i Abate resetirali bar na razinu Pescare, a ne kao stu su trenutno za Serie C1.
Reply
(09-14-2016, 01:27 PM)geoff Wrote: Slažem se s vama.

Ali to bi Montella, da je pravi lik kao sto nije, trebao jasno i javno reci. Imam skart ekipu, rezultatski imperativ ne postoji, a valjda nećemo ispati iz lige. Do kraja sezone i do postenih pojacanja, igrat će djeca. I tocka. E to bi bio trener s jajima. Pa da vidiš kako bi se onda Montolivo i Abate resetirali bar na razinu Pescare, a ne kao stu su trenutno za Serie C1.

Ja ne znam za takvog trenera, koji kaže imam škart ekipu. Ono što je rekao ,navodno, Seedorf da treba promijeniti 3/4 ekipe to bi možda  bi moglo da se uzme kao  to ali koliko se sjećam on je takođe igrao sa poprilično slično ekipom kao i Alegri. Nikakve 16-godišnjake nije on uveo u sastav. Doduše to skoro i da nećete ćuti od trenera koji su bili vrhunski sportisti, pa čak ni od smećara Mihajlovića niste to mogli čuti, jer vrhunski sport takvo nešto ne poznaje. Možda ponekad od Murinja, ali on nije sportista on je prevodilac.
Reply
Spekulise se sa povratkom Silve, jer mu istice ugovor 2017. a novi izgleda ne namjerava potpisati. E to bi bilo nesto, 32. godine, al dobar odbrambeni moze igrati i do 36-37 Smile
Reply
On bi legao Romanjoliju da ga uci ko budali samar.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Ovaj Kinez prognozira da cemo za 5 godina vredeti 5 milijardi eura i planira da ima cistog profita 500 miliona eura godisnje. Se najeo kakvih pecuraka?
Reply
(09-14-2016, 03:54 PM)kakabanja Wrote: Ja ne znam za takvog trenera, koji kaže imam škart ekipu. Ono što je rekao ,navodno, Seedorf da treba promijeniti 3/4 ekipe to bi možda  bi moglo da se uzme kao  to ali koliko se sjećam on je takođe igrao sa poprilično slično ekipom kao i Alegri. Nikakve 16-godišnjake nije on uveo u sastav. Doduše to skoro i da nećete ćuti od trenera koji su bili vrhunski sportisti, pa čak ni od smećara Mihajlovića niste to mogli čuti, jer vrhunski sport takvo nešto ne poznaje. Možda ponekad od Murinja, ali on nije sportista on je prevodilac.

Samo da napomenem da je upravo taj tvoj "smećar" kojeg toliko mrzis, prvi stisnuo muda i od prvog momenta dao Romi da igra. Cak i poslije one grozne prve dvije tekme, gdje bi svi tvoji miljenici odma izbacili Romu i vratili iskusni par: Mexes - Alex. I onda isti taj "smecar" skupi opet muda pa izbaci velikog Lopeza i da sansu ne u jednoj vec u vise tekmi mladom Gigiju. Kad bi neko od tih tvojih šalabajzera uradio tako nesto? Nikad!!!!! E tog Sinisu ti ne mozes smislit, a upravo je on od svih njih skupio najveca muda i dao sansu svim nasim mladim. Jeli, koliko je tekmi odigrao Niang kod ostali trenera? Kod Sinise je postao vrh naseg napada. I tek sad vidis koliko nam vrijedi taj Niang. Jest debil, ali barem igra za razliku od Princa i SuperCazza koji bi kod tvojih miljenika igrali svaku tekmu. I da te napomenem da ti je Calabriju isto otkrio seronja Sinisa, a ne tvoj Pippo, Allegri i Seedorf. Znaci kad uzmes uspijeh sa mladima Sinise i svi ostali trenera sa i poslije Allegrija, shvatis da je taj tvoj "smećar" vise ucinio za ovaj klub ko niko od ovih panjeva poslije njega. Jer sve ovo sto sad imas od mladi ti je smecar otkrio, uigro i ostavio ti.
Toliko o meni
Vozdra
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(09-14-2016, 10:27 PM)ensar7 Wrote: Samo da napomenem da je upravo taj tvoj "smećar" kojeg toliko mrzis, prvi stisnuo muda i od prvog momenta dao Romi da igra. Cak i poslije one grozne prve dvije tekme, gdje bi svi tvoji miljenici odma izbacili Romu i vratili iskusni par: Mexes - Alex. I onda isti taj "smecar" skupi opet muda pa izbaci velikog Lopeza i da sansu ne u jednoj vec u vise tekmi mladom Gigiju. Kad bi neko od tih tvojih šalabajzera uradio tako nesto? Nikad!!!!! E tog Sinisu ti ne mozes smislit, a upravo je on od svih njih skupio najveca muda i dao sansu svim nasim mladim. Jeli, koliko je tekmi odigrao Niang kod ostali trenera? Kod Sinise je postao vrh naseg napada. I tek sad vidis koliko nam vrijedi taj Niang. Jest debil, ali barem igra za razliku od Princa i SuperCazza koji bi kod tvojih miljenika igrali svaku tekmu. I da te napomenem da ti je Calabriju isto otkrio seronja Sinisa, a ne tvoj Pippo, Allegri i Seedorf. Znaci kad uzmes uspijeh sa mladima Sinise i svi ostali trenera sa i poslije Allegrija, shvatis da je taj tvoj "smećar" vise ucinio za ovaj klub ko niko od ovih panjeva poslije njega. Jer sve ovo sto sad imas od mladi ti je smecar otkrio, uigro i ostavio ti.
Toliko o meni
Vozdra
Zasto mislis da mrzim smecara. Iz koje moje recenice si to shvatio? I naravno da vise volim Pipa Seedorfa pa i Alegrija od njega. Ti ne volis??  Haj ti na kakav forum Liverpula pa tamo objasnjavaj kako ce im Klop u narednih 20 godina donijeti plasman u ligu prvaka samo ako ga ispostuju sa dodatnih 500 miliona jer je prvih 500 potrosio na to da ih podigne sa osmog na sedmo mjesto tabele.
Reply
Odbijas covece da priznas da je taj "Smecar" ,kako ga volis zvati ,uradio najvise za klub u zadnjih 5 godina za samo nekoliko meseci koliko je bio u istom. Kako i zasto je otpusten ne vidi samo onaj ko nece da vidi.
Reply
(09-15-2016, 12:04 PM)Sampinjon Wrote: Odbijas covece da priznas da je taj "Smecar" ,kako ga volis zvati ,uradio najvise za klub u zadnjih 5 godina za samo nekoliko meseci koliko je bio u istom. Kako i zasto je otpusten ne vidi samo onaj ko nece da vidi.

Nemam sta da priznam kad lik nista nije uradio, odnosno uradio je isto sto i njegovi prethodnici Pipo i Sedorf s tim da su nas(Ac Milan) ta dvojica toliko zaduzila da je smjesno njih i Mihajlovica stavljati u istu biblioteku a ne recenicu. Pored toga on je dobio najveci budjet od 2002 i sa tim nas nije uspio pribliziti Ligi prvaka. Takodje od Montele ne ocekujem nista manje 2-3 mjesto jer ostatak Serie ( osim Juventusa) nije igracki toliko kvalitetniji, ako je uopste, da to trenerski kvalitet to nebi mogao nadoknaditi. Trenere, Sarija, Spaletija, De Bura smatram dosta losijim od Montele. Tako da svako mjesto ispod treceg u ovoj sezoni smatram neuspjehom te bi se moglo Monteli zahvaliti. 
Mihajlovica smecarom smatram zbog izjava koje je svojevremeno davao kao igrac Intera, kao pomocni trener Intera i kao trener Katanije u odnosu na Ac Milan. Pored toga je bahatao nastupao kao trener Milana i to  samo na  rijecima. Milan je u njegovih godinu dana igrao najgori fudbal jos od vremena Oskara Tabareza ( koje gledao zna o cemu pricam). Svi ovi treneri prije njega su imali igru, pokusavali da imaju igru ili se je nazirao pokusaj igre. Samo kod njega je bila totalna anarhija na terenu iako je dobio jedan dio igraca koje je htio.
P.s. Imao bih ovdjenjos svasta da napisem ali nemam zivaca.
Reply
To sto ti držiš da je ovo momčad za drugo ili treće mjesto je ekvivalent mom mišljenju kako je za ovu momcad uspjeh ako ne ispadne iz lige. I zaista to mislim. Mislim da su svi ovi treneri redom bolji od Montelle i mislim da u momcadi imamo jednog postenog igraca cija kvaliteta ne dolazi do izrazaja zbog antitalenta ostalih deset. Pored tog jednog igraca imamo jos dva koja obecavaju. Ostatak je rang Chieva. Redom Abate, Paletta, DES, Antonelli, Poli, Montolivo, Kucka, Bonaventura, Niang, Sosa, Suso. Sve je to rang Chieva.
Reply