Milanezi s Balkana
Ove rasprave me podsjecaju na price jednog nam dobro poznatog momka. Efekat leptira. Hahaha. Sigurno ga se mnogi sjecaju.
Reply
Da nije bilo Gallijanija, sigurno bi bio doveden za 18. Ali posto nas strucnjak nema pojma o transfer politici gdje on mora placat, onda je rezultat da je cijena preskupa. Jer svaki normalan klub bi rekao Romi pazi, mali ne igra nikako lod vas a vo sad zelite 25. Aj ovako posudba i mi vam na kraju dajemo 18. Ili evo odma 15. Tako bi normalan ad uradio, al posto mi imamo idiota kojem je sve nepoznato sto nije 0€ politika, onda moras placat klauzule.

A dragi geoff, pusti deriste, sta se vise opterecujes stom budalom? Vidis da mu je cilj da je sa svakim u raspravi samo da bi se svadao. Zato sto vise ga ignorisete to bolje je za ovaj forum. I sam si rekao, dao si mu argumente a on idalje palamudi o nekim pizdarijama koje nemaju smisla. Rugani??? Hahahahhahahaha pa ja ga nebi u panini sličicama cuvao a kamoli u odbrani. I taj iz leverkusena, koji: Tah, Toprak, Bender, Dragovic, Jedvaj, ili Wendel, o kome pricas covjece???? Koji od ovi pacijenata ista zna o taktickom fudbalu???? Jer ja ove nebi uzeo ni za 1€. Prestani vise srat gluposti jer si nevjerovatan idiot i papak. Kralju nemas pojma sta pricas kakabnja, bas kao sto ti ime kaze: prica ti je kaka, cisto SRANJE!!!
Reply
(10-07-2016, 10:26 PM)kakabanja Wrote: Postoji li ijedan stoper u23 da je kostao vise od 30. Osim ovog iz M.City . Ustvari u istoriji nikad nije ni bilo vise od 10 stopera koji su kostali preko 30. Nikad.  Trebam li linkove postavljati. Juventus je vrlo pragmatican klub kao i Nijemci.
Sta reci kad kazes da Monto nije igrao zbog npr Djakerinija. Da je to argument ili cinjenica??????!!!!!!!

Opet pitam da mi navedes jednu stvar koja nije podkrijepljena cinjenicama.

Opet mi nisi odgovorio koja bi to dva vrhunska mlada stopera dosla za 50. mil eura. Za Rugania sam te demantirao, ime onog iz Leverkusena i dalje ne znamo. Opet se nisi pomaknuo s pocetne tocke.

Kazes "u istoriji nikad nije bilo vise od 10 stopera koji su kostali 30 mil." Ja ti kazem kako u istoriji nije bilo ni veznih igraca u23 koji su kostali 120 mil. I sta cemo sad?!

Cekam i dalje imena dva mlada vrhunska stopera spremna da dodju u Milan i igraju na razini Ronagnolia.
Reply
(10-08-2016, 01:23 AM)ensar7 Wrote: Da nije bilo Gallijanija, sigurno bi bio doveden za 18. Ali posto nas strucnjak nema pojma o transfer politici gdje on mora placat, onda je rezultat da je cijena preskupa. Jer svaki normalan klub bi rekao Romi pazi, mali ne igra nikako lod vas a vo sad zelite 25. Aj ovako posudba i mi vam na kraju dajemo 18. Ili evo odma 15. Tako bi normalan ad uradio, al posto mi imamo idiota kojem je sve nepoznato sto nije 0€ politika, onda moras placat klauzule.

A dragi geoff, pusti deriste, sta se vise opterecujes stom budalom? Vidis da mu je cilj da je sa svakim u raspravi samo da bi se svadao. Zato sto vise ga ignorisete to bolje je za ovaj forum. I sam si rekao, dao si mu argumente a on idalje palamudi o nekim pizdarijama koje nemaju smisla. Rugani??? Hahahahhahahaha pa ja ga nebi u panini sličicama cuvao a kamoli u odbrani. I taj iz leverkusena, koji: Tah, Toprak, Bender, Dragovic, Jedvaj, ili Wendel, o kome pricas covjece???? Koji od ovi pacijenata ista zna o taktickom fudbalu???? Jer ja ove nebi uzeo ni za 1€. Prestani vise srat gluposti jer si nevjerovatan idiot i papak. Kralju nemas pojma sta pricas kakabnja, bas kao sto ti ime kaze: prica ti je kaka, cisto SRANJE!!!

A kad volim dobru, staru argumentiranu raspravu gdje suprotna strana lako dokazuje svoje stajaliste?
Reply
(10-08-2016, 01:01 AM)MEMO Wrote: Ove rasprave me podsjecaju na price jednog nam dobro poznatog momka. Efekat leptira. Hahaha. Sigurno ga se mnogi sjecaju.

Efekat je bio jedan gospodin, volio sam njegove postove heheh. Steta sto ne pise vise, bilo bi puno zanimljivije na forumu.

Leptireeeeeee vrati seeeeee

Generalno je ovaj forum tamo 2006./2007. kada me je mrki navukao da se registriram bio vrhunski. Bila je tu bar desetorica sjajnih komentatora. Deejaysale, toni iz vinkovaca, mrki i maji tz koji i dalje pisu, milanista mostar, onaj tip sto je navijao za juventus ali uvijek znao fino raspravljati, jos nekolicina cijih se nickova sad ne mogu sjetiti...

Bilo bi sjajno za raspravu kada bi se vratili pa da nas ima barem 15-20.
Reply
(10-08-2016, 06:49 AM)geoff Wrote: Opet mi nisi odgovorio koja bi to dva vrhunska mlada stopera dosla za 50. mil eura. Za Rugania sam te demantirao, ime onog iz Leverkusena i dalje ne znamo. Opet se nisi pomaknuo s pocetne tocke.

Kazes "u istoriji nikad nije bilo vise od 10 stopera koji su kostali 30 mil." Ja ti kazem kako u istoriji nije bilo ni veznih igraca u23 koji su kostali 120 mil. I sta cemo sad?!

Cekam i dalje imena dva mlada vrhunska stopera spremna da dodju u Milan i igraju na razini Ronagnolia.
Prvi vezni igrac za kojeg su ponudjene te pare je i prodan. U tome možeš skontati i i odgovor na tvoj demantij.
Ako vam je odličan Milanov forum u kojem bi mi pljuvali na na igrače i upravu Milana onda svaka vam čast. Samo nastavite. Taj leptir je ovdje pljuvao redom na Gatuza, Inzagija, Pirla, Seedorfa u ono vrijeme.
Onaj Boga molio da se Monto ozlijedi. Ma sram te bilo, cuj Boga moliti da s neko ozlijedi. Zar je pravi forum???? Ovo bi ostao dobar forum da nije pocelo vrijedjanje uprave trenera i igrača. Nakon toga se je konstantno smanjivao broj postova. Stvarno mi nije jasno kako je neko u stanju onakve stvari reći za kapitena Milana. Ok ne sviđa mu se kako Monto igra, nije dobar i slično ali najogavnije psovke to mi ne ide u glavu. Za bilo koga u i oko Milana. Ja to doživljavam kao ličnu uvredu ovdje na forumu Milanmania.
Reply
E vidis ,ja kad vidim tu ogavnu raspalu smradinu kako seta po terenu poput rahiticne babe ,sa kapitenskom trakom oko ruke - dozivljavam kao najgoru mogucu uvredu kluba za koji navijam. I ne pada mi napamet da ne podignem glas protiv te morbidnosti i sramote i da ne nazovem stvari pravim imenom.
On nije deo Milana on nikad nije ni bio deo Milana ,to je najobicniji uzurpator i parazit...OVO je Milan samo po imenu i ni po cemu drugom.
Da se razumemo ,ne kazem to zbog rezultata vec zbog odnosa uprave prema klubu i navijacima ,zbog toga kakav otpad od igraca je doveden i odnosa tog otpada prema dresu koji nezasluzeno nose.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Milan need a replacement for injured Riccardo Montolivo, with options including Milan Badelj, Leandro Paredes, Cesc Fabregas and Youri Tielemans.

http://www.football-italia.net/92649/tie...milan-list
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
Evo na milannews se spominje Gigi kao kapiten. Jer problem je što svi govore o tome da će ga Juve dovest na ljeto. Sa kapitenskom bi osigurao momka da ne ide nigdje i ostane vječno u klubu. Plata + capitano. Jer iskreno to je trenutno jedini igrač kojeg sve i jedan Milanista voli i gotivi.
Gigi uno di noi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
@Geoff...stara dobra vremena....mada ove god je dosta bolji forum, doslovno je bio mrtav dvije sezone...pokusavao sam sa jos par momaka dignut forum i ovo sad bolje izgleda...bez obzira na rasprave, jebg zato sluzi forum...

Sto se tice Montoliva, fkt je covjek peh da se dva puta povredi u reprezentaciji i to oba puta minimum 6 mjeseci...kako sam shvatio dobicemo od Fife neku kompenzaciju od nesto vise od 2 miliona eura....bas fino od Fife Smile

Koliko god ne volim nacin igre Montoliva i tu njegovu igru toplo-hladno, cas odigra kao vrhunski DM, cas kao amater, ipak ne moze mi bit drago da tako zestoko nastrada...

To znaci da u januaru nam mora doci novi vezni i ja se nadam da ce stici svjetska klasa...a do jan vjerovatno jos vise prostora za Locatellia, Sosu, Mati Fernandeza i Pasalica...nemojte zaboravit da fakticki 3 igraca u veznom redu nismo ni gledali ove sez, Bertollaci, Pasalic i Fernandez...
Ali prije svega se nadam da ni jedan od pomenutih nece uzeti mjesto Locatelliu, iako bi rado volio vidjeti na djelu Pasalica( ipak nosimo isto prezime Smile )

Jedini i pravi kapiten do kraja sezone mora biti Donnaraumma, prvo sto je zasluzio, drugo sto ce mu narasti cijena jos vise i sto ce klub pokazati da mu vjeruje ... kakv Abate i zamjenik njega ce Calabria izgurati iz prvi 11 kod Montelle...

Danas smo igrali prijateljsku Chiasso(Sui)-AC Milan 0:5 (Lapadula 2x, Niang, Adriano, Poli)
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply