10-25-2016, 09:30 PM
Za Susa znam da ga je odmarao(odatle Honda) ,a sta je bilo sa bekom ne znam.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-25-2016, 09:30 PM
Za Susa znam da ga je odmarao(odatle Honda) ,a sta je bilo sa bekom ne znam.
10-25-2016, 09:33 PM
Jebg, jednostavno treba biti realan...istrosili su se i emotivno i fizicki protiv Juventusa plus kad mora da pravi rokade radi umora pa Honda i Poli moraju igrati na desnoj strani odma znas da ti se dobro ne pise...
Sad se skupit do nedelje i pobjediti Pescaru pa odma poslje Palermo, ostati u vrhu tabele ... to su ti polovni igraci sa kojima ne znas kako ce igrat, Palleta pojede Higuaina i onda napravi najvecu glupost i ostavi ekipu na cjedili... Ovo im je dobra skola svima da znaju da nisu ekipa za sami vrh nego korak po korak da skupljaju bodove...ocekivao sam bar remi vcrs ali eto, jebg..nadam se da ih nece sad poremetiti...moramo poceti dobijati male ekipe i tako do januara skupiti sto vise bodova ... Slazem se sa vama da Montella ima bolju klimu, da su mu dali odrjesene ruke i da ga ne pritiskaju sto se tice plasmana, ali isto tako nisu ulozili 100 miliona u njegovu ekipu... Miha je odradio kljucne poteze prosle godine sa Romagnoliem, Baccom, Donnaraoummom a i Jack je napredovao, ali Montella je gurnuo vise u vatru Calabriu pogotovo Locatellia ... Ovaj rezultat je previsok a glavni krivac je Palleta
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
10-25-2016, 09:34 PM
Sta je ovo bilo dragi romagnoli? Jel moguce da je toliko spor ili jednostavno nema snage za 90min. Ovo je vec ponizenje. Mozda i u pravo vrijeme, samo da nije s toliko golova u nasoj mrezi.
10-25-2016, 09:50 PM
Eh protiv ovakvih smrdljivih ekipa Milan ni u najboljim godinama nije znao igrat. Tipicna ona provincijska ekipa i igra. Padaju na svaki kontakt, bune se, vrse pritisak na sudiju, sjeckaju igru, grubi su.... I ako ti kojim slucajem na srecu daju go, jeban si, osim ako nisi Juve, pa da ih uguras u go. Mada, realno nema opravdanja, Milan je igro lose.
10-25-2016, 09:58 PM
Ma bili smo katastrofa ali ovo je realnost jebi ga. Izduvali su želju i umorili se, plus kad neznalice kakve imamo isto veče pokažu raskoš svog talenta... Paleta, Kucka, Honda, Poli... Smešni igrači jbg.
Samo da ih ovo ne poljulja previše.
10-26-2016, 11:23 AM
Mislim da je rezultat previsok cak i za crveni karton.
Videlo se koliko nam je ekipa tanka. Imamo tih nekih 11 igraca ali cim se mora neko menjati nastaju ozbiljni problemi. 2-3 povrede nedajboze i nema nas na mapi. E sad da li je to moralo da se rotira bas sad na teskom gostovanju i nikako nije moglo da se ceka do Peskare ,znatno slabijeg protivnika koji dolazi nama na noge ,ne znam... Da li su morali bas honda i poli ili smo mozda mogli videti i tog Pasalica u igri... Ni to ne znam... Onaj Vangioni ("standardni prvotimac i sampion kako Argentine tako i Juzne Amerike") ,koji je po vokaciji bek ,po monteli ispada da je poli bolje resenje na beku od njega... onda mozete videti o kakvom pojacanju se radi... Izdanje na terenu u fazonu "ubili smo Juventus - Djenovo useri se u gace samom nasom pojavom ,predaj se i pusti nas da pobedimo". honda u maestralnom povratku zasrao prvi gol plus prikazao vise od ocaja ,polio takodje... kurcio se i talasao pre utakmice i sve se zavrsilo na praznim recima... Niang u govnoteli stajlu... Paleta se posrao u sve dobro sto je napravio od onog prvog crvendaca pa do sinoc... montela delovao malo pogubljeno sa onim izmenama posle crvenog kartona. Doduse i jedan nedosudjen penal nad Lokatelijem na pocetku drugog poluvremena ,ali da ne zalazimo u sta bi bilo kad bi bilo... Sve u svemu ovo sinoc je bilo spustanje na zemlju. Posle utakmice sa Juventusom montela je izjavio "Od danas pocinje nova sezona za Milan"... Nadam se da nije mislio na ovo...
10-26-2016, 11:28 AM
(10-25-2016, 09:33 PM)Maji_TZ Wrote: Slazem se sa vama da Montella ima bolju klimu, da su mu dali odrjesene ruke i da ga ne pritiskaju sto se tice plasmana, ali isto tako nisu ulozili 100 miliona u njegovu ekipu... Nije ulozeno 100 miliona ali je dobio kompletno adaptirana 2 od 3 pojacanja iz tih 100 miliona. Takodje ,iako u ovaj tim nije ulozeno skoro nista on je ipak jaci u odnosu na proslosezonski bas za tu uznapredovalu omladinu. Montela jeste ove gurnuo u vatru ,i treba to da radi ,bio bi lud i glup da to ne radi...ali gura ih on samo zato sto je prosle godine bilo isuvise rano za njih...to se i videlo u onih nekoliko sansi koje su imali kod Mihajlovica...inace bi i oni bili mnogo vise upotrebljavani jos prosle godine...
10-26-2016, 12:25 PM
(10-26-2016, 11:23 AM)Sampinjon Wrote: Mislim da je rezultat previsok cak i za crveni karton. Falilo je "malo sreće". Ali jedna je stvar naprosto nevjerojatna: mijenjaju se treneri, promijenit će se čak i uprava, ali za Polija se uvijek nađe nekakva pozicija. Makar i na beku. To je znanstvena fantastika. Mali Pašalić koji ima dvije odlične sezone u Španjolskoj i Francuskoj sjedi maltene na tribini, ali ova dva panja Poli i Honda uvijek imaju mjesta.
Ne znam stvarno kad planira da mu da sansu. Mozda ceka da se kompletna sredina ispovredjuje i suspenduje pa onda da stavi Abatea i Paletu da budu veznjaci pa kad se izmore tamo negde od 79-tog minuta da ubaci Pasalica...
Poli ,on covek ne zna jedan obican aut da izvede a kamoli nesto vise...Honda pitanje da li je i za onaj Sanderlend koji je beton poslednji u Premijer ligi(koji ga je i trazio) a kamoli za Milan koji stremi Evropi...Neka se vrati u Japan ,tako neka Renofa Jamaguci ,stabilan drugoligas pa neka igra u "sredini u kojoj se ne zvizdi igracima"... Toliko mi se ogadio covek ove sezone... Prvo je odbio da ode da bi ostao da muze nase pare iako zna da mu ovde nije mesto ,onda kad udje u igru prikaze partiju ispod apsolutne nule i skrivi po koji gol i onda mu smeta sto mu se zvizdi...navijaci su nezahvalni...Pa sta hoces? Aplauz? Da pisemo peticiju Galijaniju da ti pojaca platu???
10-26-2016, 04:10 PM
"Milan nema kvalitet da osvoji titulu i takmiči se sa Juventusom i Romom. Sa ovim timom i strukturom kluba, može da ima bolje sezone nego prethodne, ali za ostalo je potrebno vreme. Još uvek nije na nivou ni Napolija, ali može da se bori za mesto u Evropi. Način na koji sada igraju govori da postoji šansa da se plasiraju u Ligu šampiona i bilo bi nepošteno da ljudi traže više od toga", rekao je Ambrozini za Skaj Italija.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|