Milanezi s Balkana
Cuj Roma i zvijezde. Sutra dobiti. Steta zbog Bonaventure ali ne igramo protiv Reala vec protiv Rome predvodjene velicanstvenim Djekom.
Reply
Sprdamo se s romom koja ima duplo bolju ekipu od nase. Strava smo. Najvise bi volio da se tako ne sprdamo ali i da pobijedimo. Naravno.
Reply
(12-11-2016, 06:33 PM)MEMO Wrote: Sprdamo se s romom koja ima duplo bolju ekipu od nase.  Strava smo.  Najvise bi volio da se tako ne sprdamo ali i da pobijedimo.  Naravno.

Ma sta duplo imaju 5x bolju ekipu. U stvari imaju najbolju ekipu trenutno na svijetu
Reply
Koliko god Dzeko bio "velicanstven" prethodnih godina ,ove sezone je prvi strelac lige ,dao je cini mi se 12 golova ,tako da daleko od toga da ga smemo i trebamo podceniti.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Reply
(12-11-2016, 07:14 PM)Sampinjon Wrote: Koliko god Dzeko bio "velicanstven" prethodnih godina ,ove sezone je prvi strelac lige ,dao je cini mi se 12 golova ,tako da daleko od toga da ga smemo i trebamo podceniti.

Sad  zamisli koliko bi Lapadula dao da je igrao koliko i dijamant.
Reply
Malo li mu je 9 nastupa ove sezone? 4 kao starter i 5 sa klupe? Msm ,sta bi on? 45 utakmica u polusezoni da postigne 12 golova?
Reply
Nije bitno MEMO druze sta mi mislimo i radimo nego sta igraci Milana misle i rade...Tako nesto je danas i Montela izjavio kad su ga pitali da li je Milan glavni Juveov konkurent za titulu ako pobjedi Romu. Kaze Montela na to "mi cemo ostati realni, a sanjarenje prepustamo novinarima i navijacima" Wink Mada ja mislim da je on namazani juznjacki napolitanski gad hahhaahhaha koji jednostavno hoce da rastereti pritiska ekipu Smile
Reply
Razlika je sto su ovi omladinci kurazni i idu da se biju. Ima tu mnogo gresaka ,jos uvek ,ali se bar vidi zelja. Pre koju godinu dok su nam svi odreda u ekipi bili gubitnici mi smo na ovakve utakmice isli da ih izgubimo. Nismo isli cak ni da pokusamo da uradimo nesto ,vec najprostije da izadjemo na teren i da izgubimo. Roma jeste veliki favorit veceras ,ali daleko od toga da nemamo ama bas nikakve sanse da uradimo nesto.
Reply
(12-11-2016, 09:40 PM)Sampinjon Wrote: Malo li mu je 9 nastupa ove sezone? 4 kao starter i 5 sa klupe? Msm ,sta bi on? 45 utakmica u polusezoni da postigne 12 golova?

Ja vjeruem da bi dao bar 14 da ima minuta na terenu koliko i "dijamant". Ionako ima najbolji prosjek golova sa brojem minuta na terenu. 363 minuta i 4 gola.
Reply
(12-12-2016, 04:12 PM)kakabanja Wrote: Ja vjeruem da bi dao bar 14 da ima minuta na terenu koliko i "dijamant". Ionako ima najbolji prosjek golova sa brojem minuta na terenu. 363 minuta i 4 gola.

Zar on nije 3-4 puta bolji igrac od "dijamanta"? Msm ,zar ne bi trebalo da daje vise golova na manje minuta ili nesto slicno?
Reply