12-20-2016, 07:20 PM
(This post was last modified: 12-20-2016, 07:22 PM by Sampinjon.)
Navodno su Kinezi od Fininvesta trazili da se pola od ovog drugog depozita (50 miliona) potrosi u ovom prelaznom roku pa da im prilikom sledece isplate daju 50 miliona vise (refundiraju potroseno) ,uz uslov da Fasone sam trosi taj novac . Fininvest je odbio.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
Da su 13tog Kinezi dali pare kako su rekli onda bi taj sam trosio te pare.
Ma svima puna usta Milana i svi ga vole u pricama i na papiru a kad treba tu ljubav dokazati i na delu onda nula.
“We have to change all the referees in Serie A and all the judges…” - Berluskoni na pitanje kako zaustaviti Juventus.
Sutra prenos na Rai Uno ... nasi su ipak sa danom zakasnjenja stigli u Dohu.
Svi igraci su spremni u obje ekipe, zbog Dohe cemo dobit 2,5 mil eura I Juve takodjer...
Da li ste upratili negdje koliko dugo su igraci na odmoru I da li ce pripreme biti u Millanelu?
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Minimalna cena koju cemo prihvatiti za Adrijana je 5 miliona evra.
Kinezi su aminovali produzenje ugovora Bonaventuri ali su odbili Galijanijev genijalni predlog da se ugovor produzi i Paleti do 2020-te. Simpaticna pricica ,naime ,Paleta ima ugovor do 2018-te(znaci nikakva zurba za produzenje) ali je Galijani procenio da on trenutno igra "najbolju sezonu u seriji A" i pozeleo da ga nagradi povecanjem plate i jos 2 godine u dresu Milana. I posle zlobnici kazu da Galijani ne voli Milan.
12-22-2016, 05:54 PM
(This post was last modified: 12-22-2016, 05:55 PM by Sampinjon.)
http://www.football-italia.net/96039/sin...b%E2%80%99
Intervju sa predsednikom tog Sino Europe Sports.
Uglavnom ,potvrdio je da u januaru nema para za transfere.
Silva je produzio ugovor sa PSG do 2020-te.
Dobri rezultati konkurenata, iako smo trenutno peti zbog utakmice manje, ako dobijemo Bolognu idemo ponovo na trece mjesto. E jedino sto se ta utakmica igra nekad u januaaru, tako da moraju u medjuvremenu dobiti i ostale...
Ja sam cuo(negde u prolazu sam procitao ,stvarno ne znam da li je tacno) da je pomerena za 20neki februar jer je januar popunjen sa kup utakmicama ,znas da oni to sve zbrzaju i onda cekas na finale 3 meseca.
Uglavnom ,nasa "kljucna" utakmica ce biti ona kad budemo cekali Napoli. I to ce biti negde krajem januara.