01-12-2017, 09:33 PM
Prelijep gol. Svaka čast. Ljudi nas ubise brzinom.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
01-12-2017, 09:33 PM
Prelijep gol. Svaka čast. Ljudi nas ubise brzinom.
01-12-2017, 09:38 PM
Steta sto nije usao ovaj Kuckin sut.
Avaiting for arrival of exorcist into our boardroom.
01-12-2017, 10:11 PM
Ovaj magarac ima srece sto nije dobio crveni.
01-12-2017, 10:25 PM
Trominutni preokret
01-12-2017, 10:28 PM
Donnaruma, Bonaventura, Suso. Temelji novog Milana! Grande Milana
01-12-2017, 10:34 PM
Kakva akcija !!! Woooow svaka čast
Jack mora igrati krilo sa sosom. A u sredinu dovest kovačića, rakitica, nekog ko zna igrati uz Bertolacija i Locatellija. A ovaj Sosa ja njega vidim da igra samo kad režija ponovi snimke i to njega izbliza kako se hvata za glavu ili pravi grimase. Pojma on nema na terenu. U fudbalskom terminu se to zove: bježi od lopte. A lampi svaka čast na onom izvinjenju. Nije kriv ali odma je shvatio šta se desilo i zvao sudiju i primio žuti. Samo zamisli da je to bio Juventusov ili Barcin igrač... vraga bi onako reagovao. Kuda više rekao bi da hart glumi. Svaka čast Lampa
01-12-2017, 11:02 PM
Jaoooo crni Lapadula...pa majku mu jebem ne moras bas isto kao Pippo bit...ovo se mora zabit i tacka....
Drugo poluvrijeme odlicno odigrano...Torino fakticki nije nam ni zaprjetio...prvo pol bilo smo jako ranjivi iz kontre i polukontre prije svega radi lose igre bekova... Bonaventura assit i gol, ali isto tako upropastio je par odlicnih prilika... Jedan igrac koji je zapostavljen i koji po meni zasluzuje prvi 11 je Gomez...ponovo jako pozrtvovan, pametan i cvrst...u drugom pol je strpao u djep Bellotia, a to rijetki mogu... Ovaj Milan ima 13, plafon 14 igraca na koje se ozbiljno moze racunati i pitanje je kako cemo gurati na dva fronta...cim nema nekog iz prvi 11 odma skripi...pogotovo u defanzivi tu prije svega mislim na vezni red
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
01-12-2017, 11:06 PM
(This post was last modified: 01-12-2017, 11:07 PM by Red and black fan.)
Ma tako je bre samo cepaj!
Rutinirali smo ih iako je prvih sata ruku na srce bilo sramotno. Ne volim da preterujem ali posle mnogo godina imamo igrača koji bi mogao da bude ona vrh klasa. Suso ako ovako nastavi biće rang Azarda i kompanije, ajde dribling i šut ali dečko ima sjajan pregled igre i pas kojim to sprovodi u delo (pre godinu dana nikad to ne bih rekao za njega), bukvalno svaka akcija kreće s njim. Džeka je jednostavno bezveze više trošiti u vezi kad sa njim imamo 2 ovako dobra krila. Sa Lapadulom nikad dosadno, šta je promašio hahaha DES-u je dao Abate traku pred kraj, neće on u nigde ![]() Donaruma nas opet spasio. Fino što ide još jedno prašenje Juvea. A Gomez jeste bio odličan ali isto tako i Paleta koji je imao i više značajnih intervencija. A neko od njih mora na klupu, doći će vreme za malog.
01-12-2017, 11:26 PM
Evo, izgleda da sam se ja sjebo gledajuci onaj dijagram ko se s kim sastaje...bilo mi je logicno ako je Milan prvi naveden da je domacin, no medjutim ipak igramo na djubrentus areni. Al nema veze, idemo ih jos jednom isprasit, ovo bi nam bilo takodje slatko, jer znamo svi kako je tesko igrati protiv njih na tom stadionu.
Sto se tice utakmice, stvarno ne znam sta im Montela govori ove godine, al neka samo nastavi s tim propovjedima, cak i ako su neke vjerske (iako sam zagrizeni ateista ). Al ocito je da covjek ima isti tim, al im je usadio novi pristup, pa sada svi vjeruju do kraja i bas se vidi taj novi stav "nema predaje do zadnje minute". Ovaj tim uz par pametnih pojacanja moze ponoviti neke velike rezultate na koje smo navikli od naseg Milana Ami(e)n
01-12-2017, 11:39 PM
Ma da lik ih odlično motiviše, tačno većina igra na svom maksimumu... Da stasaju svi kroz koju godinu i uz pametna pojačanja da se vratimo u vrh.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|